Σελίδα 2372 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 137218721972207221722272232223322342235223622368236923702371237223732374237523762382239224022412242224722572267227722872 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 47.421 έως 47.440 από 62377

Θέμα: ΠΑΟ

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.162
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.112 φορές σε 2.588 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΠΑΟ

H καλύτερη frontline είναι της Κίμκι που την κερδίσαμε.

Από ένα παιχνίδι φέρνεται την καταστροφή. Η ομάδες θα κριθούν σε βάθος χρόνου εώς ότου φτάσουμε στο Φ4.
    Το σημερινό παιχνίδι ήταν αποτέλεσμα κακής οργάνωσης της φόρμας της Μπαρτσα σε αντίθεση με τον παναθηναικό που τώρα βγαίνει στο πικ του + τους τραυματισμούς + πασκουάλ σε αντίθεση με τον παο που είχε πλάνο κουτσα κούτσα όπως μπορεί + το κυριότερο η γκρίνια και η κλάψα και η φασαρία των προηγούμενων ημερών (που ξεχάστηκε το τραμπάκουλο του βάζελου στα τελευταία λεπτα και όλοι ασχολήθηκαν παίχτες, φίλαθλοι, και αντίπαλοι με την κακιά euroleague)

Εδώ είμαστε. Υπό κανονικές συνθήκες είναι πολύ δύσκολο να περάσει ο παο. Ασε που θα γίνουν και φασαρίες με τους 150.000 οπαδούς του μέσα στο ΟΑΚΑ...

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

talos (11-04-13)

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή ΠΑΟ

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από talos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτα θα τα δουμε την πορεια αν τελικως τους νικησουμε στα μεταξυ μας ματς στα πλειοφ.Το θεμα ειναι οτι ο βαζελος φορμαριζεται στην καταληλη στιγμη(οπως καναμε εμεις περυσι)ενω εμεις εχουμε να παιξουμε πολυ καλο μπασκετ,εδω και αρκετο καιρο.

Σωστα, το τελευταιο μ ανησυχει εμενα. Για να δουμε..

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Ignore User

Προεπιλογή ΠΑΟ

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee Εμφάνιση μηνυμάτων
    H καλύτερη frontline είναι της Κίμκι που την κερδίσαμε.

Από ένα παιχνίδι φέρνεται την καταστροφή. Η ομάδες θα κριθούν σε βάθος χρόνου εώς ότου φτάσουμε στο Φ4.
    Το σημερινό παιχνίδι ήταν αποτέλεσμα κακής οργάνωσης της φόρμας της Μπαρτσα σε αντίθεση με τον παναθηναικό που τώρα βγαίνει στο πικ του + τους τραυματισμούς + πασκουάλ σε αντίθεση με τον παο που είχε πλάνο κουτσα κούτσα όπως μπορεί + το κυριότερο η γκρίνια και η κλάψα και η φασαρία των προηγούμενων ημερών (που ξεχάστηκε το τραμπάκουλο του βάζελου στα τελευταία λεπτα και όλοι ασχολήθηκαν παίχτες, φίλαθλοι, και αντίπαλοι με την κακιά euroleague)

Εδώ είμαστε. Υπό κανονικές συνθήκες είναι πολύ δύσκολο να περάσει ο παο. Ασε που θα γίνουν και φασαρίες με τους 150.000 οπαδούς του μέσα στο ΟΑΚΑ...
    Αδερφε μου π βαζελος με την αμυνατου τους κλειδωσε και στα δυο ματς, η δε μπαρτσελονα ητανε χεσμενη 100% και στα δυο ματς επισης. Πολυ δυσκολο να κανουν νικη στην Αθηνα, εγω και για διαφορα το βλεπω το σκορ.

Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

G10VANNI FOR EVER Το avatar του χρήστη redHEART7

Περιοχή
    p.falhro
    Thanks
    377
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 640 φορές σε 448 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν ειχαμε εναν Ντορσευ κ εμεις θα ταν αλλιως τα πραγματα, αλλα γινανε ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ με Παουελ. Οι αλλοι μεσα στη χρονια φερανε Λασμε και Γκιστ που γαμουν και δερνουν. Εμεις φεραμε τον ηλιθιο (Παουελ) και τον πανηλιθιο(Περκινς). Α εχουμε και τον Σερμαντινι, εκανε δυο καλα μαυς, παει κ αυτος.

koita k o gist argise na parei mpros, mexri k ampalo ton legane oi vazeloi sthn arxh, o sermantini dn einai kakos apla ton prodidoun ta pneumonia tou,einai agymnastos tou kerata...
    PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
    RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER

Περιοχή
    p.falhro
    Thanks
    377
    Ignore User

Αδερφε μου π βαζελος με την αμυνατου τους κλειδωσε και στα δυο ματς, η δε μπαρτσελονα ητανε χεσμενη 100% και στα δυο ματς επισης. Πολυ δυσκολο να κανουν νικη στην Αθηνα, εγω και για διαφορα το βλεπω το σκορ.

ola ta senaria einai anoixta,gia mas px egw dn vazw to xeri sth fwtia...na kanoume upomonh tpt dn exei teleiwsei gia kanena,h barca exakolou8ei na einai to favori me ton pao
    PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Ignore User

Προεπιλογή ΠΑΟ

Το θεμα ειναι οτι τη κρισιμη στιγμη πηρε, αυτο μετραει.. Οπως κι ο Ουκιτς που απο το μεταξυ μας και μετα, ειναι θετικος. Εμεις φεραμε 3 παιχτες μεσα στη χρονια, που κανεις δεν ηταν για το επιπεδο μας.
    Παιρνει 2ρ και βαζει 6π ο Παουελ και χαιρομαστε..
    Ο Περκινς αφαντος...

Καλα για τον Σερμα κανει ΜΠΑΜ, εγω παιζει να μαι σε καλυτερη κατασταση. Κι ειναι μαλακια γιατι με το υψος που εχει, αν παρει λιγο ογκο μπορει να γινει καλος. Μπασκετ ξερει βασικα, και στην αρχη ηταν θετικος, αλλα σα να ψοφησε μετα.

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Ignore User

Προεπιλογή ΠΑΟ

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από redHEART7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ola ta senaria einai anoixta,gia mas px egw dn vazw to xeri sth fwtia...na kanoume upomonh tpt dn exei teleiwsei gia kanena,h barca exakolou8ei na einai to favori me ton pao
    Εμεις αυριο πρεπει να παιξουμε στο 102%, τιποτα λιγοτερο δεν ειναι ανεκτο. Πρεπει να κλεισουμε τους περιφερειακους παλι, αλλα και να προστατεψουμε τη ρακετα καπως. Εγω θα θελα να ξαναδω Παουελ μαζι με Χαινς.

Thanks
    4.162
    Ignore User

Μαργαρίτα επειδή βλέπω ότι έχουμε και αρκετά κοντινές ηλικίες και παραστάσεις προφανώς πολλές φορές είδαμε ομάδες να πηγαίνουν τραίνο στην αρχή και να φαντάζουν φαβορί και μετά έχαναν ευκολότερα από οποιονδήποτε άλλο. Οπως προείπα και παραπάνω κάθε ομάδα που έχει διαύγεια και συγκέντρωση μπορεί να ελπίζει για τα πάντα και αυτό φαίνεται ότι το είχε σήμερα. Δεν ξέρω αν θα το έχει την επόμενη εβδομάδα. Μην βλέπουμε ένα ένα τα παιχνίδια, αυτό θα το κάνουμε μόνο στο Φ4...

Με διαφορά πολύ δύσκολο. Μόνο κούτσα κούτσα 60 πόντους θα έχει ευκαιρία να κερδίσει ο παο. Οσο θα αυξάνεται ο ρυθμός τόσο οι πιθανότητες να χάνει.
    Προχθες το πήγε στο 60 δεν κέρδισε. Πήγε στο 70 με την παράταση το έχασε.

Πάντως αυτό που έγινε σήμερα είναι για να βάλουμε μυαλό για την Παρασκευή. Είναι πολύ δύσκολο το 2 παιχνίδι. Και δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να νικήσουμε στην Πόλη.
    Προσευχηθείτε, βάλτε τα γούρια σας στην σειρά, κάντε κάτι...

Ασε που στην τελική ο 15.582.478 κόσμος του που θα πάει στο ΟΑΚΑ σύμφωνα με τον αλογομούρη Συρίγο μπορεί να μην χρειαστεί περισσότερα παιχνίδια...

10. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

talos (11-04-13)

Περιοχή
    p.falhro
    Thanks
    377
    Ignore User

pantws auton ton pao egw goustarw na ton vlepw,san fila8los tou basket dld,kai ta 2 paixnidia me th barca ta euxaristh8hka polu.egw 8elw na perasei,to ideato 8a einai na tous vroume teliko k meta na ma8oun sto londino ti esti olympiakos k pao pou sth mpala mas exoun gia 5ares,na kanoume to londino mpourdelo vre aderfe
    PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (12-04-13)

Το avatar του χρήστη 7DeadlySins

Thanks
    1.059
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.270 φορές σε 1.087 μηνύματα
    Ignore User

Μπάτσοι με άλογα, μολότοφ, και επιστροφή με τα Ελγίνεια για λάφυρα.

Ο ΔΔ πάντως τους το έκλεισε, για να δούμε

Thanks
    4.162
    Ignore User

Από ότι ακούγεται έρχεται αύριο κλήση από τον δικαστή (euroleague) για δηλώσεις, εφημερίδα και το κατηγορητήριο θα συμπεριλαμβάνει και το κακά προηγούμενα της συγκεκριμένης ομάδας

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.944 φορές σε 14.460 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή ΠΑΟ

Καλό θα ήταν η κλήση να πάει στη Βαρκελώνη για ασέβεια προς το άθλημα. Ισόβιος αποκλεισμός να ησυχάσουμε από τους λούζερς.

Και επιτέλους φτάνουν πια τα τσαμπιονσλιά, οι γιουρολίγκες και όλες αυτές οι μαλακίες. Επιστροφή στα παλιά καλά κύπελλα Πρωταθλητριών ομάδων Ευρώπης όπου θα αγωνίζονται οι Πρωταθλητές και όχι ο κάθε πικραμένος.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλό θα ήταν η κλήση να πάει στη Βαρκελώνη για ασέβεια προς το άθλημα. Ισόβιος αποκλεισμός να ησυχάσουμε από τους λούζερς.

Και επιτέλους φτάνουν πια τα τσαμπιονσλιά, οι γιουρολίγκες και όλες αυτές οι μαλακίες. Επιστροφή στα παλιά καλά κύπελλα Πρωταθλητριών ομάδων Ευρώπης όπου θα αγωνίζονται οι Πρωταθλητές και όχι ο κάθε πικραμένος.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    αν ισχυε ομως αυτο κοσμα τοτε περισυ δεν θα παιρναμε την ευρωλιγκα.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Το avatar του χρήστη sabar77

Περιοχή
    South of Heaven
    Thanks
    10.607
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.051 φορές σε 4.316 μηνύματα
    Ignore User

Τι εγινε ρε παιδια και γεμισατε 10 σελιδες σε ενα βραδυ,δεν τον ειδα καν τον βαζελο,στα φρυδια μου,εμεις να κερδισουμε σημερα.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

pirateeeeeee (12-04-13)

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sk12072 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν ισχυε ομως αυτο κοσμα τοτε περισυ δεν θα παιρναμε την ευρωλιγκα.
    Αν ίσχυε αυτό δεν ξέρεις αν θα ήμασταν πρωταθλητές πρόπερσι. Και αν ήταν έτσι τα πρωταθλήματα ούτε ο Παναθηναϊκός θα έπαιρνε την πρώτη κούπα στο Παρίσι - την κούπα που του άλλαξε όλη την ιστορία. Υποθέσεις που δεν έχουν νόημα για το παρελθόν. Ας το κάνουν το σύστημα από δω και πέρα.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Να πάνε να γαμηθούν Μπαρτσελονα και Καταλονία μαζί,άντε πια με τους κλάψες ειλικρινά εχθές ξενέρωσα πάρα πολύ
    με τους λουζερς και τα χω πάρει στο κρανίο με τους μαλάκες που το παίζουν ομάδα και παπαριες καμαρωτές,οι ποιο μεγάλες πουτάνες
    είναι,έχουν πάει 100 φορές φάιναλ φορ και τους γαμάνε όλοι και ειδικά με τον βαζελο τεράστιο κόμπλεξ,σαν χεσμένοι βγαίνουν να παίξουν.

Ξενέρωσα τόσο πολύ που δεν θέλω να ξανακούσω για Μπαρτσελονα πουθενα, ούτε ποδοσφαιρο ούτε μπάσκετ..

