Εμφανίσου
Εμφανίσου
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Να πουμε κ για την απιστευτη επεμβαση με ρεφλεξ του τζολακη το τελος χαμηλα δεξια
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Άνοιξε πόρτα. Βαγγέλη.
Έχασε πέναλτι ο Κριστιάνου Χουνάλντου. ΤΡΑΒΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΩΡΕ!
Καλα..για οσους λεγατε τους Σκωτσεζους τραγια και πονοματους, ριχτε μια ματια πως παιζει η Ιταλια αυτη τη στιγμη...
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Eκανε μπεναλτι ο Μποντζιορνο λεει![]()
Circo Medrano
Οι Ιταλοι ηταν 3 γκολ πισω στο aggregate κ παιζανε κατενατσιο βγαλμενο απο την εποχη του Σκιλατσι κ του Ματσολα, μαζικος πονοματος στο 1 /3 του γηπεδου χωρις καν να πρεσαρουνε τελικα φαγανε κ 3ο κ αν δεν τους ριξουνε αλλα 4 οι γερμανοιι στο β' θαναι πολυ τυχεροι.. τα ταβαει ο οργανισμος τους.
απαραδεκτοι
Σπαλετι για ντοματες.μου εσκασε με μαυρη καζακα.και μαυρη γραβατα κατι θα ξερε..
Γερμανια - Κιν 3-2
τι εκτελεστης ειναι αυτος ρε μλκς? τιναυτο το πραμα ρε?
Αποκατάσταση ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης έγραψε ο Παναής και φυσικά έχει δίκιο. Όμως αυτή δεν ήρθε μόνη της, την προκάλεσε η Εθνική με την απόδοσή της - ή μάλλον με τον τρόπο παιχνιδιού της. Το δούλεψε πολύ ο Γιοβάνοβιτς να βρει τι έφταιξε στο πρώτο ματς και να το διορθώσει. Και το έκανε με τον πιο πειστικό όσο και απροσδόκητο τρόπο: πέταξε έξω τα ρετάλια, έριξε την πιτσικαρία στη μάχη, απαγόρευσε τις σέντρες, πίεσε ψηλά και τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους. Η μπάλα κάτω, γρήγορο ποδόσφαιρο, πλαγιοκοπήσεις και αποτελεσματικότητα τόσο στην επίθεση αλλά και στην άμυνα συνθέτουν το παζλ της νεανικότερης Εθνικής ever.
O βοσκός είχε γράψει ότι aνεβάσαμε τα expectations χωρίς λόγο. Αμ δεν τα ανεβάσαμε εμείς, οι πιτσιρικάδες τα ανέβασαν.
Και βέβαια περιμένουμε πολλά από αυτήν την ομάδα τα επόμενα χρόνια![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Nikolaos_Kokkinos (24-03-25)
Παράταση το Πορτογαλία-Δανία. 2 φορές πήγαν να τον πιούν οι Πορδογάλοι και γλίτωσαν.
--edit--
Γκολ οι Πορτογάλοι με το ξεκίνημα της παράτασης.
Έβγαλε την αυτού μεγαλειότητα και το καθάρισαν οι Πορτογάλοι. Όσο ήταν μέσα πάλευαν με το φλόκο.
Μας έρχεται η Δανία λοιπόν. Δυσκολοκατάβλητη ομάδα και δυστυχώς πιστεύω ότι θα μας πάρει την 1η θέση. Επιτέλους πάντως μετά από πολλά χρόνια, ένας βατός όμιλος χωρίς ακλόνητo φαβορί.
Δανία
Ελλάδα
Σκωτία
Λευκορωσία
Ο 1ος πάει Μουντιάλ και ο 2ος παίζει μπαράζ.
Kωλοομάδα, πέρασε πάλι. Σιχτίρ (για την Ισπανία λέω)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
panahs7 (24-03-25)
Nikolaos_Kokkinos (24-03-25)
Δεν εχω ξαναδει την εθνικη να παιζει τετοια μπαλα αλλα και στην ελλαδα γενικοτερα τετοια τρεξιματα.Ολυμπιακος και Γιοβανοβιτς ξαναφερανε τον κοσμο στα γηπεδα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Κι υπαρχουν ακομα 2-3 καλα παικτακια απο Ολυμπιακο και μπαοκ που μπορουν να μπουν σε αυτη την εθνικη συντομα. Αν δουλευτουν σωστα ολοι αυτοι οι πιτσιρικαδες απο τις ομαδες τους, κι αν συνεχισουν να παιρνουν χρονο συμμετοχης και να εχουν πρωταγωνιστικο ρολο εκει τοτε η εθνικη θα ειναι τουρμπο για πολλα χρονια ακομα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks