τώρα όχι επειδή είμαι Ολυμπιακός αλλα αυτός ο Kατουρανης δεν είναι για πασα πάνω από 50 πόντους,ούτε κόβει ούτε δίνει, λάθη συνεχώς ,έχει τελειώσει αυτός.
τώρα όχι επειδή είμαι Ολυμπιακός αλλα αυτός ο Kατουρανης δεν είναι για πασα πάνω από 50 πόντους,ούτε κόβει ούτε δίνει, λάθη συνεχώς ,έχει τελειώσει αυτός.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Μπαίνει ο Σαμαράς
Αν και είναι από τραυματισμό.
Nα βγει ο Μαλισιωβας να μεταφερει τη δυσαρεσκεια για Κατσουρανη-Σπυροπουλο-Κουλη Παπαδοπουλο..
καρφωσε το ρε μανιαταρε!!!!
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
VALVERDES_7 (07-09-12)
Καλα τον μητρογλου βρηκε να βγαλει?????!!!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
μαλακια θα ναι αμα χασουμε σημερα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μπήκε ο Σαμαράς και αμέσως η ομάδα ξεθάρρεψε.
Oτι καλό δημιουργήσαμε στο α' ημίχρονο (κεφαλιά Γκέκα λίγο άουτ, δοκάρι Μανιάτη) προήλθαν από πάσες του Φορτούνη.
Για μένα ισχύει το αντίθετο. Παίχτης που δεν μπορεί να κουβαλήσει μπάλλα, να κάνει μια προσωπική ενέργεια, να ντριμπλάρει με επιτυχία καλό θα είναι να αλλάξει επάγγελμα. Εκτός κι αν είναι σέντερ μπακ, εκεί είναι η μόνη θέση που αντέχω να δω άμπαλλο παίχτη.
Το βάλε ο Σπυρόπουλος![]()
Μπραβοοοοοοοο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
εμ πρεπει να βγει ντε...τι να το κανω το γκολ,αμα πισω ειναι αερας.
Μπήκε ο Σαμαράς κι άλλαξε όλη την ομάδα.
VALVERDES_7 (07-09-12)
Στα άλλα ματς του ομίλου Λιχτενστάιν-Βοσνία 1-8 τελικό και για την ώρα Λιθουανία-Σλοβακία 1-1.
Bookmarks