υγ.απολυτο δικιο ο κοσμας σε οσα λεει.

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

differance (12-04-13)

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Ενα απο τα στοιχεια της σειρας πριν αυτη ξεκινησει ειναι οτι ο Παναθηναικος ματσαρει καλα τους ψηλους της Μπαρτσελονα, το πως ο Λορμπεκ ειναι εκτος τοπου και χρονου και το πως γενικα οι Ισπανοι δεν εχουν παιχνιδι απο το 4 ειναι χαρακτηριστικο. Οποτε το παιχνιδι γινεται στην περιφερεια..Ο Ναβαρο ειναι σκια του εαυτου του, ο Γιασκεβιτσιους ηταν βεβαιο οτι δεν μπορουσε να κανει δευτερο σερι καλο παιχνιδι, ενω ο Σαδα απεναντι σε μια ομαδα που αμυνεται καλα και γρηγορα στο μισο γηπεδο δεν εχει μεγαλα περιθωρια δρασης.

Αυτα μαζι με τις απουσιες των Ισπανων ειδικοτερα του Μαικλ (ο αστικος θρυλος λεει πως απο τοτε που πηγε να τους μεινει στα χερια, οι Ισπανοι πινουν μονο νερο) και ενα ντεφορμαρισμα που δειχνουν να εχουν, εχουν δωσει εως τωρα 2 πολυ κλειστα παιχνιδια. Για εμενα παιζει μεγαλο ρολο οτι στα τελευταια 2 παιχνιδια του ΤΟP16 η Μπαρτσελονα δεν ειχε κινητρο και αυτο την εχει βγαλει εκτος ρυθμου. Θεωρω παντως οτι ο βαζελος δεν εχει το ροτεισον για να κανει αλλες δυο νικες και μαλιστα μεσα σε 2 βραδια. Πιστευω πως η σειρα θα παει στα πεντε παιχνιδια. Με δυο γκαρντ ειναι πολυ δυσκολο να αποκλεισεις την Μπαρτσελονα..

Οπως και να'χει μιλαμε για αρχιδατη νικη και καταπληκτικο παιχνιδι για να βλεπεις συνολικα. Πολυ σκληρη ομαδα ο βαζελος και αυτο φυσικα πιστωνεται στον Πεδουλακη. Οσον αφορα τον Διαμαντιδη περα απο το αν ειναι αντιπαθητικος αποδεικνυει διαρκως ποσο μεγαλος παιχτης ειναι. Ειναι παιχτης που σε κλειστο παιχνιδι, οταν αυτο πλησιαζει στο τελος του και παει η μπαλα στα χερια του χεζομαι πανω μου.
    *****8.23*****

23. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον DaRkSaGa79 για αυτό το μήνυμα:

Coach (12-04-13), consigliere (12-04-13), vasilis-thrylos7 (12-04-13)

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Και παντα μα παντα οταν χανουν Ισπανικες ομαδες ειναι καλο. Ισπανικες ομαδες και ευ αγωνιζεσθαι δεν πανε μαζι ποτε.
    *****8.23*****

.

Περιοχή
    Οπου με βγαλει..!!!
    Thanks
    3.227
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.229 φορές σε 3.252 μηνύματα
    Ignore User

ο βαζελος θα παθει, οτι παθαμε εμεις με την τσσκα πριν 5 χρονια....!!! εδω θα ειμαστε να τα λεμε..!!

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από DaRkSaGa79 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οσον αφορα τον Διαμαντιδη περα απο το αν ειναι αντιπαθητικος αποδεικνυει διαρκως ποσο μεγαλος παιχτης ειναι. Ειναι παιχτης που σε κλειστο παιχνιδι, οταν αυτο πλησιαζει στο τελος του και παει η μπαλα στα χερια του χεζομαι πανω μου.
    Αυτό θα έπρεπε να το ξέρει ο δήθεν προπονητής της Μπαρτσελόνα και να κάνουν φάουλ στην τελευταία φάση και όχι να στείλει την κινητή μπριτζόλα τον Τζαουάι επάνω του να τον μαρκάρει με τα μάτια.

27. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον differance για αυτό το μήνυμα:

consigliere (12-04-13), DaRkSaGa79 (12-04-13)

Σελίδα 2372 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 137218721972207221722272232223322342235223622368236923702371237223732374237523762382239224022412242224722572267227722872 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές