To παιχνιδι με τα Φεροε θα δεις;;;
Aν είστε μέσα να κάνετε πλάκα θα το δω κι εγώ.Αλλά μόνη μου δε κάθομαι να γελάω.
Και όταν λέω μέσα εννοώ αύριο που θα δώ εγώ τον αγώνα μεσα απο το τέλειο λινκ που βρήκα.![]()
To παιχνιδι με τα Φεροε θα δεις;;;
Rena (06-09-16)
Ρε σεις αυτός ο Μάνταλος τι παλτό ειναι;; Αυτον τον παίκτη χάσαμε απο τον τίγρη και τον αλλο τον Μπακασέτα;; Και αν χάσουν παλι το πρωτάθλημα θα φταίει ο Βαγγέλης και η παράγκα;;;
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ωραιος ο φουρτουνης
Με γελούν τα μάτια μου ή σκοραρε ο αγαπημενος παικτης του Μενιου!!!
Μπράβο στην ομάδα
Μητρογλου τεράστιο φορ
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ελπίζω ο Φορτούνης να έχει την ίδια καλή συνεργασία και με τον Καρντόζο!
Με τον Ιντέγε να βρίσκεται περισσότερη ώρα σε θέση αριστερού μπακ, παρά σε θέση σέντερ φορ, πώς να παίξει καλά και ο Φορτούνης? Σήμερα με ένα σωστό φορ δίπλα του είναι καλύτερος.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Faithful (06-09-16)
Βλέποντας τον Γιαννιώτα, καταλαβαίνω γιατι δεν τον ήθελε κανενας προπονητής στον Ολυμπιακό...
― Bertrand Russell
Καλή αρχή, λίγο το γράψανε το ματς στο β' μέρος και κάνανε κάτι ατομικά και λοιπά. Από εδώ και πέρα, κάθε αγώνας είναι ντερμπάκι, και λογικά με Βοσνία και Βέλγιο θα παίξουμε την δυάδα.
Να δέσει αμυντικά η ομάς και είναι μια χαρά. MVP ο Μήτρογλου αυτονόητα.
Εύκολος αγώνας κι όπως αναμενόταν νικήσαμε.
Αυτό που μ'αρεσει είναι οτι βλέπω δεμένη μεταξύ τους την ομάδα και δείχνει σοβαρή. Θα δούμε βέβαια και στη συνέχεια πως θα τα πάνε.
Με εντυπωσίασε ο Μήτρογλου με την αγωνιστική του κατάσταση αλλά και την ωριμότητα που δείχνει. Μπράβο.
Με ποιον θα είστε εσείς οι Κύπριοι;
Κρίμα πάντως που πέσαμε μαζί στον όμιλο, τώρα θα αρχίσουν κάτι τέτοιες παπαριές απ' τους μαλάκες και των 2 χωρών και θα δημιουργηθεί θέμα απ' το πουθενά. Αυτός έλεγε ότι είναι και γαύρος φανατικός πριν το μεταξύ μας παιχνίδι, μάλλον φανατικός του κρασιού είναι.
Φιλε εγω προσωπικα θα υποστηριξω την κυπρο. Ομως και η ελλαδα να νικησει το ιδιο θα χαρω. Θα ειναι ενα παιχνιδι νομιζω που οποιος και να νικησει δεν θα με πειραξει και για να ειμαι ειληκρινης επειδη θελω να παω στο ευρο 2018 ρωσσια, η ελλαδα εχει περισσοτερος πιθανοτητες απο την κυπρο, και ειμαι σιγουρος πως στο παιχνιδι μετα στην κυπρο αν ειμαστε αδιαφοροι να εισαι σιγουρος οτι οι 3 βαθμοι για την ελλαδα δεν θα ερθουν με μεγαλη δυσκολια ;)
Επισης στα ματσ μεταξυ κυπρου ελλαδας δεν θα ηθελα κερκιδες φιλοξενουμενον, πραγματικα.... οταν επεζε ο ολυμπιακος με ερυθρο αστερα τι εγινε? ε κατι τετοιο...και μας συνδεουν νομιζω περισσετερα πραγματα εμας απο οτι 2 συνδεσμους...
Οσο για τον προεδρο του αποελ.... ας λεει οτι θελει, πριν το παιχνιδι μας εγλυφε κτλπ και τωρα νομιζει οτι κρατα το θεο απο τα αρχιδια (οπως λεμε και εμεις εδω)!
ΑΠ'ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!
ΘΥΡΑ 7 ΛΕΜΕΣΟΥ est 2005 ! !
Μουντιάλ είναι, όχι euro, αλλά εντάξει
Σίγουρα ένα ταξιδάκι στη Ρωσία με την εθνική είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ενταξει ρε μεγαλε... την Ρωσσια προσεξα περισσοτερο οχι αν ειναι ευρο η μουντιαλ....![]()
ΑΠ'ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!
ΘΥΡΑ 7 ΛΕΜΕΣΟΥ est 2005 ! !
Καλά ρε μεγάλε, δε σε είπαμε και καμπούρη, εγώ φταίω που ασχολήθηκα. Γράψτε ό,τι θέλετε, άι στο καλό πια.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τελικα ειμαστε με τους ελληνες η τους κυπριους?![]()
Οι άλλοι με ποιούς είναι για να είμαστε με τους άλλους των άλλων να τους κάνουμε ντου;
There is a Dude in town
Εμεις ειμαστε οι αλλοι αλλά εμεις ειμαστε με τους αλλοι;;
Bookmarks