"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Cobain_7 (17-06-10)
sadi (17-06-10)
Εγώ πιστεύω ότι τελικά θα περάσουν οι Νιγηριάνοι.
Με ήττα της Ελλάδας από την Αργεντινή και με νίκη της Νιγηρίας επί της Κορέας με ένα γκολ διαφορά περνάνε σε τριπλή ισοβαθμία οι Νιγηριάνοι.
Γι'αυτό τον λόγο οι Νιγηριανοί στα τελευταία λεπτά του σημερινού παιχνιδιού πιο πολύ τους ενδιέφερε να μην φάνε τρίτο γκολ και δεν βγήκαν μπροστά για να κυνηγήσουν την ισοφάριση.
Κάθε γκολ στο Μουντιάλ μετράει και αν κερδίζαμε σήμερα με 3-1 θα είχαμε πολλές περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (17-06-10), sadi (17-06-10)
—John Lennon
Με τρελαινιειιιιιι αυτο το πουκαμισακι του Γκουμα.Βαλτε Νετ να καμαρωσετε τον κουρο.
*****8.23*****
—John Lennon
Πώς βλέπεις το avatar μου ZouPan??Σε ανταγωνίζομαι επάξια;
panahs7 (18-06-10)
μπραβο στην εθνικη για τη χτεσινη ΜΑΤΣΑΡΑ που μας προσφερε!
υ.γ αν κ οφ τοπικ,ξεφτυλα κ αηδια τα πρωτοσελιδα πρασινης-derby-score...δεν ξερετε πως αλλιως να βγαλετε το κομπλεξ σας,ειστε η ντροπη των δημοσιοκαφρων!
Έπαιξε ο Νίνης βασικός??? Δεν το πρόσεξα...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
1) Συνολική διαφορά τερμάτων
2) Καλύτερη επίθεση
3) Περισσότεροι βαθμοί στα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν (για διπλή ή τριπλή ισοβαθμία)
4) Διαφορά τερμάτων μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν (για τριπλή ισοβαθμία)
5) Καλύτερη επίθεση ανάμεσα στις ισόβαθμες ομάδες (για τριπλή ισοβαθμία)
6) Κλήρωση
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Cobain_7 (18-06-10), Galletti97 (18-06-10)
Μέσσι ετοιμάσου ... έρχεται η σειρά σου ...
να νιώσεις και εσύ την Οργή του Βύντρα .... την Τιμωρία του Αλεεεεεεεεξηηηηηηηη ... την Vertigo του Καραγκούνη .....
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Σιγά μην παίξει ο Μέσι σε αυτό το παιχνίδι. Λογικά ο Μαραντόνα θα ξεκουράσει παίχτες καθώς ακολουθούν τα νοκ-αουτ παιχνίδια.
τι λες μωρέ ;; δεν θα ζητήσει ο Μέσσι (γονατιστός εμπρός στον Μαραντό) , δεν θα παρακαλέσει να παίξει αντίπαλος με τον Κυριάκο ; δεν θα πάρει την φανέλα του Καραγκούνη ;;![]()
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Και πότε θα παίξει ο Μιλίτο? Πότε θα παίξει ο Αγουέρο? Αυτούς δεν τους σκέφτεσαι???![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Galletti97 (18-06-10)
Bookmarks