Κι εγω!
Και ένα στατιστικό. γκαστόνε - δράκος 20 - 6 στις νίκες.
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
Λοιπον Γιαννη αστο. Δεν παιζει.
Εαν καποιος ΘΕΛΕΙ να τσακωθει θα τσακωθει.
Υποχρεωτικα θα διαβασω ολα τα ποστ που γραφτηκαν και φυσικα θα πεσει χοντρο μαχαιρι. Οποιος θελει εξηγησεις γιατι κοπηκε ποστ του να στειλει ΡΜ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Δημοσια ποστ ερωτησεων "γιατι εκοψες το ποστ μου" θα διαγραφονται.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
jonk (02-05-09)
ενα λεπτο...εδωσες 20 μυρια σωστα;Γιατι τα εδωσες; Για να κερδισεις τον αγωνα με τον Κολοσσο η για παιχνιδια σαν τα σημερινα; Δεν μπορουσαμε να βρουμε παιχτη με τα στατιστικα του τσιλι και με πολυ λιγοτερα χρηματα; η παιχτη με ακομη καλυτερα στατιστικα;
Τον Σαρας ειπα τι δηλωσανε μετα οταν φαγαμε την πατατα...
Και ξεφτυλισμενοι δεν ειπα οτι ημαστε απο το σημερινο παιχνιδι...Ειπα οτι το σερι ηττων παει συννεφο και εχουμε καταντησει λουζερς..
Αυτο δεν αλλαζει..Οσο για το φαιναλ 4 ναι καναμε προοδο....Αλλα αν μεινουμε χωρις πρωταθλημα θα ειναι μικρο βημα κατα τη γνωμη μου με δεδομενο το μεγεθος των επενδυσεων που καναμε..
Για τον Κοκκαλη δεν ισχυει αυτο που λες..Στα ποδοσφαιρικα τοπικ πιστευω βλεπεις ποσα του σουρνω... Απλα ευθυνεται για πραγματα που σχετιζονται με αυτον οχι με παραλειψεις αλλων..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Haris1984 (02-05-09)
Haris1984 (02-05-09)
εμένα ξέρεις τι μου τη δίνει?
οτι μια ομάδα που έφταση final4 και ακοπα πήρε το πλεονέκτημα στην α1 την βγάζουμε αποτυχημένη και ξεφτυλισμένη,ελαφρά τη καρδία ενώ τις πραγματικές ξεφτύλες που έζησε,δίνω τα ρέστα μου οτι θα έμειναν στο επίπεδο της απλής αναφοράς.
μάγκες τότε δεν υπήρχαμε σαν οπαδοί.γιατί αν υπήρχαμε δεν θα συνέβαινε κάτι τέτοιο.και ας μην βγάζουμε την ουρά μας απ'εξω γιατί δεν μας τιμάει...
αν δεν μας αρέσει δεν την παρακολουθούμε.εγώ ελπίζω οι αγγελόπουλοι να μην φερθούν σαν ψυχάρες-ολυμπιακάρες και να ακολουθήσουν την μίρλα που επικρατεί...
γιατί όπως και στο ποδόσφαιρο που μετά απο 2 διπλά νομίζουμε πως είμαστε τιτάνες,ισχύει περίτρανα το "έκανε η μύγα κώλο..."
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Dr.Red (02-05-09)
Αυτο Αλεξανδρε μου αποκτιεται και χτιζεται σε μια ομαδα.
Εμεις ειμαστε ακομα στην αρχη. Βημα βημα προχωραμε.
Εξακολουθω να πιστευω οτι θα παρουμε το πρωταθλημα αφου το ΣΕΦ θα ειναι κατηφορικο. Με κοπο και αιμα πηραμε αυτο το πλεονεκτημα και δεν θα το αφησουμε ετσι. Αν φετος με το καλο το παρουμε εκει θα δουμε ολοι την καρδια του πρωταθλητη. Γιατι καλως ή κακως πρωταθλητης γινεσαι δεν γεννιεσαι.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Bookmarks