Πρώτη φορά στη ζωή μου (γιατί πιστεύω πως το αποτέλεσμα μετράει και όχι η εμφάνιση μιας ομάδας) σκέφτηκα πως προτιμώ να
βλέπω το πρώτο ημίχρονο με την Παρί και ας φάω τέσσερα παρά αυτό το πράγμα που βλέπω στους δυο τελευταίοους αγώνες
από την Εθνική και ας κερδίζουμε. (τέτοια ομάδα δεν έχει καμιά θέση σε μουντιάλ αλλά αυτό ας μείνει μεταξύ μας...)
πραγματικα καμια θεση ομως κ ας αφησουμε τις πατριωτικες πιπες κ τα του τυπου αυτη τη στανη εχουμε αυτο το τυρι βγαζει!!!
αν βλεπαμε απο τετοια ομαδα με αλλο εθνοσημο αυτο το κατι σαν ποδοσφαιρο κ περναγε σε μουντιαλ θα κραζαμε απο πλατινι μεχρι κ τον μπερτομεου ναουμε!
πραγματικα η ντροπη του ποδοσφαιρου!
Για πολύ γερά στομάχια. Μετά από αυτό το θέαμα μπορούμε άφοβα να τρώμε ό,τι και όσο θέλουμε. Δεν παθαίνουμε τίποτα.
Σοβαρά τώρα, αυτοί οι δύσμοιροι που πλήρωσαν να δουν αυτό το θέαμα, θα ζητήσουν τα λεφτά τους πίσω ή είναι ακόμα πιο μαλάκες που θα φύγουν και χαρούμενοι;
There is a Dude in town
Εγώ βλεπω μια ομαδα με πεισμα, με τσαγανό, με αυτοματισμούς και τέσσερα τυριά στην πίτσα μου. Εχει και πεπερόνι καυτερό, ωραία, οι μπύρες παγωμένες, νομίζω ότι αυτά είναι για την ώρα οσα έχω να θέσω επί τάπητος.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
δεν μπορώ να καταλάβω ρε άθλιοι που το βρίσκετε το κακό,
κερδίζει η ομαδάρα , χαζεύει το τόπι και εσείς ακόμη παραμένετε αχάριστοι
ντροπή σας κύριοι
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Να μην ξεχάσω τα μικρά πιτσάκια με μπέικον και καυτερή πιπεριά, προσφορά του καταστήματος.
Πεντάλεπτο dvd με τις ωραίες φάσεις της Εθνικής τα τελευταία 15 χρόνια θα μοιραστεί σε όλους όσους πήγαν στο γήπεδο.
Faithful (15-10-13)
ρε μοντελοτραγουδιαροπνιχτη σαμαρα,ρε κομωτηριακια,μωρη ισιομαλου,σταματα να γκρινιαζεις κ να μανουριαζεις με ολους τους παιχτες που δεν δινουν την μπαλα μονιμα σε εσενα!σταματα να στραβωνεις μονιμα!
αιντε βλακα,νουμερο
Faithful (15-10-13)
Ιεεεεπ παίκτης της Μπαρκελώνα (λεμε τώρα) ειναι ο Τσάμαρας. Ταλέντο.
Ρε πουστη μου οχι αλλο Καβλαγκούνη....
Ρε μήτρογλα, πάρε το παπί σου αγορίνα και άσε τους άσχετους να παίζουν μόνοι τους αυτό που νομίζουν ότι είναι ποδόσφαιρο. Θα χαζέψεις τύπε και δε θα σε πάρουν με 20 μύρια, φύγε λέμε...
There is a Dude in town
Μιλάμε Τάτσης-Μπαλμπόα-Τακιγκόνια παίζανε βασικοί και αναντικατάστατοι σε αυτο το Εθνικιά.
Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική δικαιοσύνη θα ήταν να έπιαναν τα βουντού και να έμενε στο 0 η Βοσνία και να φάμε γκολ στο 94... αϊ σιχτιρ...
There is a Dude in town
Ρε τουτοι δεν μπορανε να κοντρολάρουνε ούτε τετράγωνη μπάλα...
ΕΠΙΠΕΔΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
με αντίπαλο το Λιχτενστάιν και παίζουμε με Σάμαρη-Τζιώλη
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Παει η πρώτη μπαλια στον Καραγκούνη και σαν να παγώνει η εικονα...
Ο δε Χολέρας μας ούτε παικτη του Λιχτενστάιν δεν μπορεί να ντριπλάρει ο κερατας!
Bookmarks