Σωκράτης να τελειώνουμε με την πρεζαλφή
Σωκράτης να τελειώνουμε με την πρεζαλφή
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Τράκη το τραγούδι σου:
[YOUTUBE]XWfNGXbTPQ0[/YOUTUBE]
Υ.Γ: Που χάθηκε ο Τζίμης?
captain-cook (12-02-13), panahs7 (12-02-13)
BrazHlias (12-02-13)
εντάξει, βγήκε ο Κωνσταντίνου και τα έβαλε όλα στη θέση τους ...![]()
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Ωραια ολα αυτα που λες και συμφωνω μαζι σου.
Μονο που δεν γινεται να σε σφαζει ο αλλος,με συμμαχο την διαιτησια σημαδευοντας παικτες με αποτελεσμα να μην μπορεις να παιξεις αμυνα απ το πρωτο δεκαλεπτο,μετα να σε λεει συλλογο της βρωμιας και συ να αρκεισαι σε ρεβανς εντος γηπεδου και μονο.
Σαφως δεν λεω να τον πεταξουμε στη θαλασσα η να τον σαπισουμε στο ξυλο αλλα θελω να πιστευω οτι ο Ολυμπιακος θα πρεπει να τον κυνηγησει τον συγκεκριμενο τυπο οσο δεν παει.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Η διαιτησια ηταν η 2η χειροτερη μετα τον 3ο τελικο το 2010.
Aφου τα τελευταια χρονια εχουμε τα δει αισχη,οκ δεν ηταν η χειροτερη διαιτησια.
Σε ενα παιχνιδι ομως που κρινεται σε ενα σουτ,2 ανυπαρκτα φαουλ στον Λο στο πρωτο δεκαλεπτο(ολως τυχαιως στον παικτη που μαρκαρει τον Διαμαντιδη και δινει ανασες στον Σπανουλη) και ενα καθαρο κλεψιμο του Περπερογλου γινεται φαουλ και τεχνικη ποινη και τρως 4 ποντους ξεκουραστα.
Ε ολο και καποιο ρολο επαιξε η διαιτησια,μετα τις φωνες του εφευρετη της αλητειας...
differance (13-02-13), sabar77 (13-02-13)
Dimi-τράκη χώρεσε η κούπα στο κωλαράκι? Βάλτο εκεί και φίλα* το καλά γιατί δε θα δεις άλλον τίτλο.
* δεν υπάρχει ορθογραφικό λάθος
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Και να αλλάξεις όνομα παλιοπουστάρα γιατί έτσι λένε το γιο μου και δε γουστάρω να βρίζω.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μη με ξενερώνετε ρε παιδιάμη με ξενερώνετε με τις ηθικολογίες
μιλάμε για αθλητισμό στη χωματερή των Βαλκανίων, δηλαδή στη χωματερή της χωματερής της Ευρώπης
εκεί που οι ολυμπιονίκες είναι τίγκα στα στίγματα και τα μελανώματα στη μαπα και οι ολυμπιονίκισες ξυρίζονται κόντρα με κατάνα γιαπωνεζικη
και γιναμε τωρα και υπεράνω;
Τέρμα και τελείωσε, πιο μάγκας είναι ο Δημητράκης, πως θα γίνει, δηλαδη οταν τους γαμαγε ο Κοκκαλης ηταν καλά; Αποφασίστε τι θελετε, εδω ειναι βαλκανια παντως, δεν ειναι παιξε γελασε, αν πας να το παιξεις υπερανω πεταγονται οι Δημητρακηδες και οι Κοκκαλαιοι και οι Καπετανιοι και οι Ψωμιαδιδες και σε κανουν μια χαψια, απλα πραγματα, οποιος δεν το καταλαβαινει κακο του κεφαλιου του.
Αυτο θα παει Γιουροβιζιον; Καλο , δε λεω.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks