Σελίδα 43 από 57 ΠρώτηΠρώτη ... 313233339404142434445464753 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 841 έως 860 από 1122

Θέμα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-βάζελος: final 4 game 1

Προπονητής της εξέδρας Το avatar του χρήστη Haris1984

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.142 φορές σε 2.869 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Εχω εγω κατι Ταβορ!χαχαχαχα

Το avatar του χρήστη Coach

Thanks
    6.723
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.218 φορές σε 3.590 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ενδοφλέβια έχεις;

Το avatar του χρήστη dekas7

Thanks
    763
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.263 φορές σε 1.078 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο βαζελος ειχε ξεκινησει πιο πριν απο εμας (μια διετια τουλαχιστον) και ειχανε ριξει και χοντρα λεφτα...Η διαφορα ειναι οτι η τοτε διοικηση ειχε καταφερει και βρηκε τον προπονητη που ειχε αναγκη με την πρωτη επιλογη...Και πανω εκει εχτισε...Οι Αγγελοπουλοι δεν καταφερανε να βρουνε τετοιον και γιαυτο ταλαιπωρουνται και για αυτο και αλλαζουνε συνεχεια ροστερς και προπονητες..

Στον παγκο πασχει πρωτα απο ολα η ομαδα..Και το μυστικο της επιτυχιας του βαζελου ειναι στον παγκο..>Αν φυγει ο Σερβος ακομη κι αν μεινουνε ολοι οι παιχτες ο βαζελος θα πεσει απο την κορυφη...Το προβλημα με το Γιαννακη ειναι οτι δεν τον "εχει" τον Ζοτς..Καποια στιγμη θα τον κερδισει πιστευω αλλα παλι τα στατιστικα απεναντι στο Σερβο θα ειναι αναλογα με τα τωρινα...Απλα μπορει να του κλεψει καμια κουπα...

Οσο ειναι ο Σεβρος στον παγκο του βαζελου δυσκολα θα κυριαρχησουμε ενω ο βαζελος θα συνεχιζει να σηκωνει κουπες...

λεπτομέρειες τώρα και εξωφρενικά ανούσιες...τι σημαίνει "έχει ξεκινήσει 2 χρόνια πρίν"?το ίδιο είναι με το ΕΙΝΑΙ πρωταθλητές και με 4 ευρωπαικά??και τότε ο βάζελος ήταν με 0 ευρωπαικά και πρωτάθλημα απο το '82...

τέλος πάντων.το παραβλέπω αυτό.αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά μόνος σου,δεν μπορώ να σε πείσω.ούτε και σκοπευω...

τελικά πάντως καταλήγουμε πως οσο έχουν τον ομπράντοβιτς θα είμαστε απο κάτω.ωραία.ας πούμε οτι συμφωνώ.αφού ότι προπονητή και να πάρουμε αυτοί με τον ομπράντοβιτς θα μας έχουν απο κάτω,δεν χρειάζεται ούτε να μιλάμε για ξεφτύλες ούτε για "ξεφτυλισμένο άθλημα".απλά σταματάς να ασχολείσαι....και να κρίνεις κατ'επέκταση...

The Purifier Το avatar του χρήστη Yulin

Περιοχή
    Brahami city
    Thanks
    426
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 697 φορές σε 370 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Αυτό που κατάλαβα είναι πως είναι πολύ δύσκολο για μια μεγάλη ομάδα που έχει "παραπέσει", να επανέλθει στην παλιά της αίγλη.

Η μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού, δεν υπάρχει, γίνονται τεράστιες προσπάθειες να ξαναγίνει όπως παλιά αλλά δεν είναι εύκολο.

Θέλει υπομονή, αλλά θέλει και τύχη...

Να δώσω δύο σενάρια:

Ο βάζελος χάνει το Ευρωπαϊκό και εμείς κερδίζουμε το πρωτάθλημα.
    Ποια ομάδα στο τέλος είχε πιο επιτυχημένη πορεία?

Αλλά να δώσω κι ένα άλλο:

Ο βάζελος κερδίζει το Ευρωπαικό και κερδίζοντας στο Σεφ κερδίζει και το πρωτάθλημα....
    Πως αντιδράμε εκεί?

Έτσι είναι ο αθλητισμός. Σπάνια υπάρχει απόλυτη ήττα ή απόλυτη νίκη. Στο τέλος όμως αυτό που μένει είναι οι τίτλοι.

Για μένα η νίκη του βάζελου στον ημιτελικό, του έδωσε άλλοθι ακόμα κι αν χάσει το πρωτάθλημα με 3-0.

Αντιθέτως εμείς ακόμα δεν έχουμε αποδείξει πως έχουμε καρδιά πρωταθλητή! Η χρονιά που τελειώνει και η επόμενη θα είναι ενδεικτικές για το αν μπορούμε να ξαναφτιάξουμε αυτοκρατορία.
    Nittens lux, horrenda procela, tenebris aeternis involuta...

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ωραια μετα την πικρα εφαγα και ενα γαμημενο ξενύχτι να κανω τον χωροφυλακα. Ευχαριστω πολυ και καλο σας βραδυ. Τι βραδυ που ξημερωσε.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

.

Thanks
    880
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.553 φορές σε 893 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

καληνυχτα και απο μενα

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Τσίλντρες: "Δεν θα κρίνω την τελευταία επίθεση"

Ο Aμερικανός φόργουοντ του Ολυμπιακού Τζος Τσίλντρες ανέφερε από την πλευρά του: "Οι δύο ομάδες έπαιξαν δυνατά. Κάποιος έπρεπε να χάσει. Στις δύο τελευταίες επιθέσεις ο Παναθηναϊκός είχε πολύ εύκολα σουτ, του το επιτρέψαμε εμείς. Δεν θέλω να κρίνω την τελευταία επίθεση. Αστοχήσαμε...". Όσο για το αν κρατάει κάτι από την πρώτη του συμμετοχή σε ημιτελικό φάιναλ φορ; "Τίποτα. Πρέπει να το ξεχάσουμε. Να βγούμε την Κυριακή και να κερδίσουμε και να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα".
    ...............

Σιγα-σιγα θα αρχιουνε να μιλανε....
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dekas7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    λεπτομέρειες τώρα και εξωφρενικά ανούσιες...τι σημαίνει "έχει ξεκινήσει 2 χρόνια πρίν"?το ίδιο είναι με το ΕΙΝΑΙ πρωταθλητές και με 4 ευρωπαικά??και τότε ο βάζελος ήταν με 0 ευρωπαικά και πρωτάθλημα απο το '82...

τέλος πάντων.το παραβλέπω αυτό.αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά μόνος σου,δεν μπορώ να σε πείσω.ούτε και σκοπευω...

τελικά πάντως καταλήγουμε πως οσο έχουν τον ομπράντοβιτς θα είμαστε απο κάτω.ωραία.ας πούμε οτι συμφωνώ.αφού ότι προπονητή και να πάρουμε αυτοί με τον ομπράντοβιτς θα μας έχουν απο κάτω,δεν χρειάζεται ούτε να μιλάμε για ξεφτύλες ούτε για "ξεφτυλισμένο άθλημα".απλά σταματάς να ασχολείσαι....και να κρίνεις κατ'επέκταση...
    μην το πας ετσι...Κι εμεις τοτε ειχαμε ξεκινησει με φερελπιδες πιτσιρικαδες οταν ο αλλος ειχε κουβαλησει παιχτες αν τον Βαρανκοβιτς, το Ρατζα, τον Κομαζετς μεχρι και τον Ντομινικ..

Η δικαιολογια οτι ο βαζελος ειναι χρονια πρωταθλητης κλπ κλπ ισχυει μεχρις ενος βαθμου...Δεν ειναι οπως και ο Κοκκαλης φαρμακο για να καλυπτονται λαθη που εχουνε γινει στον μπακετικο τμημα.....
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Το avatar του χρήστη sirjohnbest

Thanks
    988
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 623 φορές σε 287 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Καλημέρα παιδιά !

Δεν έγραψα τίποτα χθες ,γιατί θα άρχιζα και εγώ να κατεβάζω καντήλια και να αναθεματίζω τους πάντες.

Η στενοχώρια είναι ΠΟΛΥ μεγάλη για την χθεσινή ήττα , για εμένα φταίνε όλοι ΕΚΤΟΣ από τον κόσμο του ολυμπιακού που τον άκουγα από την τηλεόραση να φωνάζει και ανατρίχιαζα ολόκληρος.

Είναι ΝΤΡΟΠΗ τους να μην μπορούν να προσφέρουν επιτέλους μια χαρά σε αυτόν τον κόσμο αλλά και στους Αγγελόπουλους που τους πληρώνουν με το παραπάνω.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες είναι αποτυχημένοι όλοι τους ΔΕΝ τους λύπη τίποτε απόλυτος τίποτε.

Πρέπει να πάρουν τίτλο ΤΕΛΟΣ , τα υπόλοιπα εγώ τα ακούω βερεσέ.

ΥΓ. Ένα παράξενο πράγμα μου συμβαίνει, παρόλο που δεν μου έχουν δώσει (ακόμα) τίτλους οι Αγγελόπουλοι τους συμπαθώ παρά πολύ , και άρχισα να στενοχωριέμαι αρκετα που δεν μπορούν να πάρουν αυτό που θέλουν.

Το avatar του χρήστη jonk

Thanks
    7.550
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.324 φορές σε 3.301 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rodner7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω δεν λεω οτι ειναι σπακι κτλ κτλ που ακουστηκαν και γραφτηκαν..
    εχει δειξει τα στοιχεια του,εχει περασει την φιλοσοφια του.Μεχρι σημερα ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΟΛΥ.
    Ομως ο φοβερος προπονητης ξεχωριζει απο τον καλο μεσα στον αγωνα.Στα κρισιμα σημεια.
    Και δυστυχως ο Γιαννακης επιβεβαιωσε σημερα οτι δεν ειναι καλος,μπλοκαρει μεσα στον αγωνα..
    Θυμιζει πολυ την περιπτωση Αιτο Ρενεσες...
    ο ρενεσες ηταν καλος προπονητης αλλα γκαντεμης , καμια σχεση με το με το ανεκδοτο που περιεχει δρακο

Το avatar του χρήστη jonk

Thanks
    7.550
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.324 φορές σε 3.301 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από somekindofgrinder Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατι ο Γιαννακης με την Εθνικη δεν μας εχει δειξει οτι δουλευει τα ματς στο τελος?

Θυμαμαι παμπολλα παιχνιδια που τα πηρε με συστημα στο τελευταιο λεπτο.

Για αυτο δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν σκεφτηκε κατι,δεν σ/χεδιασε κατι.

Κατα τ'αλλα δεν εχω μεγαλα παραπονα.
    Ηταν ομως λαθος καριερας.
    τα τριποντα απελπισιας κωλοφαρδιας ειναι αποτελεσμα δουλειας?

Το avatar του χρήστη Galletti97

Thanks
    2.508
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 588 φορές σε 425 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ηταν κλασεις ανωτεροι οι βαζελοι και εμεις και ο μπουρουσης με την κωλογρίπη είμασταν οι χειρότεροι των χειρότερων !!!

Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ Το avatar του χρήστη iakov7

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.670
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.919 φορές σε 2.488 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Μεγαλη απογοητευση. Η προσπαθεια για να επανερθουμε στην κορυφη δεν ξεκινησε φετος αρα δεν υφισταται η δικαιολογια οτι η ομαδα θελει χρονο. Δυστυχως καποιοι παιχτες δεν εχουν προσφερει τα αναμενομενα μεχρι σημερα. Οι ευθυνες αγγιζουν και τον προπονητη αφου σε δυο κρισιμα παιχνιδια εχασε και στα δυο. Δεν εχει καταφερει να δημιουργησει μια ομαδα που να κερδιζει. Η τελευταια του ευκαιρεια ειναι το πρωταθλημα, αν το χασουμε και αυτο πρεπει να γινουν σοβαρες αλλαγες στην ομαδα.
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.944 φορές σε 14.460 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Τώρα που ηρέμησα μου έρχεται στο μυαλό μια φράση του Γερμανού φιλοσόφου Φρειδερίκου Νίτσε:

"Ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό!"

Καλημέρα...!
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

15. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον differance για αυτό το μήνυμα:

Du3lisT (02-05-09), iakov7 (02-05-09), sirkostas (02-05-09)

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

οποιος νιωθει υπερηφανος μετα τα σημερινα ας παει να δει το Θανασακη και την πρασινη αυριο να ευφρανθει....

Και την Κυριακη αν σηκωσουνε καμια κουπα οι βαζελοι παλι απο πανω μας θα ειναι ακομη και τιτλο να παρουμε στο τελος....

Μαυρη τρυπα της ιστοριας του συλλογου το κωλοαθλημα...Μονο εκει ειμαστε ξεφτυλισμενοι...
    Εγω νιωθω περηφανος για τον μπασκετικο Ολυμπιακο μετα απο πολλα χρονια και δε περιμενω ουτε εσενα ουτε τη Πράσινη να μου δειξουν πως να νιωθω.

Εσυ περιμενε να διωξουμε τον Γιαννακη και τον Παπαλουκα και να φερουμε Ξένους.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

στο μπασκετ; ναι....Στο ποδοσφαιρο επισης.. (για ευρωπη μιλαμε)..Αλλα στο ποδοσφαιρο τουλαχιστον παιζω με θηρια οχι με το βαζελο που τον εχουνε κανει ρομπες κατα καιρους οι Παρτιζαν και οι Σιενες...
    Αυτο μπαινει χαλαρα στο Τοπ-5 των μεγαλυτερων βλακειών που εχεις γραψει. Θηρια η Ανορθωση, η Σεντ Ετιεν, η Ροζεμποργκ, η Μακάμπι και ρομπα η Μανστεστερ Γιουναιτεντ του ευρωπαικου μπασκετ.

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω νιωθω περηφανος για τον μπασκετικο Ολυμπιακο μετα απο πολλα χρονια και δε περιμενω ουτε εσενα ουτε τη Πράσινη να μου δειξουν πως να νιωθω.

Εσυ περιμενε να διωξουμε τον Γιαννακη και τον Παπαλουκα και να φερουμε Ξένους.
    παλι κολλησε η βελονα...Εδω οι αλλοι μας πηδανε ασαλιωτα οπου μας βρουνε κι εσυ μου λες γι Γιαννακηγες και ξενους...Και το Γιαννακη και τους ξενους τους εχω γραμμενους..κανεις τους δεν ειναι οπαδος του Ολυμπιακου να καταλαβει την κατασταση...Πληρωνονται αδρα για να φερουνε τιτλους και οχι εθνικη υπερηφανεια των λουζερς...

τετοιο πραγμα δεν εχει ξανασυμβει σε αθλητικο τμημα του συλλογου...Ας κρεμασουνε μια φωτογραφια τσοντας εξω απο τα γραφεια του τμηματος να την βλεπουνε καθημερινα μπας και ξυπνησουνε...

τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε μαζι με το χειροκροτημα για τον ηττημενο...

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτο μπαινει χαλαρα στο Τοπ-5 των μεγαλυτερων βλακειών που εχεις γραψει. Θηρια η Ανορθωση, η Σεντ Ετιεν, η Ροζεμποργκ, η Μακάμπι και ρομπα η Μανστεστερ Γιουναιτεντ του ευρωπαικου μπασκετ.
    μιλαω συνολικα οχι για μεμονωμενες ηττες..Αν ητανε ετι θα εβαζα στο μπασκετ και τη λεμαν η κατι πενηνταρες απο την Εφες εντος...

Thanks
    11
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6 φορές σε 6 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Μην απογοητευόμαστε, παιδιά. Ο Θρύλος ανεβαίνει, και το βλέπουν. Η ομάδα έχει αποκτήσει δυναμική, άσχετα ποιος κάθεται στο πάγκο και ποιος παίζει. Να τα δώσουμε όλα για το πρωτάθλημα.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dekas7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    δλδ ο τσίλι σήμερα σου έδειξε ότι ήταν μεταγραφή για τα μιντια και γενικά βγάζεις τον σχεδιασμό μιας ομάδας που έφτασε final4 για τα πανιγύρια.

οk.

και σε καμιά περίπτωση τον σάρας που τον κυνηγούσε ένα ολόκληρο καλοκαίρι,είπε πως "δεν μας κάνει".

τα μηδένισες όλα.εντάξει είμαστε για τα πανιγύρια,ξεφτυλισμένοι,άχρηστοι.κανονικά δεν θα έπρεπε να κατεβούμε καν στο βερολίνο.δεν θα κατέβουμε καν στον τελικο για να μην ξεφτυλιστούμε και άλλο.

καλύτερα να τερματίζουμε 8οι και να τρώμε 30 στην έδρα μας απο το βάζελο παρά την ξεφτύλα αυτή...και να έρθει πίσω ο σούμποτιτς στον πάγκο...

παω να αποθεώσω τον κόκκαλη που αυριο θα πάρει κούπα με την μπαρτσ...ε την αεκ και θα δείξει πόσο ψηλά κρατάει την ολυμπιακοφροσύνη μέσα μας...

αγγελόπουλε σταμάτα να μας ξεφτυλίζεις...
    Κι εγω περιμενα περισσοτερα απο τον Τσιλντρες, ειδικα στο τελος. Με καποια καλα ντραιβ δε δικαιολογουνται τα λεφτα κι ο ντορος.

Στα υπολοιπα συμφωνω μεχρι κεραιας. Απλα σου ξαναλεω οτι τζαμπα τα γραφεις. Βλεπω απο την ωρα των ποστ οτι ο Ηλιας ξενυχτησε για να τη χωνει στον Γιαννακη. Η χαρα του που χασαμε δεν κρυβεται. Σε περιπτωση ηττας επρεπε να επιστρατευσει ολη τη ρητορικη του ικανοτητα για να μη πει καλη κουβεντα για τον Γιαννακη. "Σημασια εχουν οι κουπες, οποτε αν δε κερδισουμε τη ΤΣΣΚΑ η αποψινη νικη επι του βαζελου, που ηρθε αποκλειστικα χαρη στους παιχτες, δε θα εχει κανενα αντικρυσμα". Αυτο ειχε ετοιμο να γραψει, αλλα τον απαλλαξε ο Μπουρουσης.

Σελίδα 43 από 57 ΠρώτηΠρώτη ... 313233339404142434445464753 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές