Η μεικτή red-DNA παίζει σε τρεις ταχύτητες παραπάνω .
Καραγκούνης-Κατσουρανης η συνταγή της επιτυχίας ...
υ.γ. ας πει κάποιος του πίθηκου , του καραβουτα πως και οΣαμαρας και ο Τοροσιδης είναι συμπαίκτες
Yπνος.
Η μεικτή red-DNA παίζει σε τρεις ταχύτητες παραπάνω .
Καραγκούνης-Κατσουρανης η συνταγή της επιτυχίας ...
υ.γ. ας πει κάποιος του πίθηκου , του καραβουτα πως και οΣαμαρας και ο Τοροσιδης είναι συμπαίκτες
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
captain-cook (26-03-11), Haris1984 (26-03-11), nbqgr (26-03-11)
Ποιά είναι η κανονική θέση του Σαμαρά στο ποδόσφαιρο? Ξέρει κανένας προπονητής? Ο ίδιος ξέρει? Αν είναι αυτός ο άνθρωπος εξτρεμ, εγώ είμαι ελέφαντας
Πόσο αδούλευτη φαίνεται η Εθνική....πραγματικά πρέπει να είναι απ' τα χειρότερα παιχνίδια που έχω δει στη ζωή μου.
Ο Σαμαρας επιθετικος ειναι οι δικοι μας επιστημονες τον βαζουν εκει
Να βγει επειγοντως ο Καραπιθηκας
Βασοκα το ματς θελει Φετφα-Μητρο να τους γαμησουν
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πολύ κινητικός ο Λυμπερόπουλος... πρέπει να 'χει περπατήσει 300 μέτρα σ' ένα ημίχρονο
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
chainsaw (26-03-11)
Σημειωστε οτι οι περισσοτεροι παικτες της Μαλτας ειναι ημιεπαγγελματιες,και ο Χαμπερ ο τερματοφυλακας,αλλοτε τερματοφυλακας του Χαιδαριου.ΚΑΤΑΝΤΙΑ.
μεγαλο ντερμπι σε μια καυτη εδρα ..ειμαι περηφανος που κραταμε το μηδεν μεχρι στιγμης!
Παίζει να τάχει πιάσει ο Καραγκούναρος απ' τους Μαλτέζους...
Κανένα δίκλινο για το καλοκαίρι ή κανα στραβό μου...ι να γαμήσει.
Δεν εξηγείται αλλιώς ο τρόπος που παίζει.
Και Λύμπε και Καραγκούνης τον πούλο
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Παμε ρε Φετφα!!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
κανε κανα μαγικο ρε φετφα να τους ξεκλειδωσουμε!
α ρε Αβραάμ...![]()
Ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεε!
Μπα χωρις χαφ δε γινεται...
Πάμε ολοταχώς για ιστορικό κάζο. Άμα βλέπεις ως αγγαρεία τα παιχνίδια, αυτά παθαίνεις.
Eθνικη Τιρανων καταντησαμε.
Koνέ δεν φαίνεται οτι είσαι Αλβανός! ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙΠως είσαι έτσι ρεεεεεεεεεεεεεεε
Αυτα ειναι
Bookmarks