'Η εικονα που βγαζουμε ειναι εικονα υγειούς ομαδας' ειπε ο σοφος γεροντας. Θεος
Εγω παντως ξερω οτι αν το σημερινο παιγνιδι του μικρου το ειχε κανει ο Μεσι και ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ, τοτε σημερα θα φωναζαμε "να ρε ποιοι ειναι οι παικταραδες", "ποτε δε θα δουμε τετοια στην Ελλαδα", "ποιος Φετφατζιδης μωρε, το φουσκωμένο μυαλο;" και τετοια...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
'Η εικονα που βγαζουμε ειναι εικονα υγειούς ομαδας' ειπε ο σοφος γεροντας. Θεος
Αμφιβαλλω σοβαρά αν η πενταδα του πανελ έχει ακουμπησει ποτέ μπαλα.
Αν ο Φετφα συνεχισει έτσι και βελτιωθεί καμπόσο διεκδικεί κατα τη γνώμη μου θέση στην β' ομαδα (να μη γινομαστε και ιεροσυλοι) της Μπαρτσελιώμα Free Coctails.
o βερμουτ του ισραηλ ειναι κολλητος του γκοβου?
hang your demons
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (12-10-10), tsounis (12-10-10)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Λοιπόν βρήκα ομάδα για τους τέσσερις "Ιππότες της Αποκάλυψης" τους ηγέτες της Εθνικής για να ησυχασουμε κι εμεις. ΟΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ (Wikki Tourists FC): Το όνομα αυτό ανήκει σε ομάδα της Νιγηρίας με έδρα το Μπαούχι. Και πάλι οι πληροφορίες είναι περιορισμένες
Eleni7 (12-10-10)
Ένα πράγμα για το παιχνίδι ΜΟΝΟ!!
Ρε τα βασικά έκανε ο παικταράς μας, ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ της μπάλας και έμοιαζε με μίξη Μαραντόνα και Μέσι μπροστά στα υπόλοιπα
τραγιά, γίδια και λοιπά ζωντανά!!! Το τι μπινελίκι και καρέκλα κόντεψε να φύγει στην φάση που βγάζει τον γιδοΒύντρα τετ-
α-τετ δεν περιγράφεται!! Αλλά δεν περίμενα και τίποτ' άλλο, αν ξέρανε μπάλα θα παίζανε στον Θρύλο, απλά πράγματα!!!!
Φετφατζίδης οεοεοε, οεοεοε, οεοεοε!!! Παικτάρα μου!!! Μεγάλε! Τεράστιε!! Δεν καταλαβαίνει από τίποτα και κανέναν, δεν
φοβάμαι τίποτα θα πάει πολύ μπροστά!!
Παω για φανέλα Φέτφα εντός εβδομάδας!!![]()
Τη φάση του Βύντρα τη δικαιολόγησε ο Γιδοβοσκός ό,τι και καλά είναι αμυντικός και δεν είναι αυτή η δουλειά του. Και ο Τοροσίδης αμυντικός είναι βρε π@πάρι αλλά κάτι τέτοια τελειώματα τα έχει για πρωινό.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ρε σεις, μιας και μιλάτε για φανέλες, πού μπορώ να βρω τη μπλε φανέλα που αγωνιστήκαμε με τον Ολυμπιακό Βόλου?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ορέ θες και τα γραφεις αυτά?
Ποιος αποφασισε τι πράγμα?
Ο μονος που αποφασίζει ειναι ο Σάντος και μεγάλη του μαγκιά η χρησιμοποίηση Σαλπιγγίδη,γιατι οι εβραίοι παιζουν ψηλά και ειναι ευάλωτοι σε μπαλλιες στη πλάτη τους. Ιδανικός ειναι ο Σαλπιγγίδης για τετοιο ειδος παιχνιδιού. Και δεν ειδα και κανένα παίχτη που να επαιζε χωρις να το αξίζει, χθες!
Τοσο δύσκολο σας ειναι στη τελική να κατσετε να δείτε ενα ματς της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ χωρίς μίζερη διαθεση και καχυποψία?
χαλαρά MVP του αγώνα το μαγικό τρίο "δεν κόβω ούτε με βαλέ" Κατσουράνης-Σπυρόπουλος-Βύντρα
κωμικοτραγική φιγούρα πλέον ο Καραβούτας
για τα σίδερα χτες το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αλλά στις δύο μοναδικές φορές που δεν έκοψαν , φάγαμε ένα γκολ και ένα δοκάρι
από μπάλα ; Σαμαράς , Φετφατζίδης ................... και τέλος
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
panahs7 (13-10-10)
Bookmarks