Σελίδα 138 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 388898108118128134135136137138139140141142148158168178188238338438538 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 2.741 έως 2.760 από 12524

Θέμα: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Στολτιδης ειναι ο μονος που μπορει να θεωρηθει αδικημενος, αλλα επαιζε στη μοναδικη ισως θεση που ειχαμε πολλους παιχτες. Κι ο Ζαγορακης κι ο Κατσουρανης ειναι σιγουρα πολυ καλυτεροι απο τον Στολτιδη (μιλαμε για το 2004 που γραφτηκε οτι αδικηθηκε ο δικος μας). Ο δε Μπασινας, μπορει να ειναι αντιπαθητικος σαν παιχτης του βαζελου, αλλα σιγουρα ειναι πιο πληρης παιχτης απο τον Στολτιδη που εχει τη χειροτερη πασα που εχω δει σε χαφ. Ο Πατσα παιζει και μπακ, δηλαδη προσφερει περισσοτερες λυσεις απο τον Στολτιδη. Αλλωστε στη Πορτογαλια δεν ηταν παρων, για να θεωρειται οτι εκλεψε αυτος τη θεση του αλλου.

Καποιον αλλον -περαν του Στολτιδη- που αδικειται απο τον κακο και ασχετο Γερμανο, θα μας πεις?
    Σαραντα χρονια κλέφτες ειμαστε, σαράντα χρονια τους ίδιους βλεπουμε. Προσωπικα ακομα και την 11αδα του Ολυμπιακου αμα την εβλεπα 8 χρονια αναλλοίωτη θα μου γυριζανε τα άντερα. Ας βαλει αλλους κι ας ειναι χειροτεροι ήμαρτον , βαρεθηκαμε. Γιατι να δω αυτη την ομαδα εχεις εναν λογο να μου πεις;
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νίνης,Κουτσιανικούλης,Μάκος,Χριστοδουλόπουλος,Παπα σταθόπουλος, Πλίατσικας, κλάσεις ανώτεροι του Μπασινά,του Γιαννακόπουλου, του Πατσατζόγλου, του Δέλλα και του Χαριστέα(ως δεξι εξτρεμ).
    Αλλ'αντ'αλλων.

Ο Κουτσιανικουλης δε παιζει στην ιδια θεση με κανεναν απο αυτους που δε θες να ειναι στην ΕΘνικη. Αλλα μαλλον δε βλεπεις και αθλητικα νεα. Κι αυτος κι ο Μακος ειναι στην Εθνικη πλεον. Ο Παπασταθοπουλος ειναι στην Εθνικη, αλλα αυτη τη στιγμη και λογω πειρας δε μπορει να παει στη θεση του Κυριακου. Ο Δελλας ειναι λιμπερο και τετοιος δεν υπαρχει, απο τη στιγμη που εγκατελειψε ο Αντζας που ηταν ο διαδοχος του.

Για τον Τερλεγκα, απλως να πω οτι η ΕΘνικη ΕΛπιδων και πολυ του ειναι. Το ιδιο κι ο Νινης, Ας παιξουν πρωτα μπαλλα στη μπαναθα, και μετα να ζητησουν θεση στην Εθνικη.

Ο Πλιατσικας? χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σαραντα χρονια κλέφτες ειμαστε, σαράντα χρονια τους ίδιους βλεπουμε. Προσωπικα ακομα και την 11αδα του Ολυμπιακου αμα την εβλεπα 8 χρονια αναλλοίωτη θα μου γυριζανε τα άντερα. Ας βαλει αλλους κι ας ειναι χειροτεροι ήμαρτον , βαρεθηκαμε. Γιατι να δω αυτη την ομαδα εχεις εναν λογο να μου πεις;
    Εγραψα πουθενα οτι καποιος ΠΡΕΠΕΙ να δει αυτη την ομαδα, αν δε θελει?

Εσυ μπορεις να μου πεις γιατι να δει ενας αγγλος την Εθνικη του αποψε? Εχει καμια σχεση το ποδοσφαιρο της ΕΘνικης Αγγλιας με αυτο που βλεπει απο τους συλλογους του? Το ιδιο κι ενας Ιταλος φιλαθλος.

Τις εθνικες τις βλεπει οποιος θεωρει οτι εκπροσωπειται απο αυτες τις ομαδες. Οποιος εχει αλλη γνωμη, απλα χρησιμοποιει το τηλεκοντρολ.

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

IERO (29-03-09)

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.731
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.291 φορές σε 10.834 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Αλλ'αντ'αλλων.

Ο Κουτσιανικουλης δε παιζει στην ιδια θεση με κανεναν απο αυτους που δε θες να ειναι στην ΕΘνικη. Αλλα μαλλον δε βλεπεις και αθλητικα νεα. Κι αυτος κι ο Μακος ειναι στην Εθνικη πλεον. Ο Παπασταθοπουλος ειναι στην Εθνικη, αλλα αυτη τη στιγμη και λογω πειρας δε μπορει να παει στη θεση του Κυριακου. Ο Δελλας ειναι λιμπερο και τετοιος δεν υπαρχει, απο τη στιγμη που εγκατελειψε ο Αντζας που ηταν ο διαδοχος του.

Για τον Τερλεγκα, απλως να πω οτι η ΕΘνικη ΕΛπιδων και πολυ του ειναι. Το ιδιο κι ο Νινης, Ας παιξουν πρωτα μπαλλα στη μπαναθα, και μετα να ζητησουν θεση στην Εθνικη.

Ο Πλιατσικας? χαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Αναφέρομαι στην μη χρησιμοποίηση τους όχι στο οτι δεν τους καλεί στην Εθνική, δεν είπα οτι δεν τους θέλω στην Εθνική απλά τους Βαρέθηκα, απ' το 2004 τους ίδιους βλέπω.
    http://www.red-dna.com/forum/signaturepics/sigpic5510_18.gif

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Εγραψα πουθενα οτι καποιος ΠΡΕΠΕΙ να δει αυτη την ομαδα, αν δε θελει?

Εσυ μπορεις να μου πεις γιατι να δει ενας αγγλος την Εθνικη του αποψε? Εχει καμια σχεση το ποδοσφαιρο της ΕΘνικης Αγγλιας με αυτο που βλεπει απο τους συλλογους του? Το ιδιο κι ενας Ιταλος φιλαθλος.

Τις εθνικες τις βλεπει οποιος θεωρει οτι εκπροσωπειται απο αυτες τις ομαδες. Οποιος εχει αλλη γνωμη, απλα χρησιμοποιει το τηλεκοντρολ.

Δεν συμφωνω απαραιτητα με την τελευταια σου προταση. Πχ την Εθνική Αργεντινης του Μαραντονα ήθελα να τη βλεπω ανεξαρτητα αν δεν εκπροσωπουσε εμενα. Τη Βραζιλια του 82. Την Ισπανια την τωρινη καποιες φορες. Εγω οπως ειπα θελω να βλεπω καλη μπαλα. Και αν υπαρχει μια εθνική που 100% δεν θα μου το προσφερει αυτο ειναι η Ελλαδα.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Ε,τωρα τι μου συζητας την Παπαριζαινα; Χαρα οχι ρε Κωστα δε νιωθω για κανενα απο αυτα τα πανηγυρακια. Υποστηριζω μια ομαδα,ναι , μου αρεσει η καλη μπαλιτσα ναι.
    Πραμα που σημαινει οτι θα χαρω για δυο λογους. Οταν νικαει η ομαδα μου, ανεξαρτητα πως,γιατι την υποστηριζω και για να κανω το χαβαλε στους φιλους μου που υποστηριζουν άλλη, και οταν δω καλη μπαλα. Καμια απο τις δυο δυνατοτητες δε μου δινει η εθνική. Και γενικοτερα δεν ειμαι φαν των εθνικων ομαδων. Η μονη περιπτωση που σπαταλαω αδικα χρονο για να τις δω ειναι είτε εαν περασει καποια "διαστημικη" ομαδα κατα καιρους (οποτε θα δω καλη μπαλα) είτε στα τελικα των μουντιαλ απο βιτσιο στη διοργανωση που λεγεται Παγκοσμιο Κύπελλο.

Οποτε καταλαβαινεις οτι δικαιως δεν μου καιγεται καρφί για το σημερινο παιγνιδι. Μήπως θα δουμε καμια μπαλαρα;
    Εγω εζησα το Γιουρο 2004 ως κατοικος εξωτερικου. Και ειμασταν αμετρητοι αυτοι που βγηκαμε στο Λονδινο πανηγυριζοντας το τροπαιο. Το ιδιο κι οπου υπαρχουν Ελληνες στην Υδρογειο. Ολοι νιωσαμε ψηλοτεροι εκεινη τη μερα. Αυτο το αισθημα δε ξεπερνιεται και δε πιστευω να ημασταν ολοι μαλακες εκεινη τη μερα που βγηκαμε στους δρομους.

