Παει ο Σαμαρας.
Ωχ ωχ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Παει ο Σαμαρας.
Τεραστια ατυχια
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Οχι ρε γαμώτο!
Α ρε Κατουράνη ζώο
Goooooool
Μπραβο ρε Γκεκα!
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!![]()
Οχι χολεμπας ρε πουστη μου τραυματιας ανθρωπος
Καθολικός είναι ο Χολέμπας... Τον είδατε πως σταυροκοπήθηκε πριν μπει στο γήπεδο?
Μπραβο ρε ομαδα!
παμε ρε ελλαδαρα!!!
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
VALVERDES_7 (07-09-12)
1.5 μηνα εξω ο σαμαρας μαλλον![]()
Τι λες ορέ? 1,5 μήνα για τον αγκώνα?
καλο το τριποντάκι
μπραβο στην ομαδα.ξεκινησαμε πολυ καλα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
είναι καλύτερα που ήρθε το 1-2 με ανατροπή γιατί στο μυαλό των παικτών τουλάχιστον έχουμε αέρα μεγάλης ομάδας. όσο για τη βοσνία πολύ βεντούζα ρε παιδί μου λες να έχουμε ντράβαλα στον όμιλο;
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (08-09-12)
Σωστός Πάνο , εδω θέλω να πω , πριν λίιγο καιρό και με αφορμή την ολυμπιάδα , ο sirkostas είχε γράψει , οτι ο Ισπανικός αθλητισμός άλλαξε , απο την εποχή των ολυμπιακών της Βαρκελώνης και το Ισπανικό ποδοσφαιρο σε πολλά οργανωτικά θέματα.
Κάτι αντίστοιχο νομίζω ότι έγινε με την Εθνική ομάδα , την διαχείρηση Ρεχάγκελ , και την κατάκτηση του τίτλου , αλλά και τις συνεχείς παρουσίες , σε μεγάλες διοργανώσεις . Εμείς καναμε βέβαια πολύ λιγώτερα , από όσα οι Ισπανοί , και μιλώ για την ομοσπονδία και ολους τους φορείς , οι οποίοι εμπλέκονται .
Η δική μας άνοιξη , περιοριστηκε στην συμπεριφορά των στελεχών της εθνικής κυρίως παικτες και κοουτσ , η ομάδα μας απέκτησε μέταλο και πια δείχνουν και μία ομαδικότητα και συντροφικότητα , όλα αυτά τα αυτονόητα έπρεπε να περάσουν πολλές δεκαετίες , ώστε να τα κανουμε.
Ετσι βλέπουμε το οξύμωρο , εθνικές με απίστευτο ταλέντο να μην έχουν να δείξουν πολλά , και εθνικές με μέτριο ταλέντο να στέκονται αξιοπρεπέστατα .
Περισσότερη βοήθεια στην εθνική , θα μπορούσαν να δώσουν οι σύλλογοι , αξιολογόντας σωστα , τα Ελληνόπουλα , κλέβοντας λιγώτερο , δημιουργώντας χώρους αξιοπρεπεις για ποδόσφαιρο .
Ξέρω οτι ζητώ πολλά , αλλά που ξέρει κανείς , μπορεί και να ξυπνησουμε.
Μπράβο στην ομάδα μας
πρωτη φορα μετα απο χρονια που ευχαριστηθηκα ματς της ελλαδας.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (10-09-12)
Bookmarks