differance (09-04-13), Faithful (09-04-13)
differance (09-04-13), Faithful (09-04-13)
Εντελώς όμως. Εδώ είδαμε και πάθαμε να κερδίσουμε την Παρτίζαν.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (09-04-13)
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με δήλωσή του μετά το τέλος του ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα ζητά από τους υπευθύνους της Euroleague να προχωρήσουν άμεσα σε πλήρη έλεγχο των τραπεζικών λογαριασμών των στελεχών της διαιτησίας και πιο συγκεκριμένα μίλησε για τον υπεύθυνο διαιτησίας της διοργανώτριας αρχής κ. Κώστα Ρήγα.
«Ως εδώ και μη παρέκει! Κάτι βρωμάει! Προκαλώ τους υπεύθυνους να ελέγξουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς των υπευθύνων διαιτησίας της Euroleague και ιδιαιτέρως του κ. Ρήγα» είπε χαρακτηριστικά.
Κι όπως λέει κι ο φίλος ο Σταύρος και των ελλήνων της τελευταίας 20-ετίας
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Μην την κατεβάζεις την ομάδα άμα έχεις αρχίδια. Αλλά τραβάτε με και ας κλαίω είσαι και εσύ μίασμα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
λιώσαμε σήμερα αλλά όπως εξελιχτηκε εκατσε καλά
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (11-04-13)
παλι για τη διαιτησια κλαψομουνιαζουν? προετοιμασια για την κυριακη κανουν
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Έτσι ρε όλα εδώ πληρώνονται κάποτε το σηκώσατε πούστικα στο παρισι τώρα γύρισε ο τροχός θα και το ξεράσετε..
Σόρυ ρε παιδιά αλλά έχει καταλάβει κανείς γιατί ακριβώς διαμαρτύρονται??
differance (10-04-13), nbqgr (11-04-13), voskos_7 (10-04-13)
Δεν έχει ψηφιστεί τυχαία η Μπαρτσελόνα εκείνης της χρονιάς (2010) ως η καλύτερη ομάδα της Euroleague των τελευταίων χρόνων.
Και προσωπικά συμφωνώ απόλυτα με αυτό το αποτέλεσμα της όποιας ψηφοφορίας ... είναι ίσως η μόνη ομάδα που με καθήλωνε, αν και μη μπασκετική, να βλέπω τα περισσότερα παιχνίδια της ... ούτε η περυσινή ΤΣΣΚΑ ούτε καμία άλλη ... τρομερή χημεία ομάδας ... καμία σχέση με το πώς παίζει σήμερα...
Τα δικά μας λάθη εκείνης της εποχής είναι άλλο κεφάλαιο... βοήθησαν στο να χάσουμε από τα αποδυτήρια ... αλλά και top απόδοση να πιάναμε, οι πιθανότητες να κερδίσουμε εκείνη την Μπαρτσελόνα ήταν ελαχιστότατες.
Βασιστήκαμε στο υψηλό budget και στις μονάδες ... αλλά έλα ντε που το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και τα λεφτά δε φέρνουν πάντα την ευτυχία ...
Anyway πάμε στο 2013...![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
BrazHlias (10-04-13)
Eτσι Δημητρη.....Στα γονατα
*****8.23*****
Παητστε τους και την κυριακη στο ποδοσφαιρο να τους τελειωσουμε οριστικα.
voskos_7 (10-04-13)
Είχε πέσει σήμα αν άκουγες και με την μετάδοση από το πρώτο λεπτό. Γνωρίζουν ότι δεν θα περάσουν οπότε πρέπει να βρουν τον κακό λύκο.
Περιμένω να τους δω πίσω από την μπασκέτα στο ΟΑΚΑ όπως κάνουν τόσα χρόνια στα δίκαια πρωταθλήματα με τις +40 βολές... (χθές με παράταση μόνο 15, και έπαιζε πολύ κάτω από το καλάθι)
Τελικά αυτός ο παο χάνει ποτέ δίκαια? Η πάντα είναι ο κατατρεγμένος του μπάσκετ?
Ολα αυτα τα κανουν για να προετοιμασουν εδαφος για τα ελληνικα πλει οφ..
Μανουλες σε τετοια παιχνιδια.
Bookmarks