Σελίδα 80 από 626 ΠρώτηΠρώτη ... 304050607076777879808182838490100110120130180280380480580 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.581 έως 1.600 από 12519

Θέμα: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

.... Το avatar του χρήστη CarpeDiem

Περιοχή
    Καμίνια
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4 φορές σε 4 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βρε ποιος Τοροσιδης και Ανατολακης δουλευομαστε μεταξυ μας;

Χθες ποιοι ξεκινησανε τον αγωνα;Αυτοι της Πορτογαλιας με εξαιρεση τον Κυργιακο και τον Σαμαρα!!!

Και μιλαμε για 3 χρονια μετα την Πορτογαλια...ωραια ανανεωση!

Και οχι δεν γινανε αμπαλλοι σε μια βραδυα...αμπαλλοι ειναι εδω και πολυ καιρο που εγω και καποιοι αλλοι φωναζουμε οτι αυτη η ομαδα δεν εχει μελλον και δεν παει πουθενα!
    Το πειρατικο και αλλα παραμυθια...απο την Πορτογαλια και μετα εχεις γινει τσιρκο που ερχεται και σε γλενταει ο καθε ανυπαρκτος και παρολαυτα βλεπουμε να παιζουν συνεχεια οι ιδιοι!
    Γιαννακοπουλος δεν παιζει στην Μπολτον,Φυσσας δεν παιζει στη Χαρτς,Δελλας μονιμα τραυματιας στην ΑΕΚ,Χαριστεας 3 εβδομαδες ηταν εξω και απροπονητος και παρολαυτα ξεκινησε βασικος!

Θες να συνεχισω με τις εμμονες και τα κολληματα του Ασχετοκλη;Εδω ρε τον Ζαγορακη ηθελε να αποσυρθει ο ανρωπος γιατι εβλεπε οτι δεν μπορουσε αλλο και ο Γερμαναρας εκει να τον κραταει με το ζορι να αγωνιζεται!!!

Και παιχτες υπαρχουν αρκει να εχεις τα ματια σου ανοιχτα...Τοροσιδης,Σπυροπουλος,Σηφακης,Νινης,Σαλπ ιγγιδης,Παπαδοπουλος ποσο χειροτερα θα παιζανε αυτοι απο τα φιλαρακια του Ασχετοκλη;

Ας κατσουμε λοιπον να στηριζουμε τον Γερμαναρα χωρις κανενα λογο παρα μονο οτι πριν 3 χρονια πηραμε το πιο κωλοφαρδο Ευρωπαικο στην ιστορια του ποδοσφαιρου...το γεγονος βεβαια οτι μετα βαρεσαμε διαλυση και οτι πηγαινουμε απο ξεφτυλα σε ξεφτυλα δεν παιζει κανενα ρολο!
    Οταν θα φυγει λοιπον του χρονου ο Ασχετοκλης και πισω του δεν θα εχει αφησει καμμια διαδοχη κατασταση παρα μονο μια ομαδα με 35αρηδες τελειωμενους τοτε θα φωναζουμε ολοι μαζι ΕΛΛΑΣ ΟΛΕΕΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΧΑΝΩ ΠΟΤΕΕΕΕ....
    Αν για σένα ο μοναδικός λόγος που αναφέρεις είναι (Ευρωπαικό) είναι κάτι τόσο ασήμαντο πάω πάσο..Εγώ αχάριστος δν θα γίνω ποτέ....κ δν σταματώ να τραγουδώ ποτέ..........Είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε απλά πανηγυρίζω στους δρόμους ή κλαίω σαν να πενθώ.Να γίνω ένα με την αγνωμοσύνη δν είναι στις άμεσες προταιρεότητές μου......Ούτε θα λέω τι ομαδάρα έχουμε όταν κερδίζουμε κ θα αναιρώ τον εαυτό μου στις ήττες.......Αυτά....
    live fast,die young and let behind you a beautiful body...

ΘΡΥΛΟΣ 7 8/2/81:
    ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ...

