Σελίδα 2762 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 1762226223622462256226622712272227322742275227582759276027612762276327642765276627722782279228022812286229623062 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 55.221 έως 55.240 από 62377

Θέμα: ΠΑΟ

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΠΑΟ

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Protassov Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν το domain του forum καταλήγει σε .gr είναι υποχρεωμένο να δώσει τα στοιχεία, δεδομένου ότι η ονοματοδότηση γίνεται από την ΕΕΤΤ. Επειδή το domain του forum καταλήγει σε .com, για να δοθούν τα στοιχεία των χρηστών, απαιτείται εντολή από Αμερικανό Εισαγγελέα, της περιοχής της εταιρείας που έδωσε την ονοματοδότηση.

Δηλαδή τούτο γίνεται σε περιπτώσεις τρομοκρατίας, διακίνησης ναρκωτικών, παιδικής πορνογραφίας και κατασκοπείας. Για άλλες περιπτώσεις, όπως αόριστες καταγγελίες, λίγο δύσκολο, γιατί χάνει την αξιοπιστία της η εταιρεία που έδωσε το domain και οι Αμερικανοί προστατεύουν τις εταιρείες τους.

Επίσης αν ο server που φιλοξενεί το forum βρίσκεται στην Ελλάδα, μπορεί να κατασχεθεί. Αν βρίσκεται σε άλλη Χώρα, μόνο για σοβαρές περιπτώσεις όπως παραπάνω, δίνεται εντολή κατασχέσεως, Οπότε το RED-DNA, όπως και το δικό μου δεν έχουν πρόβλημα, διότι όλα βρίσκονται εκτός Ελλάδος.

Επίσης, τουλάχιστον το δικό μου της community server έχει ρύθμιση να μην συγκρατεί IP. Νομίζω πως και το παρόν της vbulletin έχει την ανάλογη ρύθμιση.
    Αυτη τη στιγμή μπορω να δω ip με τις οποίες μπήκες εδω και 1 χρόνο πριν.

Είτε com είτε gr ειτε org ειτε net αν θεωρησω οτι με εθιξες και η πράξη αυτη ειναι αξιοποινη τότε απλα ο εισαγγελέας επεμβενει ετσι απλα. Ποσο δε μάλιστα οταν μιλαμε για ανθρώπους με δύναμη. Εδω στο Facebook σου μπλοκαρουν το προφίλ μονο με καποια report. Η νομοθεσία στο Internet εδω και μερικα χρονια εχει αλλάξει και αφού εχεις φόρουμ σε συμβουλευω να το ψάξεις.

Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Το avatar του χρήστη Protassov

Περιοχή
    Αθήνα
    Thanks
    2.491
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 809 φορές σε 433 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από celticfrost Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτη τη στιγμή μπορω να δω ip με τις οποίες μπήκες εδω και 1 χρόνο πριν.

Είτε com είτε gr ειτε org ειτε net αν θεωρησω οτι με εθιξες και η πράξη αυτη ειναι αξιοποινη τότε απλα ο εισαγγελέας επεμβενει ετσι απλα. Ποσο δε μάλιστα οταν μιλαμε για ανθρώπους με δύναμη. Εδω στο Facebook σου μπλοκαρουν το προφίλ μονο με καποια report. Η νομοθεσία στο Internet εδω και μερικα χρονια εχει αλλάξει και αφού εχεις φόρουμ σε συμβουλευω να το ψάξεις.
    Και εγώ μπορώ να δω τις IP από τις 29/5/2002, τότε που το έφτιαξαν ο Πέτρος Κόκκαλης με τον Sadi, τον Βαγενά και τα άλλα παιδιά. Η νομοθεσία δεν έχει αλλάξει. Το κάθε φόρουμ έχει τον Κανονισμό του, τον οποίο οι χρήστες οφείλουν να τον αποδεχθούν κατά την εγγραφή τους και να τον τηρούν, όπως και οι συντονιστές και διαχειριστές να επιτηρούν την εφαρμογή του. Το facebook δεν αποτελεί παράδειγμα, απλώς εφαρμόζει τον Κανονισμό του. Εξαρτάται η αντίσταση του Διαχειριστού στις πιέσεις που θα δεχθεί για να δώσει στοιχεία. Εάν διαπιστώσει πως πράγματι υπάρχει σοβαρός λόγος εγκληματικής πράξεως, φυσικά και πρέπει να δώσει στοιχεία, εάν όμως τα σχόλια είναι αόριστα και βασίζονται σε άλλα δημοσιεύματα δεν δίνεις κανένα στοιχείο. Εάν είναι ρουφιάνος, αλλάζει το θέμα.
    Αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια, λευτερώθη με άρματα και θυσίες.
    Ιωάννης Μακρυγιάννης

