Αυτος ο ραφλας στον παγκο της εθνικης ειναι ο Βοκολος?
Αποψη σου και αποψη μου.Απλα ειναι δοκιμο,οταν διαφωνουμε με την αποψη καποιου,να μην την απαξιωνουμε.
Ναι αυτός είναι Μένιο.
πραγματικά επικίνδυνοι επιθετικοί Γκέκας Και Μητρόγλου.Προσπαθούν με τη μια στο τέρμα.Γουστάρω
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
chainsaw (07-09-12)
Τι κωλοκαιρος
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (07-09-12), VALVERDES_7 (07-09-12)
Βοηθος του Σαντος.
Μπραβο μουσχαρε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αντί να προηγηθούμε με τον Μανιάτη τώρα χάνουμε κιόλας.
Eυτυχως που για ολα τα δεινα της Εθνικης εφταιγε ο Χολεβας.
Gtakis (11-09-12)
Βγάζει μάτια η απουσία Σαμαρά, τι να λέμε τώρα? Ο Μήτρογλου κι ο Γκέκας είναι μόνο για να εκτελούν άμα τους δοθεί ευκαρία, στη δημιουργία παιχνιδιού απλά δεν υπάρχουν καν.
Μ' αρέσει πολύ η αποψινή φιλοσοφία του Σάντος, αλλά θα ήθελα ο ένας από τους δυο προωθημένους να είναι ο Σαμαράς.
VALVERDES_7 (07-09-12)
ο Σπυροπουλος ειναι τρισχειροτερος κασμας,απλως.Και επισης δεν ειδα κανα "Μαλισιωβα" τωρα να μεταφερει τη δυσαρεσκεια του παγκου για το Σπυροπουλο,οπως γινοταν αφειδως το καλοκαιρι,σε λαιβ μεταδοση.Γιαυτο το ανεφερα.
Κι ο Σπυρόπουλος για τα μπάζα, επίσης. Δε νομίζω να υπάρχει νοήμων άνθρωπος που να διαφωνεί. Προσωπικά θα προτιμούσα Τοροσίδη ή Βύντρα κι ας είναι δεξιοπόδαροι.
Πάντως μη τρελλαίνεστε. Η Ιταλία χάνει 1-0 απ' τη Βουλγαρία κι η Πορτογαλία 1-0 απ' το....Λουξεμβούργο. Οπως είπε ο Σάντος, άμα κέρδιζαν πάντα τα φαβορί το ποδόσφαιρο θα ήταν το πιο βαρετό σπορ.
Αρνούμαι (πλέον) να δω ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ομάδα δεν αλλάζει την μπάλλα με τη ΜΙΑ.
Αυτό το κόλπο, να κρατάμε το τόπι μέχρι να το χάσουμε μου τη δίνει αφάνταστα.
Βλέπω τον Φορτούνη: ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΣ παίκτης. Δε δίνει τη μπάλλα από το αριστερό
στο δεξί του πόδι. Τι πράματα είναι αυτά?
Ενημερώνετέ με για την εξέλιξη του σκορ, γιατί ΕΚΛΕΙΣΑ την τηλεόραση.
1-0 Mητσο χανουμε.
dimace (07-09-12)
Bookmarks