Το avatar του χρήστη anderson

Περιοχή
    Βασίλειο των Ονείρων
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3 φορές σε 3 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από oxipalilemoni Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν για σένα ο μοναδικός λόγος που αναφέρεις είναι (Ευρωπαικό) είναι κάτι τόσο ασήμαντο πάω πάσο..
    Είναι ασήμαντο τελικά φίλε μου όταν αποδεικνύεται τυχαίο...
    Εγώ αχάριστος δν θα γίνω ποτέ....
    Αυτό είναι έμμεση επίθεση και δεν μου αρέσει γιατί κι εγώ συντάσσομαι με τις απόψεις του Κυριάκου. Αν αχαριστία πάντως είναι να βλέπω αυτά που βλέπω και να μην μιλάω, να είμαι ένα κοτοπουλάκι του Γκαγκάτση και του Οττο, όπως και γιουσουφάκι του Τούρκου, τότε ΝΑΙ είμαι αχάριστος...
    κ δν σταματώ να τραγουδώ ποτέ..........Είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε απλά πανηγυρίζω στους δρόμους ή κλαίω σαν να πενθώ.
    Υπάρχει και η λογική απλά να καθήσεις σπιτάκι σου, να πιείς μια μπυρίτσα και να χαλαρώσεις και στην μία και στην άλλη περίπτωση...
    Να γίνω ένα με την αγνωμοσύνη δν είναι στις άμεσες προταιρεότητές μου......
    Δεύτερο φάουλ... και αγνώμονες τώρα οι "ανθέλληνες"
    Ούτε θα λέω τι ομαδάρα έχουμε όταν κερδίζουμε κ θα αναιρώ τον εαυτό μου στις ήττες.......Αυτά....
    Δεν έχουμε καν ομάδα και στις νίκες και στις ήττες... αυτά...

Να επαναλάβω κάτι... το να έχει κάποιος αντίθετη άποψη από την πατριωτική και νοσταλγική του Γιούρο δεν είναι κακό... μπορεί κι αυτός να αγαπάει την ομάδα, απλά να βλέπει πιο ξεκάθαρα την κατρακύλα και το ξεγύμνωμα... τώρα αν σε κάποιους αρέσει να έρχεται ο Τούρκος να τους ρίχνει τέσσερα στην μάπα και να συνεχίζουν να πανηγυρίζουν σαν τον Σάββα, οκ, άλλωστε δικαίωμά τους είναι... εγώ Σάββας δεν είμαι...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
    1925

Περιοχή
    Καμίνια
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από anderson Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είναι ασήμαντο τελικά φίλε μου όταν αποδεικνύεται τυχαίο...
    Αυτό είναι έμμεση επίθεση και δεν μου αρέσει γιατί κι εγώ συντάσσομαι με τις απόψεις του Κυριάκου. Αν αχαριστία πάντως είναι να βλέπω αυτά που βλέπω και να μην μιλάω, να είμαι ένα κοτοπουλάκι του Γκαγκάτση και του Οττο, όπως και γιουσουφάκι του Τούρκου, τότε ΝΑΙ είμαι αχάριστος...

Υπάρχει και η λογική απλά να καθήσεις σπιτάκι σου, να πιείς μια μπυρίτσα και να χαλαρώσεις και στην μία και στην άλλη περίπτωση...
    Δεύτερο φάουλ... και αγνώμονες τώρα οι "ανθέλληνες"
    Δεν έχουμε καν ομάδα και στις νίκες και στις ήττες... αυτά...

Να επαναλάβω κάτι... το να έχει κάποιος αντίθετη άποψη από την πατριωτική και νοσταλγική του Γιούρο δεν είναι κακό... μπορεί κι αυτός να αγαπάει την ομάδα, απλά να βλέπει πιο ξεκάθαρα την κατρακύλα και το ξεγύμνωμα... τώρα αν σε κάποιους αρέσει να έρχεται ο Τούρκος να τους ρίχνει τέσσερα στην μάπα και να συνεχίζουν να πανηγυρίζουν σαν τον Σάββα, οκ, άλλωστε δικαίωμά τους είναι... εγώ Σάββας δεν είμαι...
    Άρα εγώ είμαι κοτοπουλάκι του γκαγκάτση κ του Όττο (1ο φάουλ),είμαι γιουσουφάκι των τούρκων (2ο φάουλ),εγώ είμαι Σάββας επειδή εκφράζω μια αντίθετη 'αποψη!!!!!!!(3ο Φαουλ), κ 4ο αν θες γιατί δν με λένε καν Σάββα..Εκτός αν επειδή είστε admins τα δικά σας φάουλ δν πιάνονται...Αν είναι έτσι πάω πάσο....Κ κάτι ακόμα επειδή δν γνωριζόμαστε προσωπικά,θα σου πω κάτι για να μην παρεξηγούμαστε:πάνω πάνω λες φίλε μου πως έμμεσα επιτίθομαι.Κάθε άλλο.....Αν ήθελα να επιτεθώ δν θα το έκανα ποτέ <<έμμεσα>>..Λέω απλά τη γνώμη μου.Τώρα αν εσύ κάθεσαι κ μετράς φάουλ μάλλον θα είσαι ο Κορομηλάς....(Να κάνουμε κ λίγο πλάκα γιατί αρκετά το σοβαρέψαμε..)

ΘΡΥΛΟΣ 7 8/2/81:
    ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ...

. Το avatar του χρήστη Red-Mania

Περιοχή
    Πολυ πιο κοντα απο οσο θα ηθελες
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 17 φορές σε 15 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Αν για σένα ο μοναδικός λόγος που αναφέρεις είναι (Ευρωπαικό) είναι κάτι τόσο ασήμαντο πάω πάσο..Εγώ αχάριστος δν θα γίνω ποτέ....κ δν σταματώ να τραγουδώ ποτέ..........Είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε απλά πανηγυρίζω στους δρόμους ή κλαίω σαν να πενθώ.Να γίνω ένα με την αγνωμοσύνη δν είναι στις άμεσες προταιρεότητές μου......Ούτε θα λέω τι ομαδάρα έχουμε όταν κερδίζουμε κ θα αναιρώ τον εαυτό μου στις ήττες.......Αυτά....
    Αμα απο ολα οσα εγραψα καταλαβες οτι το Ευρωπαικο ειναι ασημαντο για μενα και οτι δεν με απασχολει τιποτα αλλο τοτε εχουμε προβλημα συννενοησης...

Περιοχή
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Άρα εγώ είμαι κοτοπουλάκι του γκαγκάτση κ του Όττο (1ο φάουλ),είμαι γιουσουφάκι των τούρκων (2ο φάουλ),εγώ είμαι Σάββας επειδή εκφράζω μια αντίθετη 'αποψη!!!!!!!(3ο Φαουλ), κ 4ο αν θες γιατί δν με λένε καν Σάββα..Εκτός αν επειδή είστε admins τα δικά σας φάουλ δν πιάνονται...Αν είναι έτσι πάω πάσο....Κ κάτι ακόμα επειδή δν γνωριζόμαστε προσωπικά,θα σου πω κάτι για να μην παρεξηγούμαστε:πάνω πάνω λες φίλε μου πως έμμεσα επιτίθομαι.Κάθε άλλο.....Αν ήθελα να επιτεθώ δν θα το έκανα ποτέ <<έμμεσα>>..Λέω απλά τη γνώμη μου.Τώρα αν εσύ κάθεσαι κ μετράς φάουλ μάλλον θα είσαι ο Κορομηλάς....(Να κάνουμε κ λίγο πλάκα γιατί αρκετά το σοβαρέψαμε..)

Θα σχολιασω μονο το σημειο "Εκτός αν επειδή είστε admins τα δικά σας φάουλ δν πιάνονται..."

Σε αυτο το φορουμ και υπαρχουν πιο παλιοι χρηστες απο εσενα που μπορουν να το επιβεβαιωσουν ποτε κανενας admin ή mod δεν χρησιμοποιησε τη θεση του για να επιβαλλει τις αποψεις του σε ενα διαλογο.

Οταν συζηταμε ειμαστε ισοτιμοι ειτε ειμαστε admin ειτε mod ειτε απλοι χρηστες οποτε ουτε που να σου περναει απο το μυαλο οτι μπορει να ισχυει αυτο που εγραψες.

Υ.Γ
    Εντελως πληροφοριακα εγω ειμαι admin και ο Αντρεας mod...μαυρο χρωμμα οι διαχειρηστες και μπλε οι συντονιστες.

Περιοχή
    Καμίνια
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αμα απο ολα οσα εγραψα καταλαβες οτι το Ευρωπαικο ειναι ασημαντο για μενα και οτι δεν με απασχολει τιποτα αλλο τοτε εχουμε προβλημα συννενοησης...
    Μπορεί κ να έχουμε,αλλά εδώ μέσα μιλάμε για την εθνική όχι για την αντιπαράθεση hellraiser vs oxipalilemoni........Εγώ το κόβω εδώ γιατί εδώ μπαίνω να χαλαρώσω κ να πω την άποψη μου σε κόσμια πλαίσια..όσο για το προηγούμενο σου μνμ αν εγώ ΄<<επιτέθηκα>> όπως είπε κ ο Αντρέας κ με γέμισε φάουλ(λες κ είμαι ο Σχορτσιανίτης ένα πράγμα)το <<έκανα>> γιατί κ το δικό σου μνμ ήταν επιθετικό..Αυτά απο έμένα σ'αυτό το topik.

ΘΡΥΛΟΣ 7 8/2/81:
    ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ...

Το avatar του χρήστη anderson

Περιοχή
    Βασίλειο των Ονείρων
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3 φορές σε 3 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Εκτός αν επειδή είστε admins τα δικά σας φάουλ δν πιάνονται...Αν είναι έτσι πάω πάσο....
    Ετσι έχεις καταλάβει ρε καρντάσι;;; Σαν αντμιν, μοντ ή δεν ξέρω εγώ τί άλλο ασκατά νομίζεις; Τότε έχεις καταλάβει πολύ λίγα... ως τίποτα. Σαν οπαδός μια ομάδας προς οπαδό της ίδιας ομάδας μιλάω και ως τίποτα άλλο... είδες πουθενά να κάνω κάποια χρήση εξουσίας μη χέσω;;; Δεν πάμε καλά...
    Κ κάτι ακόμα επειδή δν γνωριζόμαστε προσωπικά,θα σου πω κάτι για να μην παρεξηγούμαστε:πάνω πάνω λες φίλε μου πως έμμεσα επιτίθομαι.Κάθε άλλο.....Αν ήθελα να επιτεθώ δν θα το έκανα ποτέ <<έμμεσα>>..Λέω απλά τη γνώμη μου.Τώρα αν εσύ κάθεσαι κ μετράς φάουλ μάλλον θα είσαι ο Κορομηλάς....(Να κάνουμε κ λίγο πλάκα γιατί αρκετά το σοβαρέψαμε..)
    Το να λες δεν είσαι αχάριστος και αγνώμονας εσύ που έχεις την συγκεκριμένη άποψη, χρωματίζεις όλους τους άλλους με αυτά τα γνωρίσματα... εκτός κι αν είμαι εγώ πιά τόσο τρελός και δεν καταλαβαίνω πια τί διαβάζω...
    Τέλος πάντων... για να το παίξω και λίγο εξουσία (αφού γουστάρουμε όλοι τρελά) τέλος τα προσωπικά οφ τόπικ, πάμε παρακάτω με το τσίρκο της Εθνικής. Τα υπόλοιπα θα διαγράφονται... τέλος οι δημοκρατίες...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
    1925

Περιοχή
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Μπορεί κ να έχουμε,αλλά εδώ μέσα μιλάμε για την εθνική όχι για την αντιπαράθεση hellraiser vs oxipalilemoni........Εγώ το κόβω εδώ γιατί εδώ μπαίνω να χαλαρώσω κ να πω την άποψη μου σε κόσμια πλαίσια..όσο για το προηγούμενο σου μνμ αν εγώ ΄<<επιτέθηκα>> όπως είπε κ ο Αντρέας κ με γέμισε φάουλ(λες κ είμαι ο Σχορτσιανίτης ένα πράγμα)το <<έκανα>> γιατί κ το δικό σου μνμ ήταν επιθετικό..Αυτά απο έμένα σ'αυτό το topik.
    Αμα μου βρεις ΕΝΑ σημειο απο το προηγουμενο μηνυμα μου που ηταν επιθετικο προς εσενα θα το παραδεχτω και θα σου ζητησω συγγνωμη...οσο για την συζητηση δεν ειναι κακο να ανεβαινουν οι τονοι αρκει βεβαια να μην υπαρχει αντιπαραθεση με προσωπικους χαρακτηρισμους αλλα με επιχειρηματα.

βλαμμενο Το avatar του χρήστη Εμμανουηλ Καρακατσανης

Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2 φορές σε 2 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Τελικα η χασουρα ποναει και ειναι δυσκολοχωνευτη. Προπαντων μαλιστα οταν παιζεις 11 προς 11 μεσα στο σπιτι σου και με τον κοσμο στο πλευρο σου. Εγω σαν Ελληνας τωρα θα επρεπε να ειμαι προβληματισμενος και να μιλω για την χασουρα στην μπαλα, οταν τα κονταρια απο τις σημαιες της Πατριδας μου επεφταν βροχη στο γηπεδο. Ναι, ο αγωνας και η ηττα...αυτο επρεπε να σκεφτομαι, οταν οι σημαιες εγιναν χαλι γι αυτους τους Ελληναραδες. Ναι αμε...μεχρι και οπλα εγιναν κατα των οχτρων... Αλλα εγω ηθελα νικη μονον, γιατι το αποτελεσμα και η δικαιωση της Πατριδας μου ερχεται αναλογα με το συμφερον μου!!! Αυτα...για να μην το παω μακρια!!! Απλα ετσι περαστικος ημουν και λεω να πω και γω κατι, γιατι μαλλον ο καθενας μετραει διαφορετικα την Ελλαδα και την χασουρα και ξεσπα εκει που δεν θα επρεπε...

Σ'αγαπω στις χαρες και στις λυπες, μαζι σου παντα
    Θρυλε γιατι με σενα ζω και αναπνεω!!!

ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!!!

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Και αφου δειτε το βιντεακι και ξερασετε...πηγαιντε εδω και υπογραψτε τη διαμαρτυρια!

SEND ME AN ANGEL Scorpions

Το avatar του χρήστη giorgossiderie

Thanks
    1.317
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.857 φορές σε 1.119 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Η αλήθεια στην παρούσα περίπτωση είναι εξώφθαλμη και δεν μπορεί κανένας να την παραγνωρίσει. Όσο και άν υποστηρίζουμε τον Ότο και τους παίχτες του Γιούρο, όσο και άν ακόμα το άρωμα της Λισσαβώνας μας συνεπαίρνει, όσο και άν θέλουμε να βρούμε λόγους να διακαιολογήσουμε τα παιδιά μας, στο παιχνίδι αυτό έγιναν απίστευτα εγκλήματα, με συνέπεια η ξεφτίλα να είναι αναπόφευκτη. Άσκοπο να αναλύσουμε τα λάθη του γερμανού το έκαναν τόσοι άλλοι, άλλοι χαιρέκακα γιατί τον περίμεναν στην στροφή και άλλοι με καλύτερη διάθεση. Άν μιλήσουμε καθαρά αγωνιστικά και έξω από συναισθήματα η ομάδα αυτή δεν μπορεί να βασίζεται πια στα ίδια πρόσωπα. Παίχτες ντεφορμέ, άλλοι προερχόμενοι από τραυματισμό, άλλοι από τα αζήτητα είναι βέβαιο ότι δεν προστατεύουν οι ίδιοι αυτό που έφτιαξαν και ιδιαίτερα το όνομα τους. Σίγουρα δεν ήταν τυχαία η πορτογαλία. Τότε όμως δεν μας υπολόγιζε κανένας και δεν μας μελετούσε. Τώρα όλοι σκίζονται να κερδίσουν τους πρωταθλητές και ο γερμανός δεν μπορεί να καταλάβει ότι όπως το πάει θα αφήσει πίσω του συντρίμια. Βασικά πρεπει να προστατεύσει την τιμή αυτή της ομάδος γιατί δεν αξίζει τέτοια τύχη. Εμείς είμαστε μαζί του, στο πλευρό του σε ότι αλλαγές κάνει γιατί δεν χρειάζεται να μας αποδείξει τίποτα άλλο από αυτό ξέρουμε. Αγαπάμε την εθνική και αυτός έχει δεθεί μαζί της. Η διαφορά είναι ότι εμείς αγαπάμε περισσότερο το εθνόσημο ενώ αυτός τους ποδοσφαιριστές...
    ---------------------

Το avatar του χρήστη gagrig

Περιοχή
    ΒΟΛΟΣ
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 0 φορές σε 0 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Όλα σε αυτή τη ζωή έχουν μια αρχή και ένα τέλος.
    Και η συγκεκριμένη Εθνική ομάδα έκανε τον κύκλο της.
    Και ο προπονητής της.
    Τους ευχαριστούμε όλους που μας έκαναν υπερήφανους με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού.
    Είναι καρός όμως να αποχωρήσουν.
    Για να τους θυμόμαστε εμείς και να τους γνωρίσουν οι καινούργιες γενιές όπως θα τους αξίζει.
    Σαν πρωταθλητές και πρώτους!!!
    Και αν φύγουν τώρα θα ξεχαστούν και οι όποιες κακές πρόσφατες εμφανίσεις.
    Μεγάλη μου αγάπη......

Thanks
    2
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 14 φορές σε 10 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από gagrig Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όλα σε αυτή τη ζωή έχουν μια αρχή και ένα τέλος.
    Και η συγκεκριμένη Εθνική ομάδα έκανε τον κύκλο της.
    Και ο προπονητής της.
    Τους ευχαριστούμε όλους που μας έκαναν υπερήφανους με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού.
    Είναι καρός όμως να αποχωρήσουν.
    Για να τους θυμόμαστε εμείς και να τους γνωρίσουν οι καινούργιες γενιές όπως θα τους αξίζει.
    Σαν πρωταθλητές και πρώτους!!!
    Και αν φύγουν τώρα θα ξεχαστούν και οι όποιες κακές πρόσφατες εμφανίσεις.
    Ετσι ειναι ακριβως οπως τα γραφεις φιλε gagrig.Αρκετοι παικτες πρεπει να σταματησουν απο την εθνικη εγκαιρα για να προστατεψουν την ομαδα αλλα και το ονομα τους.Ο Ζαγορακης την ειχε ψιλιαστει την δουλεια και την εκανε εγκαιρος και τωρα εινα αρχηγος.Το ιδιο πρεπει να κανει και ο Νικοπολιδης οπως φυσικα και οι Δελλας,Φυσσας,Μπασινας,Καψης,Ανατολακης,Χαριστεας. Μερικοι αλλοι απο το τωρινο ροστερ οπως οι Σειταριδης,Γιανακοπουλος για παραδειγμα πρεπει να σοβαρευτουνε και να ξαναβρουνε τον παλιο καλο εαυτο τους και μερικοι αλλοι οπως ο Γκεκας ο Παπαδοπουλος και ο Σαλπιγγιδης να παρουν περισσοτερο χρονο συμετοχης.Επισης δεν νομιζω οτι ειναι κακη ιδεα να δοκιμαστει παλι ο Ταβλαριδης για σεντερ μπακ,οπως και η κληση του Ελευθεροπουλου.Επισης ποσο χειροτερος ειναι ο Αντζας απο αλλους παικτες της αμυνας που εχει ο Ρεχαγκελ στο ροστερ αυτη την στιγμη.Το προβλημα ειναι στο κεντρο εκει πραγματικα δεν υπαρχει καποιος παικτης να κρατησει την μπαλα η να δωσει μια μακρινη πασα της προκωπης.Τα πραγματα ειναι ακομη πιο δυσκολα απο οτι φαινονται για την εθνικη μας που φυσικα ολοι συνεχιζουμε να αγαπαμε και να ευγνομονουμε για τις ωραιες στιγμες που μας εκανε να νοιωσουμε εκεινο το καλοκαιρι του 2004.

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ωραια ηταν η ατακα του Λεανη σημερα "Για να σταματησουν τα επεισοδια και η γκρινια σε αγωνες της εθνικης,θα ηταν καλη ιδεα να ψηφιζει το κοινο ποιος παιχτης θελει να γινει αλλαγη."

