Ενδοφλέβια έχεις;![]()
Εχω εγω κατι Ταβορ!χαχαχαχα
Ενδοφλέβια έχεις;![]()
λεπτομέρειες τώρα και εξωφρενικά ανούσιες...τι σημαίνει "έχει ξεκινήσει 2 χρόνια πρίν"?το ίδιο είναι με το ΕΙΝΑΙ πρωταθλητές και με 4 ευρωπαικά??και τότε ο βάζελος ήταν με 0 ευρωπαικά και πρωτάθλημα απο το '82...
τέλος πάντων.το παραβλέπω αυτό.αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά μόνος σου,δεν μπορώ να σε πείσω.ούτε και σκοπευω...
τελικά πάντως καταλήγουμε πως οσο έχουν τον ομπράντοβιτς θα είμαστε απο κάτω.ωραία.ας πούμε οτι συμφωνώ.αφού ότι προπονητή και να πάρουμε αυτοί με τον ομπράντοβιτς θα μας έχουν απο κάτω,δεν χρειάζεται ούτε να μιλάμε για ξεφτύλες ούτε για "ξεφτυλισμένο άθλημα".απλά σταματάς να ασχολείσαι....και να κρίνεις κατ'επέκταση...
Αυτό που κατάλαβα είναι πως είναι πολύ δύσκολο για μια μεγάλη ομάδα που έχει "παραπέσει", να επανέλθει στην παλιά της αίγλη.
Η μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού, δεν υπάρχει, γίνονται τεράστιες προσπάθειες να ξαναγίνει όπως παλιά αλλά δεν είναι εύκολο.
Θέλει υπομονή, αλλά θέλει και τύχη...
Να δώσω δύο σενάρια:
Ο βάζελος χάνει το Ευρωπαϊκό και εμείς κερδίζουμε το πρωτάθλημα.
Ποια ομάδα στο τέλος είχε πιο επιτυχημένη πορεία?
Αλλά να δώσω κι ένα άλλο:
Ο βάζελος κερδίζει το Ευρωπαικό και κερδίζοντας στο Σεφ κερδίζει και το πρωτάθλημα....
Πως αντιδράμε εκεί?
Έτσι είναι ο αθλητισμός. Σπάνια υπάρχει απόλυτη ήττα ή απόλυτη νίκη. Στο τέλος όμως αυτό που μένει είναι οι τίτλοι.
Για μένα η νίκη του βάζελου στον ημιτελικό, του έδωσε άλλοθι ακόμα κι αν χάσει το πρωτάθλημα με 3-0.
Αντιθέτως εμείς ακόμα δεν έχουμε αποδείξει πως έχουμε καρδιά πρωταθλητή! Η χρονιά που τελειώνει και η επόμενη θα είναι ενδεικτικές για το αν μπορούμε να ξαναφτιάξουμε αυτοκρατορία.
Ωραια μετα την πικρα εφαγα και ενα γαμημενο ξενύχτι να κανω τον χωροφυλακα. Ευχαριστω πολυ και καλο σας βραδυ. Τι βραδυ που ξημερωσε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
καληνυχτα και απο μενα
Τσίλντρες: "Δεν θα κρίνω την τελευταία επίθεση"
Ο Aμερικανός φόργουοντ του Ολυμπιακού Τζος Τσίλντρες ανέφερε από την πλευρά του: "Οι δύο ομάδες έπαιξαν δυνατά. Κάποιος έπρεπε να χάσει. Στις δύο τελευταίες επιθέσεις ο Παναθηναϊκός είχε πολύ εύκολα σουτ, του το επιτρέψαμε εμείς. Δεν θέλω να κρίνω την τελευταία επίθεση. Αστοχήσαμε...". Όσο για το αν κρατάει κάτι από την πρώτη του συμμετοχή σε ημιτελικό φάιναλ φορ; "Τίποτα. Πρέπει να το ξεχάσουμε. Να βγούμε την Κυριακή και να κερδίσουμε και να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα".
...............
Σιγα-σιγα θα αρχιουνε να μιλανε....
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
μην το πας ετσι...Κι εμεις τοτε ειχαμε ξεκινησει με φερελπιδες πιτσιρικαδες οταν ο αλλος ειχε κουβαλησει παιχτες αν τον Βαρανκοβιτς, το Ρατζα, τον Κομαζετς μεχρι και τον Ντομινικ..
Η δικαιολογια οτι ο βαζελος ειναι χρονια πρωταθλητης κλπ κλπ ισχυει μεχρις ενος βαθμου...Δεν ειναι οπως και ο Κοκκαλης φαρμακο για να καλυπτονται λαθη που εχουνε γινει στον μπακετικο τμημα.....
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Καλημέρα παιδιά !
Δεν έγραψα τίποτα χθες ,γιατί θα άρχιζα και εγώ να κατεβάζω καντήλια και να αναθεματίζω τους πάντες.
Η στενοχώρια είναι ΠΟΛΥ μεγάλη για την χθεσινή ήττα , για εμένα φταίνε όλοι ΕΚΤΟΣ από τον κόσμο του ολυμπιακού που τον άκουγα από την τηλεόραση να φωνάζει και ανατρίχιαζα ολόκληρος.
Είναι ΝΤΡΟΠΗ τους να μην μπορούν να προσφέρουν επιτέλους μια χαρά σε αυτόν τον κόσμο αλλά και στους Αγγελόπουλους που τους πληρώνουν με το παραπάνω.
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες είναι αποτυχημένοι όλοι τους ΔΕΝ τους λύπη τίποτε απόλυτος τίποτε.
Πρέπει να πάρουν τίτλο ΤΕΛΟΣ , τα υπόλοιπα εγώ τα ακούω βερεσέ.
ΥΓ. Ένα παράξενο πράγμα μου συμβαίνει, παρόλο που δεν μου έχουν δώσει (ακόμα) τίτλους οι Αγγελόπουλοι τους συμπαθώ παρά πολύ , και άρχισα να στενοχωριέμαι αρκετα που δεν μπορούν να πάρουν αυτό που θέλουν.
ηταν κλασεις ανωτεροι οι βαζελοι και εμεις και ο μπουρουσης με την κωλογρίπη είμασταν οι χειρότεροι των χειρότερων !!!
Μεγαλη απογοητευση. Η προσπαθεια για να επανερθουμε στην κορυφη δεν ξεκινησε φετος αρα δεν υφισταται η δικαιολογια οτι η ομαδα θελει χρονο. Δυστυχως καποιοι παιχτες δεν εχουν προσφερει τα αναμενομενα μεχρι σημερα. Οι ευθυνες αγγιζουν και τον προπονητη αφου σε δυο κρισιμα παιχνιδια εχασε και στα δυο. Δεν εχει καταφερει να δημιουργησει μια ομαδα που να κερδιζει. Η τελευταια του ευκαιρεια ειναι το πρωταθλημα, αν το χασουμε και αυτο πρεπει να γινουν σοβαρες αλλαγες στην ομαδα.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Τώρα που ηρέμησα μου έρχεται στο μυαλό μια φράση του Γερμανού φιλοσόφου Φρειδερίκου Νίτσε:
"Ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό!"
Καλημέρα...!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
παλι κολλησε η βελονα...Εδω οι αλλοι μας πηδανε ασαλιωτα οπου μας βρουνε κι εσυ μου λες γι Γιαννακηγες και ξενους...Και το Γιαννακη και τους ξενους τους εχω γραμμενους..κανεις τους δεν ειναι οπαδος του Ολυμπιακου να καταλαβει την κατασταση...Πληρωνονται αδρα για να φερουνε τιτλους και οχι εθνικη υπερηφανεια των λουζερς...
τετοιο πραγμα δεν εχει ξανασυμβει σε αθλητικο τμημα του συλλογου...Ας κρεμασουνε μια φωτογραφια τσοντας εξω απο τα γραφεια του τμηματος να την βλεπουνε καθημερινα μπας και ξυπνησουνε...
τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε μαζι με το χειροκροτημα για τον ηττημενο...
Μην απογοητευόμαστε, παιδιά. Ο Θρύλος ανεβαίνει, και το βλέπουν. Η ομάδα έχει αποκτήσει δυναμική, άσχετα ποιος κάθεται στο πάγκο και ποιος παίζει. Να τα δώσουμε όλα για το πρωτάθλημα.
Κι εγω περιμενα περισσοτερα απο τον Τσιλντρες, ειδικα στο τελος. Με καποια καλα ντραιβ δε δικαιολογουνται τα λεφτα κι ο ντορος.
Στα υπολοιπα συμφωνω μεχρι κεραιας. Απλα σου ξαναλεω οτι τζαμπα τα γραφεις. Βλεπω απο την ωρα των ποστ οτι ο Ηλιας ξενυχτησε για να τη χωνει στον Γιαννακη. Η χαρα του που χασαμε δεν κρυβεται. Σε περιπτωση ηττας επρεπε να επιστρατευσει ολη τη ρητορικη του ικανοτητα για να μη πει καλη κουβεντα για τον Γιαννακη. "Σημασια εχουν οι κουπες, οποτε αν δε κερδισουμε τη ΤΣΣΚΑ η αποψινη νικη επι του βαζελου, που ηρθε αποκλειστικα χαρη στους παιχτες, δε θα εχει κανενα αντικρυσμα". Αυτο ειχε ετοιμο να γραψει, αλλα τον απαλλαξε ο Μπουρουσης.
Bookmarks