επιστρεψαμε σε προ ρεχαγκελ εποχες...ουτε την μαλτα δεν μπορουμε να κερδισουμε ευκολα....
Ο Τζαβέλλας που μας τα έχουν κάνει τούμπανο είναι (δυστυχώς) μια τρίχα από τα @@ του Τόρο,όποτε έπαιρνε την μπάλα σταμάταγε επιτόπου και έβγαζε άκυρες σέντρες....χειρότερος και του Γκαλίτσιου ακόμα,κίνηση μηδέν....
επιστρεψαμε σε προ ρεχαγκελ εποχες...ουτε την μαλτα δεν μπορουμε να κερδισουμε ευκολα....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sk12072 : 27-03-11 στις 17:26
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sirkostas (27-03-11)
Χαχαχαχαχα πλάκα είχε!!![]()
Μπα. Ακόμα και προ Ρεχάγκελ ομάδες σαν τη Μάλτα, το Λουξεμβούργο και κάνα 2 άλλες τις είχαμε άνετα και για πλάκα. Τώρα δυσκολευόμαστε ακόμα και με αυτές. Και δεν είναι ότι δυσκολευτήκαμε να κερδίσουμε, συμβαίνει αυτό καμιά φορά. Είναι ότι δεν παίξαμε τίποτα εκτός από το πουλί μας και αυτό όχι με μεγάλη επιτυχία. Ατυχέστατη επιλογή ενδεκάδας, εμμονή σε πρώην ποδοσφαιριστές (Καραγκούνης) αλλά και δήθεν ποδοσφαιριστές (Νίνης), σύστημα που θα ταίριαζε με αντίπαλο τη Γερμανία, διαχείριση για τον πέουλο και στο τέλος γιούργια και ό,τι γίνει. Αν στη θέση της Μάλτας ήταν οποιαδήποτε στοιχειωδώς σοβαρή ομάδα θα είχαμε εισπράξει τρίμπαλο από το ημίχρονο και θα ήμασταν και ευχαριστημένοι.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Gtakis (27-03-11)
Θα μπορέσουμε να ξανασυζητησουμε ΣΟΒΑΡΆ για αυτη την "εθνική" όταν δεν θα βρίσκονται στην αποστολή ο Καραγκούνης και ο Κατσουρανης . για πολυ συγκεκριμένους λόγους το 90% των καταστροφικών παιχνιδιών της ομάδας βασίζονται σε αυτούς τους δυο. ναι ξέρω θα μου πείτε δεν έχουμε μέσους . ΧΙΛΙΕΣ φορές καλύτερα ο Τατος, ο Γιαννάκης και ο Τζιωλης .
Παρεπειμτοντως η ομάδα θα ανεβεί ένα σκαλοπάτι σε απόδοση με την επιστροφή του Τζιωλη ... Όπως κι αν είναι , όσο παρανοικο κι αν ακούγεται
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Και κάτι άλλο ,
για τον αλβαΝινη και τον Σαλπιγιδι το ξέραμε αλλα και ο Τζαβελας ;;;;
θέλω να πιστεύω πως ήταν απλά ένα κακο παιχνίδι
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
Πολλα χαλια η Εθνικη..
Ο Σαντος εχει περασει την εθνικη για παοκ..
Καραγκουνης Κατσουρανης Λυμπεροπουλος απλα δεν πρεπει να παιζουν στην Εθνικη.
Gtakis (27-03-11)
Βασικά αυτοί δεν πρέπει να παίζουν σε καμία άλλη ομάδα πλην μερικών εξαιρέσεων της ΕΠΣ Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Είχαμε μέχρι τώρα τον Ρεχάγκελ και το κόλλημά του με τον Χαριστέα και βρίζαμε. Πού να φανταστούμε ότι θα έρθει ο Σάντος και θα έχει κόλλημα με Καραγκούνη-Κατσουράνη-Νίνη που δε βγαίνουν από την ενδεκάδα ούτε με αίτηση αναπηρικής σύνταξης στο ταμείο πρώην ποδοσφαιριστών.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
chainsaw (27-03-11)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Καλές τούμπες σας εύχομαι!![]()
www.f1rstlap.com
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕ Ο ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥΣ!
ΟΙ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ ΠΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΑΠΗΡΧΑΙΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟ-ΤΑΡΝΑΝΑ!
ΤΩΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟΙ ΘΑΜΠΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ!
ΝΙΝΗΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΚΑΙ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ ΓΙΑ ΜΑΔΡΙΤΗ!
ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΩΝ!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!
ΥΓ. Χ εκτος με την Ελλάδα και χθες τσαπου στους Κροάτες! Που είναι εκείνος ο Ευαγγελιστής των Οραματιστών, ο γιγαντιαίος Πεσετέρο, να μας γράψει κάτι για τον Χαμούρ Κανάγια και τη Θεία Δϊκη που τον έφερε αντιμέτωπο της Ελλάδας, για να τον τιμωρήσει ο Πύρινος λαός του Θρύλου? Ζήτω οι Γκουρού της μπάλλας και του διαδικτύου!![]()
chainsaw (27-03-11)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
sirkostas (27-03-11)
Τώρα υποτίθεται πως πρέπει να νιώθω και περήφανος που νικήσαμε από γκολ που σημείωσε ένα κόκκινο κριάρι? Και θα είχε διαφορά αν σκόραρε ενα πράσινο ή ασπρόμαυρο κριάρι ή κάποιο που σταβλίζεται σε στάνη του εξωτερικού?
Ο δικός μας ο Φετφατζίδης κι ο Νίνης των απέναντι είναι οι μεγάλες ελπίδες μας για επιτυχίες στο μέλλον? Ακόμα κι ο Σαντάμ μπροστά στην αγχόνη πρέπει να ένιωθε πιο αισιόδοξος!
τον μητρο γτ δν το εβαλε απο την αρχη??
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
τι συγκεκριμένη στιγμή ο Μήτρο είναι 3 κλάσεις πάνω από Λυμπερόπουλο,Σαλπιγίδη και Σαμαρά. Αλλα αν έχεις κολλήματα και υποχρεώσεις αυτά τραβάς.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
chainsaw (27-03-11)
Από τον Σαλπιγγίδη ως 9άρι είναι καλύτερος κι ο Σαλμάνης που λέει ο αδμιν. Οι Λυμπερόπουλος/Σαμαράς παίζουν σε θέσεις που δεν μπορεί να παίξει ο Μήτρογλου.
Κι εγώ ήθελα χθες να μπουν οι Φετφα/Μήτρογλου, αλλά η παρουσία τους δε με δικαίωσε. Ειδικά ο πρώτος ήταν ασσορτί με τα υπόλοιπα κριάρια που παίζαν απ' την αρχή. Ο Μήτρογλου προσπαθησε, αλλά δεν τροφοδοτήθηκε σωστά.
Kλασικά δε μου αρεσε η Εθνική. Ισως επειδη δεν ειμαι οπαδος της, και σε συνδυασμό με το γεγονος οτι θεαμα και μπαλιτσα γιοκ...ε.... δεν τη βγαζω με το να τη βλεπω. Ενταξει τη θεωρώ πλεον την κλασικη μικρομεσαια ομαδα "καταστροφης" που δυστυχώς γινονται ολο και περισσότερες παγκοσμίως.
Τελος παντων τσακίσαμε το θεριό τη Μάλτα και προχωραμε. Για που δεν ξερω αλλα τι σημασια εχει;![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks