74. H AEK έχει γίνει Μάνα!
(κι απορώ πως δεν το ανέφερε ακόμη ο Σερ)
75. Οι παίκτες της ΑΕΚ μπορεί να πέφτουν κάτω και να μένει η ομάδα με 6 παίκτες, αλλά, αποθεραπεύονται γρήγορα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
The Dude (15-10-13)
76. Η αεκ θα έχει στο νέο της γήπεδο πυρσούς με φωτιές για να υπάρχει φως, ακόμα κι αν κάποιος σβήσει τα φώτα! Ο Ολυμπιακός ΟΧΙ. Και θα εξαρτάται πάντα από το φιλότιμο των συνδικαλιστών της ΔΕΗ μην τυχόν σβήσουν τα φώτα...
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
77. Οι φίλαθλοι της αεκ είναι "υγιώς σκεπτόμενοι", επειδή αποθεώνουν τον "πρόεδρο" που τους έριξε Γ' Εθνική για να πάρει την ομάδα τζάμπα. Και θέλει να φτιάξει γήπεδο χωρίς να βάλει ούτε ένα ευρώ!!! Οι Ολυμπιακοί είναι "πρόβατα" επειδή αγάπησαν τον Κόκκαλη που πλήρωσε όλα τα χρέη και πλήρωσε για να φτιάξει και γήπεδο.
78. Η αεκ θα παίξει επίσημο ματς σε όλα τα γήπεδα Βάρης, Ραφήνας, Μάνδρας και Νάξου. Ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει ποτέ εκεί...
79. Η αεκ θα παίξει στα Ζωνιανά. Μπάλα και μπάφο μαζί. Ο Ολυμπιακός; Γατάκι. Μέχρι Ηράκλειο και Χανιά, ντεμέκ.
There is a Dude in town
8PYLOS (15-10-13)
80. Η αεκ είχε πρόεδρο που έχει όνομα χάμπουργκερ.
There is a Dude in town
nikos7 (15-10-13)
81. Ο Ολυμπιακός κάνει φιέστες τίτλου με μαντινάδες από Κονταρό. Η αεκ θα κάνει φαντασμαγορική φιέστα ανόδου στη Β' Εθνική με μπάφο Ζωνιανών!
82. Η ΑΕΚ έχει πολλά ερασιτεχνικά σωματεία, σε επαγγελματικά αθλήματα.
BrazHlias (15-10-13)
83. Το γήπεδο της ΑΕΚ δεν θα είναι εκκλησία, αλλά τουλάχιστον θα έχει όνομά της.
84. Η ΑΕΚ βάζει ρήτρα αγοράς από ελληνική ομάδα στις "σημαίες" της, που αποχωρούν για το εξωτερικό, αφού εδώ υπάρχει μία ομάδα και αυτοί επιστρέφουν σύντομα, ως ελεύθεροι, σε άλλη.
85. Σκοτεινά και υπόγεια συμφέροντα έξω από την ομάδα, στήνουν τους αγώνες της ΑΕΚ και καταγγέλονται μάλιστα, σαν απόδειξη, δύο παιχνίδια στην ίδια χρονιά, στα οποία έφαγε συνολικά 10 γκολ τονίζοντας ότι δεν υπάρχει ανάμειξη κανενός παίκτη της.
86. η αεκ εχει σκοραρει στη γ' εθνικη στη μπαλα, στην Α2 στο μπασκετ και στην Α2 στο βολλευ.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
voskos_7 (15-10-13)
87. Ο ΑΟ Περιστερίου, χρειάζεται την βοήθεια της διατησίας για να αποσπάσει ισοπαλία από την ΑΕΚ, ενώ με τον Ολυμπιακό, δεν την χρειάστηκε ποτέ.
88. Η ΑΕΚ είχε ομάδα που άξιζε να παίρνει πρωταθλήματα επειδή αξιοποιούσε αυτούς που άφηνε ελεύθερους ο Ολυμπιακός, που τα έπαιρνε άδικα.
89. Η ΑΕΚ δεν θέλει να παίρνει παιχνίδια στα χαρτιά και γι αυτό, σκόπιμα, δεν υποστηρίζει σωστά τις ενστάσεις της.
90. Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ερασιτεχνική ομάδα, με οπαδική εφημερίδα πανελλήνιας κυκλοφορίας - και ίσως είναι και παγκόσμια η πρωτοτυπία.
91. Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ερασιτεχνική ομάδα που σχεδιάζει την ανέγερση γηπέδου, αξίας 60 εκ. ευρώ.
92. Η αεκ είναι η μόνη ομάδα που λέει ότι είναι επαγγελματική, ενεργεί ως επαγγελματική αλλά στις οφειλές της είναι ερασιτεχνική.
There is a Dude in town
93. Η αεκ είναι η μόνη ομάδα της οποίας της έχουν χαριστεί ή σβηστεί πάνω από συνολικά 200 εκατομμύρια ευρώ...
There is a Dude in town
Bookmarks