Xaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxa!!!![]()
ΩΡΑΙΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΡΕ ΜΠΕΡΓΚ!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Xaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxa!!!![]()
Το πέναλντι στον Σάλπι δεν θα το έδινε ούτε ο Ρώσος...
Τραγικές ομάδες και οι δύο. Είμαστε ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ μπροστά και φέτος πρέπει να κάνουμε επίδειξη δύναμης, κόβοντας μια και καλή όνειρα
και φιλοδοξίες των γύφτων.
*βλέπω τώρα το Γιούβε Μίλαν ξαπλωμένος ρέκλα σε μια πλάσμα 50 ιντσών... Τι πέναλντυ δεν δόθηκε στον Τέβες????? Ληστεία.
Για να μη λέμε μόνο για τους δικούς μας διαιτητές...
The Dude (07-10-13)
Ήτανε και το ευρωπαϊκό της Πέμπτης, στην μέση και κουραστήκανε...
Τι θα πει, "οι άλλοι παίζανε";
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Οι βάζελοι κράζουν τον Κα(τα)πίνω...όταν εδώ και 2 χρόνια και βάλε μας τα κάνανε καρπούζια με το πόσο παικταράς είναι. Ρουφάτε τώρα.
Δύο λύσεις έχεις Τσελιγκόπουλο:
1. Παραδέχεσαι πως mission accomplished
2. Περνάς μια "μαγική" βραδιά σε κελί της Ασφάλειας Γρεβενών, παρέα με 6 πανέμορφες, παράνομες πόρνες από το Ανατολικό Μπλοκ.
Make your mind...
* Μόλις με πληροφόρησαν πως ο Καναδός λιποθύμησε για λογαριασμό σου, μόλις διάβασε για την πιθανή τιμωρία. Μ' ένα σπάρο δυο τριγώνια!
voskos_7 (06-10-13)
παλι πουτσα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimace (06-10-13)
Και τώρα στον μπάουγκ θα ξαναρχίσουν να ονειρεύονται πρωτάθλημα. Όλα ανθηρά.
στις αντικειμενικες φυλλαδες πρωτο θεμα εχουν το παιχνιδι στη τουμπα
παρα το διηπειρωτικο του θρυλου.δεν πειραζει μαλακες,βεντουζα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δε πέφτει"σαλιο" και ο δημητράκης το ρίξε στης μπουνιές....
Θα δούμε κι άλλα όμορφα φέτος από αυτούς.
Sent from my Lumia 610 using Tapatalk
ο μητρογλου δεν ειναι παιχταρας, απλα εχει ψυχολογια επειδη κανει χατ-τρικ συνεχεια και του "βγαινουν" ολα. απο την αλλη ο μπεργκ ειναι παιχταρας.(φανταζομαι μαλλον επειδη σκοραρει χωρις να εχει παρει ψυχολογια απο συνεχομενα χατ-τρικ).
α ρε κακομοιρηδες![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ο διαμαντιδης λεει ειναι καλο παιδι και δεν εχει προκαλεσει ποτε. μαλλον ο μπατης κατι θα του ειπε, θα του εβρισε καμια μανα.
και λεω εγω τωρα με το φτωχο μου το μυαλο: δηλαδη ο μπατης ποτε εχει προκαλεσει με τη συμπεριφορα του ξανα;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Μωρή κρεατοελιά, μωρή άτριχη κουρούπα... σε άρεσε πως σε βάτεψε χθες ο Ιβάν; Εκανες κανα τουίτ την ώρα που σε πηδούσε ο πόντιος; Για κεινο το μπενάλντι μωρέ που έκανε τριπλό φλιπ φλοπ ο ψηλός και έδειξε την ολόλευκη βούλα ο κόραξ;! Τίποτα ρε καναβούρι;! Δε μιλάς τώρα ε; Ισως γιατί πηγες σα ζήτουλας και του ξεσκόνισες το κανόνι του Ιβάν και πού τώρα να σκούζεις. Γίνονται αυτά, κι αν μείνεις κι έγκυος, μην ανησυχάς, θα σου κάνουμε μια έκτρωση άλλο πράμα. Σκουπίδι, φλόκι αγελάδος...
There is a Dude in town
sirkostas (07-10-13)
Απλά ο δημητράκης ακολουθεί την ένδοξη ιστορία του Οικονόμου -Αλβέρτη
Sent from my Lumia 610 using Tapatalk
Καινούργια βάσανα, Νούλη!
Στα δικαστήρια θα λύσουν όπως όλα δείχνουν τις διαφορές τους ο Παναθηναϊκός με τον Χοσέ Τοτσέ καθώς η διοίκηση του Τριφυλλιού δεν μπόρεσε να έρθει σε συμφωνία με τον Ισπανό άσο για τα δεδουλευμένα που του οφείλονται.
Στο Τριφύλλι δεν έχουν ενημερωθεί επίσημα αλλά θεωρούν φυσιολογική την κίνηση αυτή από τη στιγμή που η τελευταία επαφή των δυο πλευρών δεν έφερε τα αποτελέσματα που όλοι ήθελαν.
Από τον Παναθηναϊκό κατέθεσαν πρόταση στον Ισπανό προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο και δίνοντας του ένα μέρος των χρημάτων που προβλεπόταν από το συμβόλαιο του.
Αυτός όμως λογικά ζήτησε τα περσινά δεδουλευμένα αλλά και το φετινό συμβόλαιο με το ποσό να ανέρχεται στο 1 εκ. ευρώ.
Bookmarks