Και προσωπικα ειμαι φαν της Εθνικης Ελλαδος ολη μου τη ζωη. Δε περιμενα τη Πορτογαλια γι'αυτο. Απο μικρο παιδι τη παρακολουθω, πριν ακομα αποκτησουμε τηλεοραση στο σπιτι μου ετρεχα στα καφενεια οποτε επαιζε.
    '

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Δεν συμφωνω απαραιτητα με την τελευταια σου προταση. Πχ την Εθνική Αργεντινης του Μαραντονα ήθελα να τη βλεπω ανεξαρτητα αν δεν εκπροσωπουσε εμενα. Τη Βραζιλια του 82. Την Ισπανια την τωρινη καποιες φορες. Εγω οπως ειπα θελω να βλεπω καλη μπαλα. Και αν υπαρχει μια εθνική που 100% δεν θα μου το προσφερει αυτο ειναι η Ελλαδα.
    Ναι, γι'αυτο ειπα για το τηλεκοντρολ. Εννοουσα οτι ο καθενας βλεπει την Εθνικη της χωρας του αν θεωρει οτι εκπροσωπειται απο αυτην, αλλιως βλεπει κατι αλλο στη τηλεοραση. Κι εγω αποψε θα εβλεπα το Μαυροβουνιο-Ιταλια ή το Ισπανια-Τουρκια (μαλλον το δευτερο), αλλα επειδη νιωθω οτι με εκπροσωπει η Εθνικη Ελλαδος το ποιο ματς θα δω δε τιθεται σε διαπραγματευση.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Εγω εζησα το Γιουρο 2004 ως κατοικος εξωτερικου. Και ειμασταν αμετρητοι αυτοι που βγηκαμε στο Λονδινο πανηγυριζοντας το τροπαιο. Το ιδιο κι οπου υπαρχουν Ελληνες στην Υδρογειο. Ολοι νιωσαμε ψηλοτεροι εκεινη τη μερα. Αυτο το αισθημα δε ξεπερνιεται και δε πιστευω να ημασταν ολοι μαλακες εκεινη τη μερα που βγηκαμε στους δρομους.

Και προσωπικα ειμαι φαν της Εθνικης Ελλαδος ολη μου τη ζωη. Δε περιμενα τη Πορτογαλια γι'αυτο. Απο μικρο παιδι τη παρακολουθω, πριν ακομα αποκτησουμε τηλεοραση στο σπιτι μου ετρεχα στα καφενεια οποτε επαιζε.
    '

"Μετραει" αλλιως στο εξωτερικο και το ξερεις. Αλλωστε στο εξωτερικο συχνα δε ζεις και την Ελληνική σαπιλα και μιζέρια. Τελος παντων. ΑΚομα και την Παπαριζαινα που λες στο εξωτερικο την πανηγυρισανε λες και πηραμε την Πολη. Δεν ειναι μετρο συγκρισης αυτο.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αναφέρομαι στην μη χρησιμοποίηση τους όχι στο οτι δεν τους καλεί στην Εθνική, δεν είπα οτι δεν τους θέλω στην Εθνική απλά τους Βαρέθηκα, απ' το 2004 τους ίδιους βλέπω.
    Κι η Γαλλια κι η Αγγλια εχουν παιχτες που παιζουν μια 10ετια στην Εθνικη. Η Βραζιλια ακομα εχει τον Αορατο Τοιχο, τι αλλο να πουμε? Ποια ομαδα αλλαζει ολους τους παιχτες της καθε τοσο?

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

"Μετραει" αλλιως στο εξωτερικο και το ξερεις. Αλλωστε στο εξωτερικο συχνα δε ζεις και την Ελληνική σαπιλα και μιζέρια. Τελος παντων. ΑΚομα και την Παπαριζαινα που λες στο εξωτερικο την πανηγυρισανε λες και πηραμε την Πολη. Δεν ειναι μετρο συγκρισης αυτο.
    Καμια σχεση. Εννοω στα πανηγυρια για τη Παπαριζαινα! Οι περισσοτεροι λιωσαμε στο ξυσιμο τα πελε μας εκεινη τη μερα.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Καμια σχεση. Εννοω στα πανηγυρια για τη Παπαριζαινα! Οι περισσοτεροι λιωσαμε στο ξυσιμο τα πελε μας εκεινη τη μερα.
    Κοιτα τα βιντεο απο Αυστραλια , Γερμανια κτλ, δειχνανε χιλιαδες εκστασιασμενους με το... Παπαριζαινακι και την εκπληκτική κατάκτηση της Πολης απο τους στρατηγους μας. Δεν ξερω ίσως στην Αγγλια να παιζει αλλιως το πραμα αλλα σου λεω τι ειδα.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από _MinoGavros Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με την ίδια λογική γιατί να υποστηρίξεις μία ΠΑΕ των εκατομμυριούχων, που σε γράφουν στ' @@ τους και σε θεωρούν καλό μόνο όταν είναι να πληρώσεις (σε εισιτήρια, διαφημιστικό χρόνο κλπ).

Στο κάτω-κάτω, αυτοί που κάνουνε κουμάντο σ' αυτή τη χώρα έχουνε εκλεγεί - έστω και καθαρά τυπικά.
    Ενα πολυ σωστο ερωτημα, αγαπητε φιλε. Αλλα η επιλογη ομαδας που θα γινεις οπαδος της ειναι απο τα πιο τυχαια πραγματα στη ζωη.

