“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
¯ Bertrand Russell
kouzoulo (02-05-09)
Εγω ειμαι ομως που ημουνα 40 χρονια φουρναρης. Παρακαλω πολυ παιδια.
ÂëÝðåéò åêåßíï ôï âïõíü ðïõ ìïéÜæåé ìå êåñÜóé;
ðÜíôùò ôï ìüíï ðïõ óõãêñÜôçóá áðï áõôüí ôïí çìéôÝëéêï Þôáí ç óåâéôüñá óôá ìðñïóôéíÜ ôñáðÝæéá ôïõ pure red.öáíôáóôéêü tatoo![]()
FUCK PAO AND THE AVENUE
nbqgr (04-05-09)
ε ναι..Καταδισκαστικες οπως και στα προηγουμενα παιχνιδια...Η εντολη να ποαει η μπαλλα στο Γκρηρ στο τελος δεν μου λεει τιποτε...Υπηρχε πλανο να ελευθερωθει ο Γκρηρ; Ο Γκρηρ σε ολο το δευτερο ημιχρονο ητανε κλεισμενος ασφυκτικα...Πώς θα εβαζε το τελευταιο καλαθι; Με επιφοιτηση εξ ουρανου;
Ασε δε που ειμασταν και προβλεψιμοι...
Για τον Τεο συμφωνω...Το αρχικο μου σχολιο ητανε να συγχαρω τον Γιαννακη και τον Τεο για την εμφανιση...Εχω την αισθηση οτι και ο Μπουρου κανει λαθος στο τελος γιατι δεν ειδαε την κινηση του Γκριρ να ξεμαρκαριστει...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Σμαρω το κλιμα ηττοπαθειας το εξηγησα στο προηγουμενο ποστ..Δεν με προσεχεις:P
Κλιμα ηττοπαθειας,οταν μπαινουμε μεσα αδρανεις και χανουμε εξαρχης ακομα και με 11 ποντους και σχεδον σε ολο το ματς κυνηγαμε το βαζελο στο σκορ και προσπαθουμε να το ανατρεψουμε.Τελος παντων,ο,τι εγινε,εγινε.
èá ìðïñïýóå áí...áí...áí.....áëëÜ äåí Ý÷åé íïçìá íá ôï óõæçôÜìå ôþñá.....
åãþ ðåñßìåíá ðñÜãìáôá áðü ôïí ÐÜñãêï óÞìåñá....èá ìðïñïýóå íá åßíáé ôï ìõóôéêü ìáò üðëï....ëÜèïò ôïõ ÃéáííÜêç ðïõ äåí ôïí åêìåôáëëåýôçêå....Þôáí ï ìüíïò ðáßêôçò ðïõ äåí ìðïñïýóå íá ðñïâëÝøåé êáé íá óôáìáôÞóåé ï âÜæåëïò, ìéáò êáé äåí ðáßæåé óôçí ÅëëÜäá....ðåñßìåíá êÜðïéá óõóôÞìáôá ðÜíù ôïõ åéäéêÜ óôçí 4ç ðåñßïäï.....
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
¯ Bertrand Russell
Haris1984 (02-05-09)
ðáéäéÜ åãþ äåí íïìßæù ôï ïôé äåí ðÞñå ôçí ôåëåõôáßá åðßèåóç ï ãêñßñ Þôáí äéêÞ ôïõ ðñùôïâïõëßá...
íá ìïõ ëÝãáôå ãéá Üëëï ðáß÷ôç íá ôï óõæçôïýóá.áëëÜ åéäéêÜ ï ãêñßñ äåí íïìßæù íá Ýêáíå êÜôé ôÝôïéï áðï ìüíïò ôïõ.
ðéóôåõù ðùò áõôÞ Þôáí ç åíôïëÞ.åßôå áðï êáìéÜ öùíÞ ôïõ ãéáííÜêç åßôå ôïõ ðáðáëïõêÜ...
ôÝëïò ðÜíôùí...
somekindofgrinder (02-05-09)
Bookmarks