Το avatar του χρήστη osfp20032002

Περιοχή
    montreal, canada
    Thanks
    48
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 166 φορές σε 103 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

η αληθεια ειναι οτι πονεσε πολυ η ηττα και ο πονος ειναι διπλος λογω και της ημερας και λογω οτι ηρθε απο τους τουρκους
    Αν και ειχα πει σε προηγουμενα ποστ οτι δεν παρακολουθω την Εθνικη τοσο φανατικα οσο επρεπε οχι γιατι ειμαι ανθελληνας αλλωστε εμεις οι μεταναστατες εχουμε αποδειξει την αγαπη μας για την Ελλαδα αλλα σαν αντιδραση για τις επιλογιες του Οττο. Το σημερινο ματς με την Μαλτα θα κριθουν πολλα. Βεβαια δεν θελω να ηττηθουμε αλλα αν γινει αυτο εστω και με ισοπαλια ΠΡΕΠΕΙ να γινει μαζικη παραιτηση και αν εχουν λιγο φιλοτιμο οι διεθνεις ( οι παλιοι) πρεπει απο μονοι τους να δηλωσουν οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΙΑ και να ζητησουν να μπει καινουργιο αιμα
    Για τωρα το μονο που μπορω να πω ειναι καλη τυχη στην Εθνικη μας

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Ignore User

Προεπιλογή

Στο μεταξυ η ατακα που ακουγεται συχνα απο τα ΜΜΕ οτι η εθνικη παιζει σημερα "για να κλεισουν καποια στοματα" μονο εμενα ενοχλει;
    Νομιζα οτι οι παιχτες παιζουν για το εθνοσημο κι οχι για να απαντουν στους οπαδους.Επειδη αν ισχυει το δευτερο τοτε καλα εκαναν και τους εκραξαν το Σαββατο για να τους δωσουν κινητρο να παιξουν.

Το avatar του χρήστη giorgossiderie

Thanks
    1.317
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.857 φορές σε 1.119 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Η καλόπιστη κριτική πάντα είναι επικοδομητική και πολλές φορές φέρνει αποτελέσματα που λειτουργούνε ανασταλτικά μιας φθίνουσας πορείας. Αυτό που πρέπει να αποφύγουμε είναι να καταντήσουμε σαν το Συρίγο και τον Κολοκοτρώνη που μια θλιβερή τους εμφάνιση προχθές στην τηλεόραση μου θύμισε τις μέρες του γιούρο. πνεύματα αντιλογίας, μόνιμα κριτές των πάντων και αυτοδοξαζόμενοι ως επαληθευόμενοι για τα δεινά τα οποία προβλέψανε, αδιάκριτα αβίαστα και με την περίσια αγένεια που τους χαρακτηρίζει έδειξαν την πόρτα εξόδου στα μέλη της εθνικής ομάδος με ένα τρόπο αντάξιο του άθλιου χαρακτήρα τους. Οι δημοσιοκάφροι του αθλητικού χώρου, όπως πολύ εύστοχα ο Κυριάκος τους χαρακτηρίζει, έχουν τελείως διαφορετικά κίνητρα από εμάς τους απλούς φιλάθλους. Πολλές φορές όμως κατευθύνουν τη κοινή γνώμη γιατί το μόνο που έμαθαν στη ζωή τους είναι η συσκότειση της αλήθειας. Το να δημιουργηθούνε επισόδεια στο γήπεδο, κατακριτέα μεν, αλλά πολλές φορές είναι τυχαία και στιγμιαία. Το να γιουχάρεις ένα εθνικό ύμνο σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο σε ένα αθλητικό αγώνα, αλλά πείτε σε ένα πόντιο, ένα κούρδο, ένα αρμένιο ότι η τουρκική σημαία είναι σύμβολο που του πρέπει τιμή και σεβασμός. Γεγονότα βγαλμένα από τα βιώματα του καθενός, από τις προσωπικές του στάσεις στη ζωή και από τους προβληματισμούς του, τα οποία οι συριγοκολοκοτρωναίοι πήραν για να αποδείξουν ότι η εθνική μας βρίσκεται σε παρακμή και σήψη. Εμείς που θεωρούμε ελάχιστους αυτούς τους τεμπελοκαρεκλοδίαιτους, δεν κατευθυνόμαστε από τα σαθρά τους επιχειρήματα τα οποία οδηγούν αλλού και δεν κατατείνουν στην εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ναι η εθνική μας δεν βρίσκεται στην καλύτερη της κατάσταση, ναί έχει παρεούλες, ναι θέλει αλλαγές, αλλά ο τρόπος που το λέμε εμείς έχει διαφορά από τον δικό τους. Κάποτε πολεμούσανε τον Κόκκαλη δήθεν για να προστατεύσουνε το ελληνικό ποδόσφαιρο. ο λόγος ήταν άλλος και φάνηκε με τον καιρό όταν είδαμε ότι ο Κόκκαλης ήταν θύμα κοινών συκοφαντών με σκοπούς εξυπηρέτησης ιδιωτικών συμφερόντων τους. Σ' αυτή τη χώρα των 15 αθλητικών εφημερίδων, πρέπει κατά θεσμόν να γίνεσαι ακραίος για να επιβιώνεις. Αυτό είναι συνώνυμο με την αλητεία γιατί στον αγώνα σου να προβληθείς, δεν ακολουθείς τις αρχές του ορθού λόγου και της αξιοπρέπειας, ειδών σε ανεπάρκεια πλέον. Και κάτι άλλο που με εξοργίζει αφάνταστα και πιστεύω και σας αγαπητοί μου φίλοι. Αυτή η λάσπη, η ανελέητη κριτική, η καταστροφολογία που χαρακτηρίζει κάποιους είναι τόσο μονομερής που δεν συνοδεύεται από ευμενή σχόλια ή απόδοση τιμών όταν κάποιοι, οι ίδιοι που κρίνονται τώρα, έχουν στιγμές που το αξίζουν πραγματικά. Και κάτι άλλο. Για μας τους ποδοσφαιρολάτρες αυτοί οι "μπασκετάνθρωποι" δεν είναι έκπληξη. Τους γνωρίζουμε χρόνια τώρα, χωρίς να καταλαβαίνουμε τις εμμονές και τα κολλήματα τους. Δεν τους παίρνουμε σοβαρά γιατί ξέρουμε ότι σαν έχιδνες σε κάθε δύσκολη στιγμή της εθνικής μας εμφανίζονται για να χύσουν το δηλητήριο τους, βγαλμένο από μια παράλογη λογική που τους διέπει, αποποδοσφαιροποίησης της χώρας. Πολύ μακρυά τους, απλά γελάμε με τη βλακεία τους....
    ---------------------

Θρύλος Το avatar του χρήστη PanDeMon7

Thanks
    667
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 224 φορές σε 150 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Από contra.gr:
    "H σύνθεση της Εθνικής: Χαλκιάς, Βύντρα, Καψής, Τοροσίδης, Δέλλας, Κυργιάκος, Κατσουράνης, Μπασινάς, Καραγκούνης, Γκέκας, Σαλπιγγίδης. "

19 Μαρτίου 2014 ... πλησιάζει ...

Νερόμιλος Το avatar του χρήστη kouzoulo

Thanks
    13.442
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.907 φορές σε 5.427 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Δηλαδή τι πρέπει να γίνει για να μην παίξει ο Μπασινάς; Δεν υπάρχει κάποιος καλύτερος για τη θέση του; Τον αντιπαθώ όσο και τον Κυργιάκο αλλά τουλάχιστον ο δεύτερος παίζει μπάλα.
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

Το avatar του χρήστη giorgos-r

Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 0 φορές σε 0 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

και γαμω τις 11αδες κατεβασε παλι ο μαλακας....

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Ignore User

Προεπιλογή

Tωρα σοβαρα αυτη ειναι η εθνικη της Μαλτας;;(Και μετα λεω για τους δικους μας.)Τους επιθετικους απο που τους παιρνουν;;Απο τα στρουμφακια;

Σελίδα 80 από 626 ΠρώτηΠρώτη ... 304050607076777879808182838490100110120130180280380480580 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές