estai (01-09-18)
Πουστάρια άπλυτα, αδήλωτα και ζαλισμένα... ο,τιμκαι να κάνετε, όσα τέτοια μπενάλντια κι αν πάρετε, φέτος θα έχει πουτσίκι μελωμένο.
Αηδιαστικοί μια ζωή, ερπετά... σας γαμάω ρε.
Αντε και γαμηθείτε με ουρακοτάνγκο να γίνεται και συγγενείς, καργιόλια.
Κι εσύ ξεφτιλισμένε πουστόγερε κουραδοπαλάτη, κακό ψόφο από αιμορραγία μετά από βιασμό.
There is a Dude in town
flessanto (01-09-18)
estai (01-09-18), flessanto (01-09-18), giovanni#10 (01-09-18)
estai (01-09-18)
μια ο παοκ μια η αεκ. Πραγματικα γίνονται όργια
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
flessanto (01-09-18)
Ωραία το έχουν φτιάξει το πρόγραμμα.
Πρώτα παίζει μια ομάδα με τον ΠΑΟΚ. Την βιάζουν.
Την επόμενη αγωνιστική με την ΑΕΚ. Την ξεσκίζουν.
Την επόμενη με Ολυμπιακό. Ε δύο αγωνιστικές τους έχουν γαμησει δεν πρέπει να πάρουν και αυτοί κανένα σφύριγμα;;;;
Όλα ρόδινα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Γραμμένος αγαπά τα πουλιά μπροστά στα αστέρια.
περιμενα γκελα αλλα....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
flessanto (02-09-18)
Βασικά τρίτο συνεχόμενο στο Καραϊσκάκης παίζουμε (λόγω ΠΑΣ ΓΙΆΝΝΙΝΑ) αλλά με τον αστέρα.
Ναι ρε θαας σφάξουν. Όλη η χρονιά έτσι θα πάει. Η ΑΕΚ ακολουθεί το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ και εμείς της ΑΕΚ. Οπότε όπου κάνει γκέλα κάποιος από αυτούς θα μας γαμαει η διαιτησία. Τόσο απλά
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι εγινε τελικα χθες ρε παιδια; Εδω διαβαζω οτι ηταν μετριοι και κερδισαν με το μουφα πεναλντι και στα σαιτ γραφουν για πολυ καλη εμφανιση, ηγετικη κλπ. Η πλακα ειναι οτι φοβουνται να αναφερουν οτιι το πεναλντι ειναι αδικο. Αμφισβητουμενο λεει απο τον Αστερα χαχαχα
flessanto (02-09-18)
χαχα ποσο καραγκιοζης ο Μανταλος. Τον εμποδιζει λιγο με το χερι ο σντιπαλος, σταματαει και μετα απο 5 δευτερα πεφτει μονος του ανασκελα και πιανει το προσωπο του.
Ε ρε τι θα δουμε παλι φετος!
flessanto (02-09-18)
σταμεταξυ μας θα κριθουν ολα πιστευω.περισυ επρεπε να κανουμε 2 νικες στα μεταξυ μας και χασαμε και στα δυο...
αυτη ηταν η διαφορα μας
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Μέχρι όμως να συμβεί αυτό που κατηγορεί η ανακοίνωση δεν είχαν κανένα πρόβλημα με το "αντικειμενικό" SDNA να βρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ τον Ολυμπιακό και να τον παρουσιάζει σαν φταίχτη για όλα τα δεινά του κόσμου. Ας τους λουστούν τώρα μπας και βάλουν μυαλό.
Bookmarks