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.047 φορές σε 7.602 μηνύματα
    Ignore User

Αυτο κατάλαβες εσυ;

Ναι. Είπε κάποιος πως έχει αποδείξεις πως ο Μαρινάκης πουλάει ναρκωτικά ή είναι μαφιόζος;
    Αν το είπε κανείς πάω πάσο.

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από estai Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι. Είπε κάποιος πως έχει αποδείξεις πως ο Μαρινάκης πουλάει ναρκωτικά ή είναι μαφιόζος;
    Αν το είπε κανείς πάω πάσο.
    Απαντα ευθεως σε παρακαλω. Το ποστ μου το εξελαβες ως ποστ εκφοβισμου?

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Ignore User

Και εγώ μπορώ να δω τις IP από τις 29/5/2002, τότε που το έφτιαξαν ο Πέτρος Κόκκαλης με τον Sadi, τον Βαγενά και τα άλλα παιδιά. Η νομοθεσία δεν έχει αλλάξει. Το κάθε φόρουμ έχει τον Κανονισμό του, τον οποίο οι χρήστες οφείλουν να τον αποδεχθούν κατά την εγγραφή τους και να τον τηρούν, όπως και οι συντονιστές και διαχειριστές να επιτηρούν την εφαρμογή του. Το facebook δεν αποτελεί παράδειγμα, απλώς εφαρμόζει τον Κανονισμό του. Εξαρτάται η αντίσταση του Διαχειριστού στις πιέσεις που θα δεχθεί για να δώσει στοιχεία. Εάν διαπιστώσει πως πράγματι υπάρχει σοβαρός λόγος εγκληματικής πράξεως, φυσικά και πρέπει να δώσει στοιχεία, εάν όμως τα σχόλια είναι αόριστα και βασίζονται σε άλλα δημοσιεύματα δεν δίνεις κανένα στοιχείο. Εάν είναι ρουφιάνος, αλλάζει το θέμα.
    Η νομοθεσία έχει αλλάξει. Αν τώρα δεν σου άρεσει ο τρόπος που το reddna χειρίζεται καποια θέματα μπορείς να συνεχίσεις στο δικο σου φορουμ.

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Πρέπει να παραδεχτείτε πάντως οτι σε αυτό το νήμα θα καταλήγουμε να μιλάμε για ναρκωτικά παντα.

Το "παο εισαι πρεζα" είναι διαχρονικό τελικά.

7. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Rena για αυτό το μήνυμα:

Apache (14-08-16), Protassov (14-08-16)

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Ignore User

Απαντα ευθεως σε παρακαλω. Το ποστ μου το εξελαβες ως ποστ εκφοβισμου?

Ακριβώς.

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

SKORPIOS7 (14-08-16)

Περιοχή
    Αθήνα
    Thanks
    2.491
    Ignore User

Η νομοθεσία έχει αλλάξει. Αν τώρα δεν σου άρεσει ο τρόπος που το reddna χειρίζεται καποια θέματα μπορείς να συνεχίσεις στο δικο σου φορουμ.
    Εγώ δεν έγραψα για να σας κάνω υποδείξεις ή παρατηρήσεις, αλλά για να βοηθήσω να λυθεί μια παρεξήγηση που πήγε να γίνει και να ησυχάσουν όσοι φοβήθηκαν πως τσεκάρονται τα IP τους. Δυστυχώς δεν ήταν απάντηση αυτό που έγραψες και βλέπω ότι με αντιμετωπίζεις με κάποια εχθρότητα που δεν γνωρίζω από που πηγάζει. Αντιθέτως οι ιδιοκτήτες και διαχειριστές του φόρουμ είναι ευγενέστατα και συμπαθή άτομα με τα οποία έχω φιλικότατες σχέσεις. Λυπούμαι αγαπητέ.
    Ιωάννης Μακρυγιάννης

Το avatar του χρήστη Apache

Περιοχή
    Arctic Circle
    Thanks
    970
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 789 φορές σε 389 μηνύματα
    Ignore User

Ξεκινάς να κάνεις διακοπές 300 χλμ μακριά, με το ξενιτεμένο γκομενάκι. Στα 50 χλμ σου βγάζει το αμάξι καπνούς και αναγκαστικά γυρίζεις πίσω και όλα τα συνεργεία είναι κλειστά μέχρι Τρίτη.
    Κακά ποστ να έχουμε. Γαμώ τον Αλαφούζο.
    Μένω στα θετικά:

1. Έχεις γκομενάκι.
    2. Είναι ξενιτεμένο, άρα δεν στα πρήζει 365 μέρες το χρόνο.
    3. Έχεις αμάξι, λεφτά για να βάλεις βενζίνη στο αμάξι, λεφτά για να πας διακοπές με το ξενιτεμένο γκομενάκι και το αμάξι, λεφτά για να πας στο συνεργείο το αμάξι που έβγαλε καπνούς και σε άφησε στο δρόμο.
    4. Έχεις, extra, κι έναν μαλάκα Αλαφούζο να γαμάς, όταν όλα τα υπόλοιπα πηγαίνουν στραβά.

Αμάν με αυτή τη γκρίνια σου! Τι άλλο ψάχνεις από τη ζωή σου, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω!
    Kingdoms Rise and Kingdoms Fall

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

estai (14-08-16)

Το avatar του χρήστη SKORPIOS7

Thanks
    4.829
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.659 φορές σε 831 μηνύματα
    Ignore User

CELTICFROST ναι ετσι οπως το ειπες ολοι το πηρανε στραβα και σαν εκφοβισμο ασχετα αν αλλοι ασχοληθηκαν με το θεμα και αλλοι οχι

Καταρχην το θεμα ανωνυμιας κατα την IP δεν υπαρχει αφου καλιστα μπορει η διωξη ηλκτρονικου εγκληματος να δει που ανηκει
    Οποτε το θεμα ανωνυμιας υπαρχει μονο προς τα εσενα που δεν ξερεις τα ακριβη στοιχεια μου

Αρα αφου το θεμα ανωνυμιας ξεπερνιεται αμεσως τοτε παμε στο θεμα καρφωτης
    Πχ πας στον εισαγγελεα και λες κοιτα τι γραφουν αυτοι-για καλεσε τους σε παρακαλω πολυ

Επισης ακουστηκε σαν ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ
    Επισης ακουστηκε σαν να μιλανε οπαδοι οργανωμενοι που στελνουν προειδοποιηση οτι λιγα τα λογια σας με τον προεδρο

Ειτε σου αρεσει ειτε οχι ετσι ακουστηκε και προσωπικα εμενα ναι μου κοπηκε η φορα να κανω κριτικη για τον μαρινακη
    Οχι τοσο για τον εφοπλιστη που εντελως στα αρχιδια μου πραγματικα στο κατω κατω και μηνυση να φαω αντε να πρει το παπι που εχω αφου δεν υπαρχει μια

Αλλα μου κοπηκε η φορα γιατι εχεις δικιο

Δεν σε ξερω ουτε εσενα αλλα και πολλους εδω μεσα με εξαιρεση μερικα παιδια που εχω και επικοινωνια
    Και αρχιζω να λεω οτι η ανωνυμια εδω μπορει να ειναι και επικίνδυνη αφου δεν ειναι και δυσκολο να εχει κανεις γνωστο σε διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος να δει στοιχεια διευθυνση κλπ και να φαμε και κανενα χερι ξυλο απο το πουθενα

Οποτε καπως ετσι ακουστηκες
    Τωρα πως θα το χειριστεις δικο σου το φορουμ δικες σου και οι ενεργειες

Αν τωρα φαω και κανενα ban για παντα δεν θα μου κανει και πολυ εντυπωση

Αυτα και τα ξαναλεμε

Περιοχή
    Arctic Circle
    Thanks
    970
    Ignore User

Ξέρω κάποιο συνεργείο στο Γαλάτσι που θα κλείσει σε μια-μισυ ώρα, αλλά εσύ από ότι βλέπω είσαι στα Γιάννενα. Άρα άλλη λύση να ψάξεις στο Internet να βρείς ένα οικονομικό γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων. Καλή δύναμη.

Υ.Γ. Για τον Αλαφούζο δεν γράφω, γιατί σιχαίνομαι να τον γ@μίσω.

(Αν και το πρώην μου αφεντικό, ο Μίνως Κυριακού, όταν έφερνε καμμιά σαβούρα γκόμενα και του έλεγα για πλάκα: "πως μπορείς και την πηδάς αυτήν αφεντικό" μου απαντούσε: "Γιάννη παιδί μου, ο καλός ο μύλος τα αλέθει όλα").
    Εντάξει να ξεσκίζουμε το Μαρινάκη μέρα-νύχτα, αλλά να κατηγορούμε τώρα και το Μίνωα για σαβουρογάμη? Τελικά θα μας την πέσει ο εισαγγελέας δεν τη γλιτώνουμε!

ΥΓ. Παιδιά ξεκολλάτε με τους τσακωμούς. Το χοντρύνατε πάλι χωρίς λόγο.

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Protassov (14-08-16)

Περιοχή
    Arctic Circle
    Thanks
    970
    Ignore User

Για να ευθυμήσουμε λίγο, ιδού η αγιογραφία της ΕΡΤ, του κρατικού μαγαζιού της "πρώτης αριστερής κυβέρνησης" για τους καλοκάγαθους, ταπεινούς, ηρωικούς, "κοινωνικούς αγωνιστές μας". Ω, ναι για τους εφοπλιστές μιλάει το άρθρο, Βαρδινογιάννηδες, Μαρινάκηδες, Μελισσανίδηδες και λοιπούς εθνικούς ήρωες. Τι άλλο θα διαβάσουμε Θεέ μου...

Μικρό, αλλά χαρακτηριστικό απόσπασμα:

"Οι Έλληνες πλοιοκτήτες είναι οι πιο παρεξηγημένοι και οι πιο δαιμονοποιημένοι άνθρωποι στην ελληνική κοινωνία, την ώρα που παντού και πάντοτε μας ωφελούν! Η δουλειά τους είναι στο εξωτερικό, τα πλοία τους βρίσκονται στους ωκεανούς μακριά από την Ελλάδα, η χρηματοδότησή τους γίνεται κατά 90% από ξένες τράπεζες, δεν μας επιβαρύνουν πουθενά και το μόνο που κάνουν είναι να μας δίνουν λεφτά χωρίς να μας ζητάνε τίποτα.

Οι εφοπλιστές μας είναι σαν τον θείο μας στην Αμερική που μας στέλνει κάθε μήνα αγύριστα λεφτά και όταν μας επισκέπτεται μας φέρνει του κόσμου τα δώρα και για να μην μας επιβαρύνει δεν μένει στο σπίτι μας αλλά σε ξενοδοχείο το οποίο πληρώνει αυτός.