Κι ο Ελληνας διαλεγει ποια ομαδα θα υποστηριζει με βαση -κατα πρωτο λογο- ποσες φορες νικαει αυτη η ομαδα, για να το παιξει τζαμπα μαγκας. Τα υπολοιπα κριτηρια, πχ τοπικισμος, μπαινουν σε πολυ κατωτερη μοιρα. Γι'αυτο στο εξωτερικο βλεπεις και προκοβουν επαρχιακες ομαδες και γεμιζουν γηπεδα πχ Βιγιαρεαλ, Νιουκαστλ κλπ και στην Ελλαδα η Πατρα με τετοιο πληθυσμο δε μπορει να στηριξει μια ομαδα στην Α' εθνικη.

Τεσπα, ξεφυγαμε.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Κοιτα τα βιντεο απο Αυστραλια , Γερμανια κτλ, δειχνανε χιλιαδες εκστασιασμενους με το... Παπαριζαινακι και την εκπληκτική κατάκτηση της Πολης απο τους στρατηγους μας. Δεν ξερω ίσως στην Αγγλια να παιζει αλλιως το πραμα αλλα σου λεω τι ειδα.
    Αυτο πραγματι μου διεφυγε, για αυστραλιες κλπ. Στην Αγγλια ουτε φυλλο δε κουνηθηκε.

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

.

Thanks
    880
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.553 φορές σε 893 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

1-0 ο Μητρογλας

Το avatar του χρήστη dekas7

Thanks
    763
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.263 φορές σε 1.078 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

γκολάρα ο μήτρογλου...απίστευτα πράγματα...

βάλτε νετ να το δείτε...

δεν το πίστευα μέχρι που το είδα οτι το έβαλε ο μήτρογλίνιο...

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

δε το ειδα γαμωτο
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Το avatar του χρήστη dekas7

Thanks
    763
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.263 φορές σε 1.078 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

καλά ο μήτρογλου κάνει απίθανα πράγματα...ποδιές προσποιήσεις α λα λουτσιάνο σε μικρό χώρο...κάρφωσε και δευτερο γκολάκι..

ρε ο ίδιος είναι??

ΤΑΒΑΝΙ!!! Το avatar του χρήστη KWSTAS777

Thanks
    220
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 277 φορές σε 170 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο μητρογλου παρα πολυ καλος,οπως και ο νινης φαινεται παικταρα ο καλυτερος και ο παπαδοπουλος και ο δημουτσος,και ο μπουκουβαλας της λαρισας σαν δεξι μπακ πολυ καλος...

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2009 έκανε η Εθνική ομάδα των Παίδων επικρατώντας με 2-0 της Σλοβενίας στα Πηγάδια, στο δεύτερο αγώνα για την ενδιάμεση φάση «σκαρφαλώνοντας» έτσι στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Ποτουρίδη στο 9΄, ενώ στο 18΄ ο ίδιος παίκτης έγραψε το 2-0 και πάλι απ’ την άσπρη βούλα. Οι Σλοβένοι στο 36΄ έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μέτβετ. Οι πιτσιρικάδες μας έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να διευρύνουν ακόμα περισσότερο το σκορ στο 43΄ όμως το πλασέ του Βέλλιου χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Την κίτρινη κάρτα απ’ τον Αρμένιο διαιτητή, Αμιτρκαχανιάν είδαν οι Κοτσαρίδης και Βέλλιος.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου που διεξήχθη στην Κομοτηνή, η Ελβετία επιβλήθηκε με 1-0 της Πολωνίας.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Σεμερτζίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι δίκαια φτάσαμε στο 2-0. Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο αν αξιοποιούσαμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Το επόμενο παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και καθοριστικό, όμως πιστεύω πως τα παιδιά θα ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις και θα κάνουν το καθήκον τους, ώστε να κερδίσουμε και να προκριθούμε στην τελική φάση».

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ: Παπαθανασίου, Πλάντζος, Ποτουρίδης, Λαγός, Κ. Παπαδόπουλος, Σταμόγιαννος (74΄ Βάτσης), Κοτσαρίδης, Βέλλιος, Μ. Παπαδόπουλος (60΄ Ταχμαζίδης), Βλάχος (70΄ Τσαμουρλίδης), Διαμαντάκος

ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Ασμπε, Ζίγκα, Μίτα, Λόντζαριτς, Μέτβετ, Λιούμπιανιτς (55΄ Γκρίσιτς), Βάλεντιτς, Βούτσιτς, Πάλιμπρκ (72΄ Μπρατάνοβιτς), Τιμοτέι, Κερν (46΄ Ρόγκατς)

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου (σε 2 αγώνες)

Ελλάδα 4
    Ελβετία 4
    Πολωνία 3
    Σλοβενία 0

Σελίδα 138 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 388898108118128134135136137138139140141142148158168178188238338438538 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές