Σελίδα 137 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 378797107117127133134135136137138139140141147157167177187237337437537 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 2.721 έως 2.740 από 12524

Θέμα: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το avatar του χρήστη Galletti97

Thanks
    2.508
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 588 φορές σε 425 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωπ, σ' έπιασα. Βγήκες τώρα κι εσύ εκτός θέματος...
    Έιδες.....χεχε

Το avatar του χρήστη Galletti97

Thanks
    2.508
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 588 φορές σε 425 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Καλά καλά μη μαλώνετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ο καθένας έχει την δική του άποψη και ο καθένας συμφωνεί λίγο με κάποιον άλλο και και και .......ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!Πείτε όλοι ένα καλή επιτυχία στην ομάδα και τίποτα παραπάνω και τέλειωσε η υπόθεση!

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ναι μωρε κουβεντα κανουμε δεν τσακωνομαστε...Ισα ίσα για να ... αναψουνε τα αίματα να παμε να δουμε Χαβαλένθια-Ρενταγίνς
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Galletti97 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και εγώ αυτό του λέω του φίλου αλλά εκείνος σταθερά:μακάρι να χάσουμε!ΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ!
    Εδώ δεν με υποστηρίζει η χώρα μου στα βασικά υγεία, παιδεία οικονομία σιγά μην την υποστηρίξω στην ΕΘΝΙΚΗ των λαμογιών
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Du3lisT (28-03-09)

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.745
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.313 φορές σε 10.850 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Η εθνική παίζει ίδιο ποδόσφαιρο με τον Παναθηναϊκό, ταμπούρι 5 στην άμυνα ή στο κέντρο ανάλογα με το ματς, παράλογες θέσεις στο γήπεδο απ' τους ποδοσφαιριστές, πχ. Χαριστέας δεξι εξτρεμ,αριστερό ο Σαμαράς, αριστερο μπακ χαφ ο Τοροσίδης και εξακολουθεί να έχει στην ομάδα τους, Μπασινά, Γιαννακόπουλο, Δέλλα,Καραγκούνη,Χαριστέα(που θα παίζει μέχρι τα 40 και θα γίνει ο Τζόλε της εθνικής),Γκούμα κ.α. και με την παραμικρή χρησιμοποίηση των μικρών όπως Νίνης,Παπασταθόπουλος κ.α.

Τον Αβραάμ τον κάλεσε στην εθνική με το που πήγε στον Ολυμπιακό γιατί όσο ήταν στον Άρη προτιμούσε τον Βδέλλα και τον μπαρμπα Γιάννη Γκούμα.

Εγώ απλά είπα από τώρα τί θα βγουν να πούν όλοι οι εκείνοι που ξαφνικά μετά από τις αποτυχίες και μόνο γίνονται ειδικοί, γι' αυτό είπα να χάσουμε 5-0 όχι για το κακό τις Ελλάδας αλλά για το καλό μας, γιατί αν πάμε έτσι στο Μουντιαλ και μας πετύχει καμια Ισπανία,Αργεντινή κτλ θα τρώμε τις 5αρο6άρες αμάσητες.
    http://www.red-dna.com/forum/signaturepics/sigpic5510_18.gif

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

nbqgr (28-03-09)

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η εθνική παίζει ίδιο ποδόσφαιρο με τον Παναθηναϊκό, ταμπούρι 5 στην άμυνα ή στο κέντρο ανάλογα με το ματς, παράλογες θέσεις στο γήπεδο απ' τους ποδοσφαιριστές, πχ. Χαριστέας δεξι εξτρεμ,αριστερό ο Σαμαράς, αριστερο μπακ χαφ ο Τοροσίδης και εξακολουθεί να έχει στην ομάδα τους, Μπασινά, Γιαννακόπουλο, Δέλλα,Καραγκούνη,Χαριστέα(που θα παίζει μέχρι τα 40 και θα γίνει ο Τζόλε της εθνικής),Γκούμα κ.α. και με την παραμικρή χρησιμοποίηση των μικρών όπως Νίνης,Παπασταθόπουλος κ.α.

Τον Αβραάμ τον κάλεσε στην εθνική με το που πήγε στον Ολυμπιακό γιατί όσο ήταν στον Άρη προτιμούσε τον Βδέλλα και τον μπαρμπα Γιάννη Γκούμα.

Εγώ απλά είπα από τώρα τί θα βγουν να πούν όλοι οι εκείνοι που ξαφνικά μετά από τις αποτυχίες και μόνο γίνονται ειδικοί, γι' αυτό είπα να χάσουμε 5-0 όχι για το κακό τις Ελλάδας αλλά για το καλό μας, γιατί αν πάμε έτσι στο Μουντιαλ και μας πετύχει καμια Ισπανία,Αργεντινή κτλ θα τρώμε τις 5αρο6άρες αμάσητες.

ΠΕΕΕΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Du3lisT (28-03-09)

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.745
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Galletti97 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και εγώ αυτό του λέω του φίλου αλλά εκείνος σταθερά:μακάρι να χάσουμε!ΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ!
    Πές μου οτι οι παίχτες της Εθνικής παίζουν για την χώρα.. γιατί εγώ βλέπω να κλαίνε για τα λεφτά που τους χρωστάει η ΕΠΟ, στην εθνική παίζεις αφιλοκερδώς εφόσον γουστάρεις την χώρα σου, δεν θα τους σώσουν τα λεφτά της Εθνικής που ο καθένας το χρόνο παίρνει το λιγότερο 500χιλιάρικα.

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Bασικα εμενα με αφηνει αδιαφορο η Ελλαδα για εναν απλουστατο λογο. Το ποδοσφαιρο που παιζει δεν με τραβαει να το παρακολουθησω. Ειμαι Ολυμπιακος και τον Ολυμπιακο τον παρακολουθω και οταν παιζει απαραδεκτη μπαλα και φυσικα γκρινιαζω. Γιατι να το κανω ψυχαναγκαζοντας τον εαυτό μου και με μια ομάδα της οποιας δεν ειμαι οπαδος; Τα περι "εκπροσώπησης" της χώρας τα εχω ξαναπει τα θεωρω μπουρδες στην καλύτερη περίπτωση, ενα αθλημα ειναι και τις "αλλες" ομαδες πλην Ολυμπιακου τις βλεπω απλως για το θέαμα. Τι θέαμα να δώ απο την Εθνική ομάδα; Εδω δεν κατάφερε να δώσει θέαμα οταν πήρε το Ευρωπαϊκο!!!

Οποτε χάσει κερδισει μαλλον χαμπάρι δεν θα πάρω. Ουτε για λογους κακίας ούτε για τιποτα αλλο. Απλα επειδη δε μου αρεσει η μπαλα που παιζει, δεν ασχολουμαι. Για τον ίδιο λογο που δεν θα καθοταν καποιος απο εσας να δει Τουρκμενισταν-Τατζικισταν.
    Το ματς Τουρκμενισταν-Τατζικισταν ειναι πολυ πιο θεαματικο απο το 90% των αγωνων της ΣουπαΛιγκας! Μη εξαιρουμενων των αγωνων του Ολυμπιακου.

Οι μπουκμεικερ καταριουνται τη μοιρα τους που αναγκαζονται να πληρωνουν τεραστια ποσα στους τζογαδορους που παιζουν συστηματικα αντερ τα ματς του ελληνικου πρωταθληματος και κονομανε τρελλο χαρτι.

Αυτο ειναι το ελληνικο ποδοσφαιρο. Η Εθνικη Ελλαδος υπερβαλλει εαυτον και πετυχαινει πραγματα που δε δικαιολογουνται απο τη δυναμικη του ποδοσφαιρου μας.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από _MinoGavros Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επίσης δεν καταλαβαίνω αυτό που λέγεται "εγώ είμαι εθνική ΧΥΖ". Κατά καιρούς μου αρέσει το πώς παίζει κάποια άλλη εθνική, αλλά αυτό είναι άλλο. Γενικά θα έλεγα ότι εκτός από Ολυμπιακός δεν είμαι τίποτα - ούτε Μάντσεστερ, ούτε Μπάρτσα, ούτε Μίλαν κλπ.
    Τοτε γιατι χαλας την ωρα σου και γραφεις σε ενα θεμα που σε αφηνει αδιαφορο?

Εκτος αν ο σκοπος σου ειναι απλα να ειρωνευτεις οσους θεωρουμε σημαντικη την Εθνικη.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Πές μου οτι οι παίχτες της Εθνικής παίζουν για την χώρα.. γιατί εγώ βλέπω να κλαίνε για τα λεφτά που τους χρωστάει η ΕΠΟ, στην εθνική παίζεις αφιλοκερδώς εφόσον γουστάρεις την χώρα σου, δεν θα τους σώσουν τα λεφτά της Εθνικής που ο καθένας το χρόνο παίρνει το λιγότερο 500χιλιάρικα.
    Δεν εχεις καλη ενημερωση, φιλε. Ουτε ενα ευρω δε κοστιζουν στον φορολογουμενο οι παιχτες, για τα πριμ τους τουλαχιστον. Τα λεφτα που παιρνουν ειναι απο το μεριδιο που παιρνει η ΕΠΟ απο την ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ, αναλογα με τις επιτυχιες της Εθνικης.

Η ΕΠΟ πηρε τεραστιο ποσο το 2004 ως πρωταθλητρια Ευρωπης. Ηθελες να μη παρουν τιποτα οι παιχτες και να μεινουν τα φραγκα στη παντελονα του Γκαγκατση για να τα μοιραστει με τους βλαχοπροεδρους των ΕΠΣ?

14. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

IERO (29-03-09)

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Θα μας κλασει τ'αρκιδια. Αλλα κι αν φαμε 5 απο την Αργεντινη, γιατι αυτο να θεωρηθει μεγαλυτερη ξεφτιλα απο τη 3αρα του Ολυμπιακου απο καποια Ανορθωση?

Κι οποιος δε βλεπει οτι μονο αυτο το ποδοσφαιρο ταιριαζει στον Ελληνα, ας αναρωτηθει τι ποδοσφαιρο βλεπει. Εδω ολοκληρη Ιταλια, με παιχτες τεραστιας κλασης και τεχνικης και παιζει παντα αμυντικο ποδοσφαιρο. Και θα παει η Ελλαδιτσα να παραστησει τη Βραζιλια.

Οι παιχτες που ειναι στην Εθνικη ειναι οι καλυτεροι που υπαρχουν. Και καλα κανει και παιρνει παιχτες απο μεγαλες ομαδες ο Ρεχαγγελ. Παιχτης που δεν εχει δοκιμαστει στον πρωταθλητισμο και δεν εχει παιξει κι Ευρωπη με την ομαδα του, δεν μπορει να προσφερει στην Εθνικη.

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

IERO (29-03-09)

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να κατσω να δω στα καλα τους Μαντσεστερ, Ρεαλ, Μπαρτσα , Λιβερπουλ μάλιστα. Να δω μπαλαρα εστω και αν δεν υποστηριζω καμια τους. Αλλα εθνική;;;; Ταμπούρι; Γιατί ρε; Για να αισθανομαι "εθνικά υπερηφανος" αμα κερδισω τους...ανύπαρκτους Ισραηλινους; Ρε αυτοι εκτος απο τον Μπεναγιουν αλλο ποδοσφαιριστη δεν εχουνε βγαλει. Μπαλα παιζουνε με βλήματα πυροβολου στις αλάνες της Γάζας. Και συζηταμε για ματς τώρα;
    Ποσοι εχουν περασει απο το Ισραηλ με 2πλο τα τελευταια χρονια?

Εθνικη υπερηφανεια δε παιζει. Αλλα σιγουρα νιωθω χαρα οταν κερδιζει η Εθνικη, χαρα που δε μου προσφερει καμια Παπαριζου που κερδιζει σε μια καραμπινατα σικέ Γιουροβιζιον.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Αν έχει παίχτες? πολλούς και καλύτερους από Χαριστέα,Πατσατζόγλου,Μπασινά, Γιαννακόπουλο.
    Για πες μας καποιους για να τους μαθουμε κι εμεις οι αδαεις.

Σκοπευτής Το avatar του χρήστη _MinoGavros

Περιοχή
    Άνω Λαβύρινθος
    Thanks
    1.153
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 980 φορές σε 497 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τοτε γιατι χαλας την ωρα σου και γραφεις σε ενα θεμα που σε αφηνει αδιαφορο?

Εκτος αν ο σκοπος σου ειναι απλα να ειρωνευτεις οσους θεωρουμε σημαντικη την Εθνικη.
    Έχασες επεισόδια. Γύρνα σελίδα.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Ναι να υποστηρίζω την χώρα μου..όσο με υποστηρίζει αυτή. Όταν λέω θέλω να χάσουμε δεν το λέω γιατί δεν γουστάρω ή μισώ την Εθνική αλλά μήπως και καταλάβουν οτι δεν υπάρχει σωστή διαχείρηση και μόνο αν πάθουμε το ίδιο, όπως το 1-4 με την Τουρκία να πάρουν χαμπάρι οτι χρειαζόμαστε ΑΝΑΝΕΩΣΗ, γιατί τότε καλά βγήκαν 15 άτομα και έκραζαν τον Ρεχάγκελ και τους παίχτες της Εθνικής που βγαίνουν και κάνουν δηλώσεις για το επίπεδο που έχουν που πιστεύουν οτι είναι και πολύ υψηλό.
    Τη Τουρκια τη γαμησαμε ασαλιωτα μες στη Πολη κι απο τυχη δε φαγαν κι αυτοι 4. Και σε ματς που παιζοταν η προκριση, η ΕΘνικη επαιξε μπαλλαρα και τους εσκισε. Λυπαμαι που δε σου καναν το χατηρι να χασουν.

Οι 15 που κραζαν τον Ρεχαγγελ ποιοι ηταν τοτε? Κατι κουραδομαγκες εθνοπατερες σαν τον Γιακουματο εννοεις? Μα αυτοι ηταν οι πρωτοι που πηγαν να κλεψουν λιγη απο τη δοξα των παιδιων το 2004 στη Πορτογαλια!

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.745
    Ignore User

Προεπιλογή

Θα μας κλασει τ'αρκιδια. Αλλα κι αν φαμε 5 απο την Αργεντινη, γιατι αυτο να θεωρηθει μεγαλυτερη ξεφτιλα απο τη 3αρα του Ολυμπιακου απο καποια Ανορθωση?

Κι οποιος δε βλεπει οτι μονο αυτο το ποδοσφαιρο ταιριαζει στον Ελληνα, ας αναρωτηθει τι ποδοσφαιρο βλεπει. Εδω ολοκληρη Ιταλια, με παιχτες τεραστιας κλασης και τεχνικης και παιζει παντα αμυντικο ποδοσφαιρο. Και θα παει η Ελλαδιτσα να παραστησει τη Βραζιλια.

Οι παιχτες που ειναι στην Εθνικη ειναι οι καλυτεροι που υπαρχουν. Και καλα κανει και παιρνει παιχτες απο μεγαλες ομαδες ο Ρεχαγγελ. Παιχτης που δεν εχει δοκιμαστει στον πρωταθλητισμο και δεν εχει παιξει κι Ευρωπη με την ομαδα του, δεν μπορει να προσφερει στην Εθνικη.
    Από δω το πάμε από κεί το πάμε πάλι στον Βαλβέρδε και στην ξεφτίλα απ' την Ανόρθωση καταλήγουμε.

Δεν είπε κανείς οτι μπορούμε να παίξουμε διαφορετικό ποδόσφαιρο, αυτό το άθλιο αμυντικό ποδόσφαιρο μπορούμε αυτό παίζουμε, εμένα και κάποιους άλλους δεν μας ικανοποιεί γιατί μάλλον προτιμούμε το θεαματικό ποδόσφαιρο γι' αυτό δεν βλέπουμε την Εθνική.

Οι παίχτες στην Εθνική είναι οι καλύτεροι που υπάρχουν? Πιό έμπειροι από τους μικρούς είναι, καλύτεροι όχι εκτός κι αν θεωρείς καλύτερο τον Τζιώλη, τον Μπασινά και τον Πατσατζόγλου καλύτερους του Στολτίδη.

Σκοπευτής Το avatar του χρήστη _MinoGavros

Περιοχή
    Άνω Λαβύρινθος
    Thanks
    1.153
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 980 φορές σε 497 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από nbqgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εδώ δεν με υποστηρίζει η χώρα μου στα βασικά υγεία, παιδεία οικονομία σιγά μην την υποστηρίξω στην ΕΘΝΙΚΗ των λαμογιών
    Με την ίδια λογική γιατί να υποστηρίξεις μία ΠΑΕ των εκατομμυριούχων, που σε γράφουν στ' @@ τους και σε θεωρούν καλό μόνο όταν είναι να πληρώσεις (σε εισιτήρια, διαφημιστικό χρόνο κλπ).

Στο κάτω-κάτω, αυτοί που κάνουνε κουμάντο σ' αυτή τη χώρα έχουνε εκλεγεί - έστω και καθαρά τυπικά.

23. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

IERO (29-03-09)

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.745
    Ignore User

Προεπιλογή

Για πες μας καποιους για να τους μαθουμε κι εμεις οι αδαεις.
    Νίνης,Κουτσιανικούλης,Μάκος,Χριστοδουλόπουλος,Παπα σταθόπουλος, Πλίατσικας, κλάσεις ανώτεροι του Μπασινά,του Γιαννακόπουλου, του Πατσατζόγλου, του Δέλλα και του Χαριστέα(ως δεξι εξτρεμ).

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Από δω το πάμε από κεί το πάμε πάλι στον Βαλβέρδε και στην ξεφτίλα απ' την Ανόρθωση καταλήγουμε.

Δεν είπε κανείς οτι μπορούμε να παίξουμε διαφορετικό ποδόσφαιρο, αυτό το άθλιο αμυντικό ποδόσφαιρο μπορούμε αυτό παίζουμε, εμένα και κάποιους άλλους δεν μας ικανοποιεί γιατί μάλλον προτιμούμε το θεαματικό ποδόσφαιρο γι' αυτό δεν βλέπουμε την Εθνική.

Οι παίχτες στην Εθνική είναι οι καλύτεροι που υπάρχουν? Πιό έμπειροι από τους μικρούς είναι, καλύτεροι όχι εκτός κι αν θεωρείς καλύτερο τον Τζιώλη, τον Μπασινά και τον Πατσατζόγλου καλύτερους του Στολτίδη.
    Ο Στολτιδης ειναι ο μονος που μπορει να θεωρηθει αδικημενος, αλλα επαιζε στη μοναδικη ισως θεση που ειχαμε πολλους παιχτες. Κι ο Ζαγορακης κι ο Κατσουρανης ειναι σιγουρα πολυ καλυτεροι απο τον Στολτιδη (μιλαμε για το 2004 που γραφτηκε οτι αδικηθηκε ο δικος μας). Ο δε Μπασινας, μπορει να ειναι αντιπαθητικος σαν παιχτης του βαζελου, αλλα σιγουρα ειναι πιο πληρης παιχτης απο τον Στολτιδη που εχει τη χειροτερη πασα που εχω δει σε χαφ. Ο Πατσα παιζει και μπακ, δηλαδη προσφερει περισσοτερες λυσεις απο τον Στολτιδη. Αλλωστε στη Πορτογαλια δεν ηταν παρων, για να θεωρειται οτι εκλεψε αυτος τη θεση του αλλου.

Καποιον αλλον -περαν του Στολτιδη- που αδικειται απο τον κακο και ασχετο Γερμανο, θα μας πεις?

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ποσοι εχουν περασει απο το Ισραηλ με 2πλο τα τελευταια χρονια?

Εθνικη υπερηφανεια δε παιζει. Αλλα σιγουρα νιωθω χαρα οταν κερδιζει η Εθνικη, χαρα που δε μου προσφερει καμια Παπαριζου που κερδιζει σε μια καραμπινατα σικέ Γιουροβιζιον.
    Ε,τωρα τι μου συζητας την Παπαριζαινα; Χαρα οχι ρε Κωστα δε νιωθω για κανενα απο αυτα τα πανηγυρακια. Υποστηριζω μια ομαδα,ναι , μου αρεσει η καλη μπαλιτσα ναι.
    Πραμα που σημαινει οτι θα χαρω για δυο λογους. Οταν νικαει η ομαδα μου, ανεξαρτητα πως,γιατι την υποστηριζω και για να κανω το χαβαλε στους φιλους μου που υποστηριζουν άλλη, και οταν δω καλη μπαλα. Καμια απο τις δυο δυνατοτητες δε μου δινει η εθνική. Και γενικοτερα δεν ειμαι φαν των εθνικων ομαδων. Η μονη περιπτωση που σπαταλαω αδικα χρονο για να τις δω ειναι είτε εαν περασει καποια "διαστημικη" ομαδα κατα καιρους (οποτε θα δω καλη μπαλα) είτε στα τελικα των μουντιαλ απο βιτσιο στη διοργανωση που λεγεται Παγκοσμιο Κύπελλο.

Οποτε καταλαβαινεις οτι δικαιως δεν μου καιγεται καρφί για το σημερινο παιγνιδι. Μήπως θα δουμε καμια μπαλαρα;
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Σελίδα 137 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 378797107117127133134135136137138139140141147157167177187237337437537 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές