talos (11-04-13)
H καλύτερη frontline είναι της Κίμκι που την κερδίσαμε.
Από ένα παιχνίδι φέρνεται την καταστροφή. Η ομάδες θα κριθούν σε βάθος χρόνου εώς ότου φτάσουμε στο Φ4.
Το σημερινό παιχνίδι ήταν αποτέλεσμα κακής οργάνωσης της φόρμας της Μπαρτσα σε αντίθεση με τον παναθηναικό που τώρα βγαίνει στο πικ του + τους τραυματισμούς + πασκουάλ σε αντίθεση με τον παο που είχε πλάνο κουτσα κούτσα όπως μπορεί + το κυριότερο η γκρίνια και η κλάψα και η φασαρία των προηγούμενων ημερών (που ξεχάστηκε το τραμπάκουλο του βάζελου στα τελευταία λεπτα και όλοι ασχολήθηκαν παίχτες, φίλαθλοι, και αντίπαλοι με την κακιά euroleague)
Εδώ είμαστε. Υπό κανονικές συνθήκες είναι πολύ δύσκολο να περάσει ο παο. Ασε που θα γίνουν και φασαρίες με τους 150.000 οπαδούς του μέσα στο ΟΑΚΑ...
talos (11-04-13)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Το θεμα ειναι οτι τη κρισιμη στιγμη πηρε, αυτο μετραει.. Οπως κι ο Ουκιτς που απο το μεταξυ μας και μετα, ειναι θετικος. Εμεις φεραμε 3 παιχτες μεσα στη χρονια, που κανεις δεν ηταν για το επιπεδο μας.
Παιρνει 2ρ και βαζει 6π ο Παουελ και χαιρομαστε..
Ο Περκινς αφαντος...
Καλα για τον Σερμα κανει ΜΠΑΜ, εγω παιζει να μαι σε καλυτερη κατασταση. Κι ειναι μαλακια γιατι με το υψος που εχει, αν παρει λιγο ογκο μπορει να γινει καλος. Μπασκετ ξερει βασικα, και στην αρχη ηταν θετικος, αλλα σα να ψοφησε μετα.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μαργαρίτα επειδή βλέπω ότι έχουμε και αρκετά κοντινές ηλικίες και παραστάσεις προφανώς πολλές φορές είδαμε ομάδες να πηγαίνουν τραίνο στην αρχή και να φαντάζουν φαβορί και μετά έχαναν ευκολότερα από οποιονδήποτε άλλο. Οπως προείπα και παραπάνω κάθε ομάδα που έχει διαύγεια και συγκέντρωση μπορεί να ελπίζει για τα πάντα και αυτό φαίνεται ότι το είχε σήμερα. Δεν ξέρω αν θα το έχει την επόμενη εβδομάδα. Μην βλέπουμε ένα ένα τα παιχνίδια, αυτό θα το κάνουμε μόνο στο Φ4...
Με διαφορά πολύ δύσκολο. Μόνο κούτσα κούτσα 60 πόντους θα έχει ευκαιρία να κερδίσει ο παο. Οσο θα αυξάνεται ο ρυθμός τόσο οι πιθανότητες να χάνει.
Προχθες το πήγε στο 60 δεν κέρδισε. Πήγε στο 70 με την παράταση το έχασε.
Πάντως αυτό που έγινε σήμερα είναι για να βάλουμε μυαλό για την Παρασκευή. Είναι πολύ δύσκολο το 2 παιχνίδι. Και δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να νικήσουμε στην Πόλη.
Προσευχηθείτε, βάλτε τα γούρια σας στην σειρά, κάντε κάτι...
Ασε που στην τελική ο 15.582.478 κόσμος του που θα πάει στο ΟΑΚΑ σύμφωνα με τον αλογομούρη Συρίγο μπορεί να μην χρειαστεί περισσότερα παιχνίδια...
talos (11-04-13)
pantws auton ton pao egw goustarw na ton vlepw,san fila8los tou basket dld,kai ta 2 paixnidia me th barca ta euxaristh8hka polu.egw 8elw na perasei,to ideato 8a einai na tous vroume teliko k meta na ma8oun sto londino ti esti olympiakos k pao pou sth mpala mas exoun gia 5ares,na kanoume to londino mpourdelo vre aderfe
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
voskos_7 (12-04-13)
Μπάτσοι με άλογα, μολότοφ, και επιστροφή με τα Ελγίνεια για λάφυρα.
Ο ΔΔ πάντως τους το έκλεισε, για να δούμε
Από ότι ακούγεται έρχεται αύριο κλήση από τον δικαστή (euroleague) για δηλώσεις, εφημερίδα και το κατηγορητήριο θα συμπεριλαμβάνει και το κακά προηγούμενα της συγκεκριμένης ομάδας
Καλό θα ήταν η κλήση να πάει στη Βαρκελώνη για ασέβεια προς το άθλημα. Ισόβιος αποκλεισμός να ησυχάσουμε από τους λούζερς.
Και επιτέλους φτάνουν πια τα τσαμπιονσλιά, οι γιουρολίγκες και όλες αυτές οι μαλακίες. Επιστροφή στα παλιά καλά κύπελλα Πρωταθλητριών ομάδων Ευρώπης όπου θα αγωνίζονται οι Πρωταθλητές και όχι ο κάθε πικραμένος.
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τι εγινε ρε παιδια και γεμισατε 10 σελιδες σε ενα βραδυ,δεν τον ειδα καν τον βαζελο,στα φρυδια μου,εμεις να κερδισουμε σημερα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
pirateeeeeee (12-04-13)
Αν ίσχυε αυτό δεν ξέρεις αν θα ήμασταν πρωταθλητές πρόπερσι. Και αν ήταν έτσι τα πρωταθλήματα ούτε ο Παναθηναϊκός θα έπαιρνε την πρώτη κούπα στο Παρίσι - την κούπα που του άλλαξε όλη την ιστορία. Υποθέσεις που δεν έχουν νόημα για το παρελθόν. Ας το κάνουν το σύστημα από δω και πέρα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Να πάνε να γαμηθούν Μπαρτσελονα και Καταλονία μαζί,άντε πια με τους κλάψες ειλικρινά εχθές ξενέρωσα πάρα πολύ
με τους λουζερς και τα χω πάρει στο κρανίο με τους μαλάκες που το παίζουν ομάδα και παπαριες καμαρωτές,οι ποιο μεγάλες πουτάνες
είναι,έχουν πάει 100 φορές φάιναλ φορ και τους γαμάνε όλοι και ειδικά με τον βαζελο τεράστιο κόμπλεξ,σαν χεσμένοι βγαίνουν να παίξουν.
Ξενέρωσα τόσο πολύ που δεν θέλω να ξανακούσω για Μπαρτσελονα πουθενα, ούτε ποδοσφαιρο ούτε μπάσκετ..
υγ.απολυτο δικιο ο κοσμας σε οσα λεει.
differance (12-04-13)
Ενα απο τα στοιχεια της σειρας πριν αυτη ξεκινησει ειναι οτι ο Παναθηναικος ματσαρει καλα τους ψηλους της Μπαρτσελονα, το πως ο Λορμπεκ ειναι εκτος τοπου και χρονου και το πως γενικα οι Ισπανοι δεν εχουν παιχνιδι απο το 4 ειναι χαρακτηριστικο. Οποτε το παιχνιδι γινεται στην περιφερεια..Ο Ναβαρο ειναι σκια του εαυτου του, ο Γιασκεβιτσιους ηταν βεβαιο οτι δεν μπορουσε να κανει δευτερο σερι καλο παιχνιδι, ενω ο Σαδα απεναντι σε μια ομαδα που αμυνεται καλα και γρηγορα στο μισο γηπεδο δεν εχει μεγαλα περιθωρια δρασης.
Αυτα μαζι με τις απουσιες των Ισπανων ειδικοτερα του Μαικλ (ο αστικος θρυλος λεει πως απο τοτε που πηγε να τους μεινει στα χερια, οι Ισπανοι πινουν μονο νερο) και ενα ντεφορμαρισμα που δειχνουν να εχουν, εχουν δωσει εως τωρα 2 πολυ κλειστα παιχνιδια. Για εμενα παιζει μεγαλο ρολο οτι στα τελευταια 2 παιχνιδια του ΤΟP16 η Μπαρτσελονα δεν ειχε κινητρο και αυτο την εχει βγαλει εκτος ρυθμου. Θεωρω παντως οτι ο βαζελος δεν εχει το ροτεισον για να κανει αλλες δυο νικες και μαλιστα μεσα σε 2 βραδια. Πιστευω πως η σειρα θα παει στα πεντε παιχνιδια. Με δυο γκαρντ ειναι πολυ δυσκολο να αποκλεισεις την Μπαρτσελονα..
Οπως και να'χει μιλαμε για αρχιδατη νικη και καταπληκτικο παιχνιδι για να βλεπεις συνολικα. Πολυ σκληρη ομαδα ο βαζελος και αυτο φυσικα πιστωνεται στον Πεδουλακη. Οσον αφορα τον Διαμαντιδη περα απο το αν ειναι αντιπαθητικος αποδεικνυει διαρκως ποσο μεγαλος παιχτης ειναι. Ειναι παιχτης που σε κλειστο παιχνιδι, οταν αυτο πλησιαζει στο τελος του και παει η μπαλα στα χερια του χεζομαι πανω μου.
*****8.23*****
Coach (12-04-13), consigliere (12-04-13), vasilis-thrylos7 (12-04-13)
Και παντα μα παντα οταν χανουν Ισπανικες ομαδες ειναι καλο. Ισπανικες ομαδες και ευ αγωνιζεσθαι δεν πανε μαζι ποτε.
*****8.23*****
ο βαζελος θα παθει, οτι παθαμε εμεις με την τσσκα πριν 5 χρονια....!!! εδω θα ειμαστε να τα λεμε..!!
consigliere (12-04-13), DaRkSaGa79 (12-04-13)
Bookmarks