Καλά καλά μη μαλώνετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ο καθένας έχει την δική του άποψη και ο καθένας συμφωνεί λίγο με κάποιον άλλο και και και .......ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!Πείτε όλοι ένα καλή επιτυχία στην ομάδα και τίποτα παραπάνω και τέλειωσε η υπόθεση!
Καλά καλά μη μαλώνετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ο καθένας έχει την δική του άποψη και ο καθένας συμφωνεί λίγο με κάποιον άλλο και και και .......ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!Πείτε όλοι ένα καλή επιτυχία στην ομάδα και τίποτα παραπάνω και τέλειωσε η υπόθεση!
Ναι μωρε κουβεντα κανουμε δεν τσακωνομαστε...Ισα ίσα για να ... αναψουνε τα αίματα να παμε να δουμε Χαβαλένθια-Ρενταγίνς![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Du3lisT (28-03-09)
Η εθνική παίζει ίδιο ποδόσφαιρο με τον Παναθηναϊκό, ταμπούρι 5 στην άμυνα ή στο κέντρο ανάλογα με το ματς, παράλογες θέσεις στο γήπεδο απ' τους ποδοσφαιριστές, πχ. Χαριστέας δεξι εξτρεμ,αριστερό ο Σαμαράς, αριστερο μπακ χαφ ο Τοροσίδης και εξακολουθεί να έχει στην ομάδα τους, Μπασινά, Γιαννακόπουλο, Δέλλα,Καραγκούνη,Χαριστέα(που θα παίζει μέχρι τα 40 και θα γίνει ο Τζόλε της εθνικής),Γκούμα κ.α. και με την παραμικρή χρησιμοποίηση των μικρών όπως Νίνης,Παπασταθόπουλος κ.α.
Τον Αβραάμ τον κάλεσε στην εθνική με το που πήγε στον Ολυμπιακό γιατί όσο ήταν στον Άρη προτιμούσε τον Βδέλλα και τον μπαρμπα Γιάννη Γκούμα.
Εγώ απλά είπα από τώρα τί θα βγουν να πούν όλοι οι εκείνοι που ξαφνικά μετά από τις αποτυχίες και μόνο γίνονται ειδικοί, γι' αυτό είπα να χάσουμε 5-0 όχι για το κακό τις Ελλάδας αλλά για το καλό μας, γιατί αν πάμε έτσι στο Μουντιαλ και μας πετύχει καμια Ισπανία,Αργεντινή κτλ θα τρώμε τις 5αρο6άρες αμάσητες.
nbqgr (28-03-09)
Du3lisT (28-03-09)
Πές μου οτι οι παίχτες της Εθνικής παίζουν για την χώρα..γιατί εγώ βλέπω να κλαίνε για τα λεφτά που τους χρωστάει η ΕΠΟ, στην εθνική παίζεις αφιλοκερδώς εφόσον γουστάρεις την χώρα σου, δεν θα τους σώσουν τα λεφτά της Εθνικής που ο καθένας το χρόνο παίρνει το λιγότερο 500χιλιάρικα.
Το ματς Τουρκμενισταν-Τατζικισταν ειναι πολυ πιο θεαματικο απο το 90% των αγωνων της ΣουπαΛιγκας! Μη εξαιρουμενων των αγωνων του Ολυμπιακου.
Οι μπουκμεικερ καταριουνται τη μοιρα τους που αναγκαζονται να πληρωνουν τεραστια ποσα στους τζογαδορους που παιζουν συστηματικα αντερ τα ματς του ελληνικου πρωταθληματος και κονομανε τρελλο χαρτι.
Αυτο ειναι το ελληνικο ποδοσφαιρο. Η Εθνικη Ελλαδος υπερβαλλει εαυτον και πετυχαινει πραγματα που δε δικαιολογουνται απο τη δυναμικη του ποδοσφαιρου μας.
Δεν εχεις καλη ενημερωση, φιλε. Ουτε ενα ευρω δε κοστιζουν στον φορολογουμενο οι παιχτες, για τα πριμ τους τουλαχιστον. Τα λεφτα που παιρνουν ειναι απο το μεριδιο που παιρνει η ΕΠΟ απο την ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ, αναλογα με τις επιτυχιες της Εθνικης.
Η ΕΠΟ πηρε τεραστιο ποσο το 2004 ως πρωταθλητρια Ευρωπης. Ηθελες να μη παρουν τιποτα οι παιχτες και να μεινουν τα φραγκα στη παντελονα του Γκαγκατση για να τα μοιραστει με τους βλαχοπροεδρους των ΕΠΣ?
IERO (29-03-09)
Θα μας κλασει τ'αρκιδια. Αλλα κι αν φαμε 5 απο την Αργεντινη, γιατι αυτο να θεωρηθει μεγαλυτερη ξεφτιλα απο τη 3αρα του Ολυμπιακου απο καποια Ανορθωση?
Κι οποιος δε βλεπει οτι μονο αυτο το ποδοσφαιρο ταιριαζει στον Ελληνα, ας αναρωτηθει τι ποδοσφαιρο βλεπει. Εδω ολοκληρη Ιταλια, με παιχτες τεραστιας κλασης και τεχνικης και παιζει παντα αμυντικο ποδοσφαιρο. Και θα παει η Ελλαδιτσα να παραστησει τη Βραζιλια.
