Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT Εμφάνιση μηνυμάτων
Νίνης,Κουτσιανικούλης,Μάκος,Χριστοδουλόπουλος,Παπα σταθόπουλος, Πλίατσικας, κλάσεις ανώτεροι του Μπασινά,του Γιαννακόπουλου, του Πατσατζόγλου, του Δέλλα και του Χαριστέα(ως δεξι εξτρεμ).
Αλλ'αντ'αλλων.

Ο Κουτσιανικουλης δε παιζει στην ιδια θεση με κανεναν απο αυτους που δε θες να ειναι στην ΕΘνικη. Αλλα μαλλον δε βλεπεις και αθλητικα νεα. Κι αυτος κι ο Μακος ειναι στην Εθνικη πλεον. Ο Παπασταθοπουλος ειναι στην Εθνικη, αλλα αυτη τη στιγμη και λογω πειρας δε μπορει να παει στη θεση του Κυριακου. Ο Δελλας ειναι λιμπερο και τετοιος δεν υπαρχει, απο τη στιγμη που εγκατελειψε ο Αντζας που ηταν ο διαδοχος του.

Για τον Τερλεγκα, απλως να πω οτι η ΕΘνικη ΕΛπιδων και πολυ του ειναι. Το ιδιο κι ο Νινης, Ας παιξουν πρωτα μπαλλα στη μπαναθα, και μετα να ζητησουν θεση στην Εθνικη.

Ο Πλιατσικας? χαχαχαχαχαχαχαχαχα