Kαι θα φτιάξει και γήπεδο
του χρονου θα παρει πρωταθλημα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Kαι θα φτιάξει και γήπεδο
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (21-04-13)
Eμενα μου βρωμαει η δουλεια παντως να ετοιμαζεται μαγειρεμα.
Αποφαση χωρις τιμωρια εδρας και με 4000 ευρω μονο προστιμο?
Για εισβολη οπαδων και διακοπη αγωνα?
Για να δουμε...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (21-04-13)
Κοίτα που θα ανοίξουν πόλεμο και με την ΑΕΛ γιατί, το '88, δεν άφησε τις δωροδοκίες του Χρυσοβιτσιάνου να πιάσουν τόπο (πλάκα - πλάκα, από τότε της έγνεφε της Κούλας ο Κάτω Κόσμος)...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (21-04-13)
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Ανακοίνωση-απάντηση εξέδωσε η NOVA με αφορμή το υστερόγραφο της ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΑΕΚ που ζητά από τους φίλους της Ένωσης και συνδρομητές να πετάξουν τους αποκωδικοποιητές του καναλιού.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Η Nova δεν διοικεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η Nova δεν ορίζει τους διαιτητές των αγώνων.
Η Nova δεν φοράει φανέλες πράσινες, κόκκινες, μαύρες ή κίτρινες.
Η Nova δεν συμμετέχει στα κέντρα λήψης αποφάσεων.
Η Nova δεν δικάζει, δεν αθωώνει ούτε καταδικάζει ομάδες ή ποδοσφαιριστές, δεν νομοθετεί, ούτε είναι υπεύθυνη για την επιβολή ποινών σε όσους δεν εφαρμόζουν τους νόμους που διέπουν την διεξαγωγή του πρωταθλήματος.
Η NOVA ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ. H NOVA ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΠΑΛΑ.
![]()
BrazHlias (19-04-13)
Η υπόθεση με Τυροβολά-Χρυσοβιτσιάνο ήταν το 1985 σε αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Τότε η Μεγάλη Κατατρεγμένη πιάστηκε σε καραμπινάτη απόπειρα δωροδοκίας, αλλά το ανάλγητο Κράτος που την κατατρέχει αντί να τη στείλει Β' Εθνική, όπως είχε κάνει με τον Ηρακλή πριν λίγα χρόνια, τη τιμώρησε με αφαίρεση 3 βαθμών από το...επόμενο πρωτάθλημα!!!!!
Με τη Λάρισα ήταν άλλη φάση. Πιάστηκε ντοπέ ο Τσίγκοφ της Λάρισας κι η ΑΕΚ περίμενε να αφαιρεθούν βαθμοί από τους λαρισαίους για να περάσει αυτή πρώτη στη βαθμολογία. Αλλά τελικά, με λίγη βοήθεια από τα μπλόκα των λαρισαίων στην εθνική οδό, τιμωρήθηκε μόνο ο παίχτης κι όχι η ομάδα κι η ΑΕΛ βγήκε πρωταθλήτρια.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (21-04-13)
Μια ανάρτηση που θα συζητηθεί έκανε στον λογαριασμό του σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης ο δημοφιλής τραγουδιστής, σχολιάζοντας τα έκτροπα του ΑΕΚ-Πανθρακικός.
Γνωστός για τα τραγούδια του, αλλά και την αγάπη του για την ΑΕΚ, ο Παντελής Θαλασσινός δεν έκρυψε την αγανάκτησή του για τα έκτροπα των οπαδών της ομάδας του, λίγο πριν το τέλος του ματς με τον Πανθρακικό την Κυριακή (14/4).
Ο μουσικός έγραψε χαρακτηριστικά στη σελίδα του στο Facebook:
"Πίνουν ένα τσιγάρο και μπουκάρουν μέσα, χτυπάνε δικούς και ξένους, μικρά παιδιά, το παιχνίδι διακόπτεται, το μαθαίνουν μετά ότι διεκόπη και μετά μαζεύονται έξω από την Πειθαρχική για να μας κάνουν χάρη! Ποια χάρη; Να παραβλέψουν τη μα***ία τους, γιατί μόνο αυτό διεκδικεί η ομάδα.
Βγαίνει η απόφαση η αναμενόμενη. Καταδικαστική! Φταίνε όλοι οι άλλοι, εκτός απ' αυτούς! Κι ούτε ένα συγγνώμη! Όχι στους υπόλοιπους, αλλά στην ίδια τους την ομάδα.
Τι το πίνεις το γα***ένο, άμα σε χαλάει", καταλήγει η ανάρτηση του Παντελή Θαλασσινού.
Τοποθέτηση ικανή να ξεσπάσει άλλος ένα μίνι εμφύλιος στο εσωτερικό της πολύπαθης ΑΕΚ; Θα φανεί τις επόμενες ημέρ
BrazHlias (19-04-13)
Σκατα τσιγαρο πινουν,ενα στριβουν και πινουν 50 και μετα αφου την "ακουσουν"ξυπναει η μαλακια τους...
θα γουσταρα παρα πολυ μια δηλωση στηριξης στην αεκ απο την ΠΑΕ Ολυμπιακος. οπου θα ζηταμε τη "δικαιωση" της ενωσης.
μιλαμε μονο και μονο για να μας πανε κοντρα, δεν θα ασκησουν εφεση.
σαν να το βλεπω μπροστα μου:
"οι σκοτεινες δυναμεις προσπαθουν και παλι να ασκησουν πιεσεις και να αλλοιωσουν την εκβαση του πρωταθληματος. Μοναδικος τους στοχος ο εξευτελισμος του σωματειου της προσφυγιας. Η Α.Ε.Κ. θα αντισταθει και παλι στο κατεστημενο και θα αρνηθει να παραμεινει στην κατηγορια ετσι ωστε να μην εξυπηρετηθουν τα συμφεροντα αυτων που προσπαθουν να διαλυσουν τον μεγαλυτερο ελληνικο συλλογο.
Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ."![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (21-04-13)
Απαιτεί ανθρώπους με χιούμορ για να γίνει αυτό.
Εμείς δυστυχώς είμαστε ασυναγώνιστοι στην αλαζονεία, όχι στο χιούμορ.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (21-04-13)
Άντε, για πάρτη σας ρε "λεβέντες"...
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Οι μαλάκες, τα έχουν βάλει με όλους και με όλα γιατί λέει τους ρίχνουν κατηγορία. Το μυαλό τους είναι τόσο αδύναμο που δε μπορούν να σκεφτούν ότι ΟΙ ΙΔΙΟΙ είναι υπεύθυνοι για τον υποβιβασμό με τα επεισόδια που ΟΙ ΙΔΙΟΙ έκαναν στον προηγούμενο αγώνα.
Στο καλό και να μη μας γράφετε![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
captain-cook (21-04-13), voskos_7 (21-04-13)
Bookmarks