και το καλυτερο ρε deka ειναι οτι συνεχιζεις και ποσταρεις..!!!!!!!!!!!
jonk (02-05-09)
Επειδη με ακουσε και δεν θελει να το συνεχισει. Αν θελετε να το συνεχισετε το κλειδωνω εδω το θρεντ και τα λεμε αλλου.
Ελεος ρε παιδια. Κι εγω τα ιδια νεύρα εχω αλλα ξερετε κατι; Δεν θα κατσω να τσακωθω με Ολυμπιακο για κανεναν λογο. Σας παρακαλω δηλαδη, δεν μπορειτε να το αφησετε; Η τυχη του κοσμου κρινεται;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Υπάρχουν και τα πμ αν θέλεις να μάθεις αν έπαιζε 18 χρόνια μπάσκετ.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
kouzoulo (02-05-09)
Μα δεν τα ακουει ο Σωκρατης για τις ηττες που κανουμε τωρα .. ο Σωκρατης τα ακουει γιατι απλα μας εφθασε στο χαμηλοτερο επιπεδο που γινοταν αφηνοντας αντιθετως του πρασινους χωρις καμια πιεση απο Ελλαδα να φθασουν στο υψηλοτερο που μπορουσαν.. κανοντας το εργο των Αγγελοπουεων ακομα πιο δυσκολο .. γι αυτο και χρειαζεται περισσοτερη υπομονη.Εκει τα ακουει ..χωρις βεβαια να εχει υποχρεωση να εδεινε τον ΟΣΦΠ πρωτο.Δεν ειχε ομως τα μπιπ να τον δωσει εστω αξιοπρεπη .. παραταυτα τον αφησε στο ελεος του θεου και ευτυχως που βρεθηκαν αυτοι οι ανθρωποι
+Οταν ξεκινησε ο Σωκρατης .. ο ΠΑΟ δεν ηταν δυναστεια οπως τωρα.Ειχε πολλες περισσοτερες πιθανοτητες για να πετυχει γρηγορα ο Κοκκαλης.. γι αυτο και τα καταφερε γρηγορα
smageo (02-05-09)
Dr.Red (02-05-09)
Προσωπικά δεν νομίζω ότι ήμαστε στο ίδιο επίπεδο με τον βάζελο.
Ο βάζελος καθάρισε ένα τίτλο, και είναι ένα βήμα πριν να καθαρίσει και άλλον.
Εμείς φτάσαμε μέχρι εκεί που μας επέτρεψε. Δυστυχώς.
Μην συγκρίνουμε τώρα τίτλο με προσδοκία τίτλου.
Γιατί αν κάνει το μπρέικ ο βάζελος στο ΣΕΦ, δεν θα μας έχει μείνει ΤΙΠΟΤΑ.
Προς το παρόν, η μόνη διαφορά μας από τις περσινές και προπέρσινες ομάδες, είναι ότι φτάσαμε στο Φ4, και ότι πήραμε το πλεονέκτημα της έδρας (με το ρεκόρ). Αν όμως ο βάζελος κάνει το τρίπλ κράουν, αμφιβάλλω αν θα τα θυμάται κανείς αυτά.
ΥΓ. Προσωπικά πιστεύω ότι με τον ταβερνιάρη του Τελ Αβίβ, σήμερα θα είχαμε κερδίσει.
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
Φίλες και φίλοι, τελείωσε το σημερινό, πάμε γι' άλλα! Πάμε για Πρωτάθλημα και θα το πάρουμε!
Καληνύχτα από μένα![]()
πάντως φαίνεται πλέον καθαρά ότι ο λάκκος που έριξε το μπάσκετ ο Σωκράτης,είναι πιο βαθύς από ότι πιστεύαμε
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
dekas7 (02-05-09)
Bookmarks