Ε, αυτόν τον θείο τον βρίζουμε ότι μας εκμεταλλεύεται!!
    "

Τέτοιους ύμνους, ούτε για το Ρήγα Φεραίο, το κρατικό κανάλι μας...

17. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Apache για αυτό το μήνυμα:

estai (14-08-16), Protassov (14-08-16), SKORPIOS7 (15-08-16)

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Apache Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να ευθυμήσουμε λίγο, ιδού η αγιογραφία της ΕΡΤ, του κρατικού μαγαζιού της "πρώτης αριστερής κυβέρνησης" για τους καλοκάγαθους, ταπεινούς, ηρωικούς, "κοινωνικούς αγωνιστές μας". Ω, ναι για τους εφοπλιστές μιλάει το άρθρο, Βαρδινογιάννηδες, Μαρινάκηδες, Μελισσανίδηδες και λοιπούς εθνικούς ήρωες. Τι άλλο θα διαβάσουμε Θεέ μου...

Μικρό, αλλά χαρακτηριστικό απόσπασμα:

"Οι Έλληνες πλοιοκτήτες είναι οι πιο παρεξηγημένοι και οι πιο δαιμονοποιημένοι άνθρωποι στην ελληνική κοινωνία, την ώρα που παντού και πάντοτε μας ωφελούν! Η δουλειά τους είναι στο εξωτερικό, τα πλοία τους βρίσκονται στους ωκεανούς μακριά από την Ελλάδα, η χρηματοδότησή τους γίνεται κατά 90% από ξένες τράπεζες, δεν μας επιβαρύνουν πουθενά και το μόνο που κάνουν είναι να μας δίνουν λεφτά χωρίς να μας ζητάνε τίποτα.

Οι εφοπλιστές μας είναι σαν τον θείο μας στην Αμερική που μας στέλνει κάθε μήνα αγύριστα λεφτά και όταν μας επισκέπτεται μας φέρνει του κόσμου τα δώρα και για να μην μας επιβαρύνει δεν μένει στο σπίτι μας αλλά σε ξενοδοχείο το οποίο πληρώνει αυτός.

Ε, αυτόν τον θείο τον βρίζουμε ότι μας εκμεταλλεύεται!!
    "

Τέτοιους ύμνους, ούτε για το Ρήγα Φεραίο, το κρατικό κανάλι μας...
    Aγιοβασίληδες με δώρα. Τα καλύτερα παιδιά...
    Κι εγώ θέλω να μη μείνω φορολογικά στο σπίτι αυτό που λέγεται Ελλάδα και μακάρι να μπορούσα να ανοίξω χαρτιά στη Βουλγαρία και να δραστηριοποιούμαι κι εδώ επαγγελματικά για να σας πετάω και σε εσάς τα πεινασμένα παιδιά κανά καλούδι από δουλειές που θα απασχολώ άτομα και δε θα χρειάζεται να κόβω αποδείξεις.
    Αφού θα δίνω καλούδια.

19. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον estai για αυτό το μήνυμα:

Apache (14-08-16), Protassov (14-08-16)

Περιοχή
    Arctic Circle
    Thanks
    970
    Ignore User

Aγιοβασίληδες με δώρα. Τα καλύτερα παιδιά...
    Κι εγώ θέλω να μη μείνω φορολογικά στο σπίτι αυτό που λέγεται Ελλάδα και μακάρι να μπορούσα να ανοίξω χαρτιά στη Βουλγαρία και να δραστηριοποιούμαι κι εδώ επαγγελματικά για να σας πετάω και σε εσάς τα πεινασμένα παιδιά κανά καλούδι από δουλειές που θα απασχολώ άτομα και δε θα χρειάζεται να κόβω αποδείξεις.
    Αφού θα δίνω καλούδια.
    Μιας και το έθιξες, δεν ξέρω τι είδους επιχείρηση έχεις αλλά ρίξε και μια ματιά προς Δουβλίνο μεριά, εκτός από Βουλγαρία. Αν και οι λογιστές του forum μπορούν να μας συμβουλεύσουν καλύτερα επί του θέματος.

21. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Apache για αυτό το μήνυμα:

estai (14-08-16), Protassov (14-08-16)

Περιοχή
    Αθήνα
    Thanks
    2.491
    Ignore User

Αυτός που υπογράφει το Άρθρο, είναι ο πλέον κολλητός του Μπατατούδη. Άμα δει πλούσιο, όποιος και να είναι, ξοπίσω του.
    Ιωάννης Μακρυγιάννης

23. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Apache (14-08-16)

Περιοχή
    Αθήνα
    Thanks
    2.491
    Ignore User

αλλά να κατηγορούμε τώρα και το Μίνωα
    Έλα ντε και είναι και γαύρος μέχρι το κόκκαλο. Σαν δεν ντρέπομαι.

Σοβαρολογώντας τώρα και άλλο οι πλάκες που κάναμε τότε, είναι πολύ καλός εργοδότης. Κάποτε που είχε ξεμείνει από μετρητά, ξεπούλησε ολόκληρο καράβι, για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στην ώρα τους.
    Ιωάννης Μακρυγιάννης

25. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Apache (14-08-16)

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Ignore User

Αυτός που υπογράφει το Άρθρο, είναι ο πλέον κολλητός του Μπατατούδη. Άμα δει πλούσιο, όποιος και να είναι, ξοπίσω του.
    Από τα πιο εμετικά είδη ανθρώπων.

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.935
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.314 φορές σε 18.959 μηνύματα
    Ignore User

Πρέπει, πάντως, να έχει πολύ χαμηλά στάνταρ για το ποιούς θεωρεί πλούσιους και αυτό είναι λίγο επικίνδυνο - θα ακολουθεί πάρα πολύ κόσμο...

Επίσης, το να κατηγορείς χωρίς καμία τεκμηρίωση κάποιον, για οτιδήποτε, δε λύνει δικά σου προβλήματα - σίγουρα...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Περιοχή
    Αθήνα
    Thanks
    2.491
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πρέπει, πάντως, να έχει πολύ χαμηλά στάνταρ για το ποιούς θεωρεί πλούσιους και αυτό είναι λίγο επικίνδυνο - θα ακολουθεί πάρα πολύ κόσμο...
    Κοίτα, δεν είναι κακό παιδί, έχει αρκετά καλά διοικητικά προσόντα (για ένα διάστημα ήταν διευθύνων σύμβουλος στον Seven-X, πριν πουληθεί στον Αλαφούζο και μετά σε άλλο Αθηναϊκό κανάλι), είναι ευγενέστατος και κάνει και πολύ καλή παρέα, αλλά νομίζει πως με το να έχει αδιακρίτως σχέσεις με πλουσίους, εξυψώνεται. Εξ ου και το άρθρο που έγραψε. Φαίνεται πως τώρα τελευταία θα έχει γνωρίσει κάποιον εφοπλιστή (ή τον Τσίπρα) που τον έχει εντυπωσιάσει. Και ο Μπατατούδης τον είχε εντυπωσιάσει (μάλλον παραμυθιάσει), αλλά στο τέλος είδαμε ποιος ήταν.
    Ιωάννης Μακρυγιάννης

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.935
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.314 φορές σε 18.959 μηνύματα
    Ignore User

Αν ήταν διευθύνων σύμβουλος στο Seven-X τότε ο Μπατατούδης, ήταν εργοδότης του, κατά κάποιον τρόπο...
    Άρα, δεν είναι και τελείως ανεξήγητη η σχέση τους.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Σελίδα 2762 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 1762226223622462256226622712272227322742275227582759276027612762276327642765276627722782279228022812286229623062 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές