Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είναι πονηρός![]()
Μα ειναι ολοφανερο πως οι Γιαννακοπουλοι με την πονηρια τους και οι δικοι μας με την απειρια τους καταφεραν να γινει εκει ενα 2ο ΟΑΚΑ για τους βαζελους.
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είναι πονηρός![]()
Ειναι ο κοντος,παναθεμα τον!Ενω οι δικοι μας με το σταυρο στο χερι,συνεχεια.
Ε τοτε ας κατσουμε 2 ωρες (με τα προεορτια τωρα)να ακουμε τα μπινελικια των βαζελιαρηδων στους παικτες μας...
μωρε μια χαρα κανουν οι κοντοι, ξερουν αυτοι..
τα δικα μας τα χαπατα να δουμε αν θα μαθουν τιποτα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Haris1984 (01-05-09)
Mε το σταυρο στο χερι Μαργαριτα,κανενας αθλητικος παραγοντας δεν πηγε μπροστα.Τους βλεπω να τρωνε αρκετες σφαλιαρες ακομα για να μαθουν.
Δηλαδή ρε χάρι σήμερα τι βλέπεις να τρώμε ή να ρίχνουμε σφαλιάρα ?
ρε δεν αφήνετε τη μίρλα...φαντάσου τι έχει να γίνει κατα τη διάρκεια του ματς...
σας κλείνω...τα λέμε σε κανένα 4ωρο...![]()
Ψηνεται ο Μπορουσης στον πυρετο ρε γαμωτο!!!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
τι επρεπε να κανουν κατα τη γνωμη μου?
να διαθεσουν τα εισιτηρια στους συνδεσμους.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ναι...τωρα ακουσα οτι ακομα ψηνεται στον πυρετο και γινονται προσπαθειες να παιξει...
Faithful (01-05-09)
Την κάνω και εγώ.
Άντε ρε ΘΡΥΛΕ κάνε αυτό που τους αρέσει. Γάμησέ τους
GIOVANNI SILVA DE OLIVEIRA ... ΤΕΛΟΣ
μολις ειπαν 3000 βαζελοι 2.500 γαυροι
α ρε Μπουρουσαρε...
ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΟ ΟΡΙΣΤΙΚΑ
τωρα? λετε να μπει ο Σοφο? δεν υπαρχει κ αλλος
Και ποιος ειπε Προεδρε οτι θα πρεπε να πανε σε αγνους φιλαθλους?Εξεδρα και κλιμα θελουμε,οχι θεατρο...
Μπονο,ειναι ξεκαθαρο πως βλεπω να τρωμε μεγαλη σφαλιαρα.
Bookmarks