η πουτσα θα παει αβερτα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ο Μελισσανίδης είναι εμετικος τύπος!
Όταν η ομάδα του πνιγόταν στα χρέη, δεν έδωσε ούτε ευρώ να τη βοηθήσει.
Περίμενε να πέσει κατηγορία (να πτωχεύσει) για να μπει στο τσάμπα μέσα και να κάνει τον μάγκα.
Τέτοια ΜΟΥΝΙΑ έχει η ΑΕΚ και βρίσκεται εκεί που της αξίζει.
8PYLOS (17-09-13)
Ο Μελισσανίδης είχε κάνει πρόταση ΕΓΚΑΙΡΑ να βάλει λεφτά, αρκεί να έβαζαν άλλα τόσα και οι μέτοχοί της.
Επίσης είχε προσπαθήσει να πάρει την Ερασιτεχνική, αλλά τον έφαγαν στη στροφή ο Χατζηχρήστος κι η συμμορία του που κατέβασαν στις εκλογές ένα σωρό ανεγκέφαλους και ψήφισαν...Ζούπα τότε. Εξ ου κι ο πρώτος που πήρε πόδι τώρα από την ΑΕΚ είναι ο Χατζηχρήστος.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DaRkSaGa79 : 17-09-13 στις 15:57 Αιτία: Ξερεις γιατι Κωστα.
Ωράιος ο σερ τύπος. Ανεβάζει τον πήχυ ψηλά... όποιος μπορεί, περνάει, γατάκια...![]()
There is a Dude in town
sirkostas (17-09-13)
ΝΑΙ είναι οριστικό, μπορείτε να χαλαρώσετε όλοι, παίζει ο Πλατέλλας με Μανδραϊκό!![]()
sirkostas (17-09-13)
8PYLOS (17-09-13)
Ποια πρόταση θα απορρίπτονταν σίγουρα? Κατέβασε ψηφοδέλτιο στις εκλογές της Ερασιτεχνικής ή όχι?
Εσείς τι θέλατε να κάνει? Να φωνάξει τον Ντέμη και τον Κιντή και να τους πει "πάρτε ρε μάγκες μια 50αρού εκατομύρια γιατί είστε ντερβισόπαιδα και γουστάρω να σας βλέπω να κάνετε τους προέδρους με ξένα κόλλυβα!"
Τότε θα ήταν καλός (μαλάκας), υποθέτω!
Du3lisT (17-09-13)
Πολυ ασχοληθηκαμε με Μελισανιδη, ο Μαρινακης πηρε χρεομενο Ολυμπιακο απο τον Κοκκαλη και αμεσως τα εσκασε για να μη χρωσταει η ομαδα
το ιδιο ειχε κανει και καποτε ο Κοκκαλης οταν παρελαβε μια διαλυμενη ομαδα απο την μετα εποχη κοσκωτα.
Ο Μελισανιδης εκ του ασφαλους βγηκε και ειπε να βαλουν λεφτα ΟΛΟΙ και μετα να βαλει και εκεινος, αφου γνωριζε οτι ΚΑΝΕΙΣ δεν θα υπηρχε να βαλει το χερι στη τσεπη.
Εν ολιγης, εκανε αυτο που εξαρχης ηθελε, να πεσει η αεκ και να την παρει χωρις να δωσει λεφτα.
8PYLOS (17-09-13)
Εγώ σου λέω ότι η πρόταση προς τους μετόχους 'βάζω 40 εκ ευρώ βάλτε και εσείς 40 εκ ευρώ' έγινε σε περίοδο που ήξερε ότι θα έτρωγε πόρτα. το ίδιο έκανε και με τις εκλογές στην ερασιτεχνική, κατέβηκε οταν ήξερε ότι θα χάσει.
Αν ήθελε να κερδίσει τις εκλογές τότε θα το έκανε όπως το έκανε και τώρα.
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
8PYLOS (17-09-13)
Ρε μάγκες, ο Μαρινάκης αγόρασε ΜΕΤΟΧΕΣ. Τη καταλαβαίνετε τη διαφορά? Εχει μετοχές στα χέρια του κι αύριο άμα του καβλώσει μπορεί να πει "πουλάω".
Ο Μελισσανίδης να βάλει λεφτά τότε να πάρει τι? Ενα cd με τα χριστουγεννιάτικα της Βανδή?
Πολύ ξηγημένη προσφορά ήταν αυτή που έκανε. Βάζω τόσα, βάλτε άλλα τόσα και προχωράμε μαζί. Κι έβγαινε μετά ο Καννελόπουλος με τα τσιμέντα κι έλεγε "σιγά μη βάλουμε στο τιμ τον Μελισσανίδη επειδή θα δώσει 70 και θα δώσουμε κι εμείς άλλα τόσα. Η ΑΕΚ όπως είναι αυτή τη στιγμή αξίζει 200 εκ."![]()
sirkostas (17-09-13)
Δεν έχω καμία θετική εικόνα από γεγονότα, παρά μόνο σκόρπιες πληροφορίες και δημοσιεύματα του αέρα, ως συνήθως.
Έχω την εντύπωση, ότι ο Τίγρης, τους έκλανε και οι προτάσεις που έκανε, γινόντουσαν εκ του ασφαλούς, γνωρίζοντας ότι με τους όρους που θέτει, δεν θα δεχόταν κανείς να συνεργαστεί.
Φυσικά και δεν έχω κανενώς είδους αλάθητο, αλλά δεν μπορώ να τον κατηγορήσω που δεν παρέλαβε μία ομάδα η οποία ήταν ένα περιφερόμενο χρέος χωρίς καμμία πηγή εσόδων (Γήπεδο, Προπονητικό - Ακαδημίες - Εμπορικό Τμήμα) και είχε προσκολλημένους επάνω της σχεδόν όλους, όσους συνήργησαν με τους υπόλοιπους για να φτάσει εκεί.
Αλλά επειδή ανοίξαμε μία πολύ καλή κουβέντα μπορώ να σημειώσω το εξής και αυτό θέλω να κρατήσετε όλοι:
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimace (17-09-13)
Τώρα που το σκέφτηκα...
Είναι κουραστικό να προσθέτω συνεχώς χρήστες στην ατέλειωτη ignore list μου.
Είναι δυνατόν κατω από το ignore user να προστεθεί το ignore forum για να με βγάλετε από τον κόπο?
Ευχαριστώ.
Nα σε κάνω ban να τελειώνουμε?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τι εγινε παλι ρε παιδια?
*****8.23*****
Bookmarks