Οι παιχτες που ειναι στην Εθνικη ειναι οι καλυτεροι που υπαρχουν. Και καλα κανει και παιρνει παιχτες απο μεγαλες ομαδες ο Ρεχαγγελ. Παιχτης που δεν εχει δοκιμαστει στον πρωταθλητισμο και δεν εχει παιξει κι Ευρωπη με την ομαδα του, δεν μπορει να προσφερει στην Εθνικη.
IERO (29-03-09)
Τη Τουρκια τη γαμησαμε ασαλιωτα μες στη Πολη κι απο τυχη δε φαγαν κι αυτοι 4. Και σε ματς που παιζοταν η προκριση, η ΕΘνικη επαιξε μπαλλαρα και τους εσκισε. Λυπαμαι που δε σου καναν το χατηρι να χασουν.
Οι 15 που κραζαν τον Ρεχαγγελ ποιοι ηταν τοτε? Κατι κουραδομαγκες εθνοπατερες σαν τον Γιακουματο εννοεις? Μα αυτοι ηταν οι πρωτοι που πηγαν να κλεψουν λιγη απο τη δοξα των παιδιων το 2004 στη Πορτογαλια!
Από δω το πάμε από κεί το πάμε πάλι στον Βαλβέρδε και στην ξεφτίλα απ' την Ανόρθωση καταλήγουμε.
Δεν είπε κανείς οτι μπορούμε να παίξουμε διαφορετικό ποδόσφαιρο, αυτό το άθλιο αμυντικό ποδόσφαιρο μπορούμε αυτό παίζουμε, εμένα και κάποιους άλλους δεν μας ικανοποιεί γιατί μάλλον προτιμούμε το θεαματικό ποδόσφαιρο γι' αυτό δεν βλέπουμε την Εθνική.
Οι παίχτες στην Εθνική είναι οι καλύτεροι που υπάρχουν? Πιό έμπειροι από τους μικρούς είναι, καλύτεροι όχι εκτός κι αν θεωρείς καλύτερο τον Τζιώλη, τον Μπασινά και τον Πατσατζόγλου καλύτερους του Στολτίδη.
Με την ίδια λογική γιατί να υποστηρίξεις μία ΠΑΕ των εκατομμυριούχων, που σε γράφουν στ' @@ τους και σε θεωρούν καλό μόνο όταν είναι να πληρώσεις (σε εισιτήρια, διαφημιστικό χρόνο κλπ).
Στο κάτω-κάτω, αυτοί που κάνουνε κουμάντο σ' αυτή τη χώρα έχουνε εκλεγεί - έστω και καθαρά τυπικά.
IERO (29-03-09)
Ο Στολτιδης ειναι ο μονος που μπορει να θεωρηθει αδικημενος, αλλα επαιζε στη μοναδικη ισως θεση που ειχαμε πολλους παιχτες. Κι ο Ζαγορακης κι ο Κατσουρανης ειναι σιγουρα πολυ καλυτεροι απο τον Στολτιδη (μιλαμε για το 2004 που γραφτηκε οτι αδικηθηκε ο δικος μας). Ο δε Μπασινας, μπορει να ειναι αντιπαθητικος σαν παιχτης του βαζελου, αλλα σιγουρα ειναι πιο πληρης παιχτης απο τον Στολτιδη που εχει τη χειροτερη πασα που εχω δει σε χαφ. Ο Πατσα παιζει και μπακ, δηλαδη προσφερει περισσοτερες λυσεις απο τον Στολτιδη. Αλλωστε στη Πορτογαλια δεν ηταν παρων, για να θεωρειται οτι εκλεψε αυτος τη θεση του αλλου.
Καποιον αλλον -περαν του Στολτιδη- που αδικειται απο τον κακο και ασχετο Γερμανο, θα μας πεις?
Ε,τωρα τι μου συζητας την Παπαριζαινα; Χαρα οχι ρε Κωστα δε νιωθω για κανενα απο αυτα τα πανηγυρακια. Υποστηριζω μια ομαδα,ναι , μου αρεσει η καλη μπαλιτσα ναι.
Πραμα που σημαινει οτι θα χαρω για δυο λογους. Οταν νικαει η ομαδα μου, ανεξαρτητα πως,γιατι την υποστηριζω και για να κανω το χαβαλε στους φιλους μου που υποστηριζουν άλλη, και οταν δω καλη μπαλα. Καμια απο τις δυο δυνατοτητες δε μου δινει η εθνική. Και γενικοτερα δεν ειμαι φαν των εθνικων ομαδων. Η μονη περιπτωση που σπαταλαω αδικα χρονο για να τις δω ειναι είτε εαν περασει καποια "διαστημικη" ομαδα κατα καιρους (οποτε θα δω καλη μπαλα) είτε στα τελικα των μουντιαλ απο βιτσιο στη διοργανωση που λεγεται Παγκοσμιο Κύπελλο.
Οποτε καταλαβαινεις οτι δικαιως δεν μου καιγεται καρφί για το σημερινο παιγνιδι. Μήπως θα δουμε καμια μπαλαρα;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks