Ειναι τυχαιο που εδιωξε τεσσερις Ελληνες παιχτες; Που αποσκοπει αυτη η ανθελληνοποιηση; Θελουν να μας ισλαμοποιησουν τα μασονικα κεντρα αποφασεων; Τι σχεση εχει ο Ερντογαν με αυτη την αποφαση;
Ολες οι απαντησεις στο "Μακελειο" της Τριτης.
Κάτι ύποπτο παίζει με αυτούς τους παίκτες.
Ειναι τυχαιο που εδιωξε τεσσερις Ελληνες παιχτες; Που αποσκοπει αυτη η ανθελληνοποιηση; Θελουν να μας ισλαμοποιησουν τα μασονικα κεντρα αποφασεων; Τι σχεση εχει ο Ερντογαν με αυτη την αποφαση;
Ολες οι απαντησεις στο "Μακελειο" της Τριτης.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αρχίζω να τον συμπαθώ αυτόν. Το ότι διώχνει τον παπασταθοπουλο είναι σαν να πήρε Γιούρο για μένα
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μία φωνάζουμε για τις κλίκες που κάνουν κουμάντο στην εθνική, μία φωνάζουμε για τον προπονητή που διώχνει τους κλικαδώρους. Γουέλκαμ του γκρικ φούτμπολ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (01-10-19)
Αν θυμαμαι καλα, οι παικτες ηθελαν την παραμονη του Σκιμπε, ο οποιος ειχε κανει πολυ αξιοπρεπη πορεια. Κουμαντο δεν κανουν αυτοι. Κουμαντο κανουν η επο και οι μανατζαρεοι. Μας εφεραν τον Αναστασιαδη και τωρα τον αλλο απιθανο, οι οποιοι με το που ανελαβαν, καλεσαν τους παικτες των κολλητων τους. Μιλαμε για θρασος. Δεν ειναι αυτα δειγματα σοβαρης διοικησης. Οι τελευταιοι που μου φταινε προσωπικα, ειναι οι Παπασταθοπουλος, Μανωλας και Σαμαρης . Ειναι απολυτως λογικο να πουν μια κουβεντα παραπανω, οταν βλεπουν αυτα τα αισχη.
Υ.Γ Αγωνιστικα βεβαια δε θα λειψει ο Σωκρατης. Σχεδον πρωην ποδοσφαιριστης εχει καταντησει.
flessanto (01-10-19), pirateeeeeee (01-10-19)
Τωρα λεει θα καλεσουν στην εθνικη καποιον Παντελη Χατζηδιακο 22 ετων που παιζει στην Αλκμααρ. Δεν παμε καθολου καλα.
flessanto (01-10-19)
Μετά τον αγώνα μετά το 4-1 από την Κροατία μια χαρά του τα είχε χώσει ον δε ρέκορντ ο Σωκράτης του Σκίμπε, νομίζω μια χαρά τον έδιωξαν οι παίκτες το Σκίμπε με βασικούς "ηγέτες" Σωκράτη και Μανωλά.
flessanto (01-10-19)
Τελεσίγραφο από Μανωλά και Παπασταθόπουλο - «Ή εμείς ή ο Αναστασιάδης»
... τροφή για σκέψη?
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Καθολου. Αυτοι (και κανας-δυο αλλοι πιθανον) εφαγαν τον Σκιμπε. Το ιδιο και τον Αναστασιαδη.
Τσιφλικια στην εθνικη δε χωρανε. Ας τους στειλει σπιτι τους κι ας παιζει με πιτσιρικια. Ετσι κι αλλιως χειροτερα δεν θα παμε. Δεν υπαρχει χειροτερα. Εχουμε πιασει πατο, εχουμε ανοιξει και τρυπα και βγηκαμε πιο κατω.
differance (02-10-19), flessanto (01-10-19), Rena (02-10-19)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
flessanto (01-10-19)
επιλογής μπαοκ εννοεις
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Μάλλον όλοι βλέπετε με κομμένη την ανάσα την Εθνική ε;
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Bέβαια. Εμείς και καμιά 300 οπαδοί που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Και πολλοί ήταν από ότι είδα
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Να ρωτησω κατι; Πως πρεπει να αισθανεται ενας οπαδος της Βοσνιας που ουσιαστικα εχασε την προκριση επειδη εχασε απο την Ελλαδα;![]()
Αν τα υπολόγισα σωστά ήταν έτσι κι αλλιώς πολύ δύσκολο για τους βόσνιους να περάσουν ακόμα και αν μας κέρδιζαν. Έχουν και οι δύο Λιχτενστάιν, έχουν αυτοί ιταλία, οι φινλανδοί εμάς και θα είχαν διαφορά μεταξύ τους και 2 βαθμούς. Έχω την αίσθηση πως το ματς τους ήταν ψιλοαδιάφορο αλλά διορθώστε με αν το έπιασα λάθος.
Ρε, λετε να κλεισει στοματα ο Ολλανδος; Η Βοσνια δεν ειναι τυχαιος αντιπαλος. Μπορει οι Παπασταθοπουλος, Μανωλας να ειναι οι διαδοχοι του Γεωργατου και ο Φαν Σιπ ο νεος Ρεχαγκελ.
Τουλαχιστον θλιβερο που καποιες ελληνικες ομαδες δεν ηξεραν την υπαρξη των Παυλιδη, Χατζηδιακου και τωρα ενδιαφερονται.
Bookmarks