kwtsios (13-11-12)
Γαμώ την παναχαϊκή του που λένε... πιο τέλεια δεν έχει χρησιμοποιηθεί.
kwtsios (13-11-12)
παιδια εγω κατεληξα: ειναι φανερο πως ο μαρινακης ελεγχει το ελληνικο ποδοσφαιρο, απο τη στιγμη που προπονητης στον νιονιο ειναι ο ελε, στην κερκυρα ο μαντζιος, στη βεροια ο καρυδας, στα γιαννινα ο χριστοπουλος και κυριως στο βαζελο ο φερειρα. αυτοι οι πεντε μας εδωσαν 3 πρωταθληματα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Πωπω μιλαμε απο το γελιο ο Βαγγελας θα χει λιωσει.
Ευτυχως που μας αποκαλυψε τα παντα ο αλεκος!
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Εγώ να δεις Μαργαρίτα νευρικό γέλιο που έρριξα, με όλες τις ψευτιές του. Δεν τον έχω ακούσει ποτέ να λέει κάτι και να μην πετάει και ένα ψέμμα. Δεν ξέρεις πόσο σιχαίνομαι αυτό το υποκείμενο.
Τον Κούγια τον ξέρω από μικρό. Τελειώσαμε το ίδιο σχολείο και ήταν δύο τάξεις μεγαλύτερός μου (κρύβει 5 χρόνια, είναι 65 και το μαλλί κομοδίνο) ο δέ αδερφός του ο Δημήτρης 3 τάξεις μικρότερός μου. Από μικρός ήταν σπασίκλας - παπαγάλος, ψεύτης και ρουφιάνος. Το αγαπημένο παιδί των καθηγητών, κάρφωνε όλο τον κόσμο. Ο αδερφός του ακριβώς το αντίθετο και γ@μώ τα παιδιά.
Αυτά που λέει πως ξεκίνησε φτωχός είναι παραμύθια. Πάμπλουτη η οικογένειά του στην Πετρούπολη. Το σχολείο μας, από τα ακριβότερα ιδιωτικά της εποχής. Πολλαπλασίασε την περιουσία του, καλύπτωντας εμπόρους ναρκωτικών και βγάζοντάς τους από την φυλακή σαν χρήστες. "Καθαρά χέρια".
Δες λοιπόν ποιος μιλάει, ο μεγαλύτερος αλητήριος και παράνομος. Σκουλήκι.
Με ποιον ειπαμε οτι θα παιξει ο Ολυμπιακος στο κυπελλο ελλαδος?Με ποιον???![]()
Eνταξει,βγηκε ο Αλαφουζος και ειπε οτι ο Φουρειρα μενει ως το τελος της χρονιας,ανεξαρτητως αποτελεσματων.
Και ειχα ανησυχησει οτι θα σταματησουμε να γελαμε.
Αλαφουζος-Φουρειρα για παντα στην μπαναθα ρεεεεεεεεεε.![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
consigliere (13-11-12), kwtsios (13-11-12), panty (13-11-12)
Ευτυχως ο αλαφουζος ειπε οτι μενει ο ροντι
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Στο ΟΑΚΑ θελω να φανε 4-5,στο Καραισκακης θελω να τους ξεφτιλισουν,τρελα μεγαλη σε τετοιες live καταστασεις..
Μαλαξ κοντοδικηγόρε με τα ξεσκεπάσματά σου πούντιασα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Συμφωνώ με τον συμμαθητή και φίλο μου Στράτο και επαυξάνω.
Τον Μπέο τον έβλεπα τότε που εργαζόμουν στο Φιλμνέτ και αυτός ήταν Πρόεδρος στον Πανιώνιο. Σχεδόν κάθε εβδομάδα εκεί ήταν, το γιατί ήταν, αυτός το ξέρει και η τότε Γεν. Διεύθυνση του καναλιού. Πιθανόν να υπήρχαν και τότε άλλου είδους κόλπα. Όταν ερχόταν, έδινε στους υπαλλήλους δωρεάν εισιτήρια για τους αγώνες του Νιόνιου.
Τον Κούγια όμως και εγώ τον γνωρίζω από μικρό και τον σιχαίνομαι περισσότερο και από τα σκ@τά. Όπως γράφει και ο Στράτος τελειώσαμε το ίδιο σχολείο και ήταν δύο τάξεις μεγαλύτερός μας ο αδερφός του ο Δημήτρης 3 τάξεις μικρότερός μας και συμμαθητής με την πρώην γυναίκα μου.
Ο Αλέξης εκτός από σπασίκλας - παπαγάλος, ψεύτης και ρουφιάνος ήταν και μεγάλος φιγουρατζής. Ποτέ δεν είχαν αρμονικές σχέσεις τα δύο αδέλφια. Τον Δημήτρη τον έβλεπα κάπου κάπου πριν 20 χρόνια, όταν είχε ένα βενζινάδικο στην παραλιακή και τα λέγαμε.
Τα "Καθαρά χέρια" του Κούγια είναι πασπαλισμένα με ηρωΐνη και κοκαΐνη για απολύμανση.
Τις κασσέτες πρόπερσι τις είχε δώσει στο Blue Sky ο ίδιος ο Πατέρας και μετά είπαν τάχα μου πως τις έδωσε ο Κούγιας, που οικειοθελώς προσεφέρθη, αρκεί να βρίσκεται το όνομά του στην επικαιρότητα. Μου το εξομολογήθηκε τότε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του καναλιού και έχω και μάρτυρες που το άκουσαν στην Γεν. Συνέλευση μιας εταιρείας που μετέχουμε και οι δύο.
Αυτό το ποταπό σκουλήκι, που ονομάζεται Αλέξης Κούγιας, από χρόνια έπρεπε να το έχουν πατήσει για να το λυώσουν.
Αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια, λευτερώθη με άρματα και θυσίες.
Ιωάννης Μακρυγιάννης
Dr.Red (13-11-12)
Κατά την άποψή μου δεν φταίνε οι Κούγιες αλλά η κοινωνία που όχι μόνο τους ανέχεται , τους κάνει και "σταρ".
Καλα στην εκπομπη του Θωμαιδη και εγω γινομαι σταρ,Σακη οταν υπαρχουν τετοιες εκπομπες και ειδικα σε
υποτιθεμενα σοβαρα/μεγαλα καναλια τι μπορουμε να πουμε εμεις,και εγω καθυσα με χρι της 3 εχθες για να βλεπω
της βλακειες ενος "θυματος"που ολο τρωει ξυλο και ενος και καλα δημοσιογραφου που τον αφηνε να μιλαει ελευθερα
για την ακροαματικοτητα και μονο..Θα χαρω στο κυπελλο σε δυο εβδομαδες να παιξουμε με την Παναχαικη
και να ερθει ο τυπος στο Καραισκακη..Θα ριξουμε πολυ γελιο!
Η πλακα ειναι Σακη που ορισμενοι τους περνουν στα σοβαρα,τα πιστευουν και οταν τους δεις σου λενε...."το ειπε ο Κουγιας"
Σωπα ρε μεγαλε!Το κακο ξεκιναει απο τον καθε καναλι που οπως ειπες τους δινει βημα.
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο, μέσω των εκλογών της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, οι οποίοι είναι 41 καθώς και τους 5 υποψήφιους για την Ελεγκτική Επιτροπή.
τα σχόλια των βάζελων,πολύ γέλιο δεν μπορούσα να μην σας τα κεράσω
ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟ
ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΡΕ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ
Opios psifisei Panagopoulo kai Gontika prepei na einai poly kammenos!
Έχουμε κάνει τον Παναθηναϊκό σπηλιά τον Golden boys...
ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΓΑΒΡΟΥΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ
Ferte ton Tsaka pu vazei apo tin tsepi tou kai agorazei tis tyropites
ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ.
ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.ΟΥΣΤ ΨΕΥΤΕΣ.
ΔΙΩΧΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΟ ΓΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
kouzoulo (13-11-12)
BrazHlias (13-11-12)
Bookmarks