estai (24-03-24)
estai (24-03-24)
Ένα ένα: Δεν είπες εσύ για νέο Ζλάταν. Έτσι μας τον παρουσιάζουν.
Ούτε καινούριοι τρόποι, ούτε παλιοί: Δε συμφωνώ καν με αυτό που λες. Εγώ είπα ότι είναι πολύ καλός επιθετικός με μειονεκτήματα. Εσύ είπες ότι θα τον ήθελες στον Ολυμπιακό. Εγώ ούτε ως δεύτερο. Όπως είναι τώρα, όχι όπως ίσως γίνει σε λίγα χρόνια αφου διαβάζεις εσύ το μέλλον.
Για Καμπι που είδες ότι με 2-3 γκολ θα ξεπεράσει Αραμπι; Ακόμα έχει 10 κ θέλει άλλα τόσα για να τον φτάσει στα ευρωπαϊκά. Για Ελλάδα ας μη μιλήσουμε καλύτερα.
Και ο Αραμπι όσα πέναλτι έχει βάλει στον Ολυμπιακό σε 5 χρόνια, έχει βάλει ο Ιωαννίδης μόνο φέτος. Δεν είναι όλα όπως τα παρουσιάζεις εσύ. Και μόνο που συζητάμε για Φωτακο και έχουμε φέρει στην κουβέντα τον Γιουσέφ, είναι αστείο.
Και επειδή πολλή αξία του δίνω που όλη μέρα μιλάω για αυτόν, ούτε στην ομάδα θα τον ήθελα, ούτε τίποτα. Ο καθένας έχει την άποψη του, δεκτό. Σύμφωνα με τη δική μου, ο Ιωαννίδης είναι φέτος ο τέταρτος καλύτερος σέντερ φορ του πρωταθλήματος. Καμπι και Λιβάνι δεν τον βλέπουν καν και κατά τη γνώμη μου και ο Μορον κάνει καλύτερο πρωτάθλημα.
giovanni#10 (23-03-24)
panahs7 (24-03-24)
giovanni#10 (24-03-24)
Θα δουν οι ξένοι δηλ. τον Ιωαννίδη να κάνει κοντρόλ με το καλάμι και θα τρέξουν να τον πάρουν...
Η Βουλγαράκη είναι 1,60 με το ζόρι. 23 χρονών και πάει με την θείτσα την κονδύλω.
Δεν θυμάμαι να διαφωνούσα για τον πολύ συγκεκριμένο. Γενικά με τους Έλληνες που παίζουν κάτω από τον μΠαοκ, έχω όμως μία πολύ σοβαρή επιφύλαξη για το πόσο έτοιμοι είναι να σταθούν ακόμα και σαν αλλαγές.
Ο λόγος που τον επαναφέρω στην συζήτηση τώρα είναι γιατί έχει κάποια πολύ καλά στοιχεία για Έλληνας, που τους χρειαζόμαστε και στη Θέλτα, δεν έχει πιάσει, επομένως κάποιο κανάλι μπορεί να βρεθεί.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (25-03-24)
Προσωπικά από τα γήπεδα της Αργολίδας, αργείτης είναι και ο πατέρας του προπονητής on and off στον Παναργειακό. Έχω γράψει για το παιδί από ίσως και πριν πάει στην Τρίπολη.
Για το χαρακτήρα του μπορώ να σας πω τα καλύτερα από αυτούς που τον έχουν ζήσει από τις ακαδημίες κιόλας.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drizzt : 26-03-24 στις 07:26
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (25-03-24)
Απαντάς σοβαρά ενώ σου μιλάει για αυτήν την εποχή, που δεν έχει και συμμετοχές και τον συγκρίνει με τον Γιακουμάκη που το μόνο που έκανε όσο έπαιξε ήταν περισσότερα φάουλ από κάθε αμυντικό του Καζακστάν...
giovanni#10 (25-03-24)
Καλή επιτυχία στην εθνική μας απόψε.
Δεν είναι και κάνα θηρίο η Γεωργία οπότε άμα παίξουν σοβαρά οι δικοί μας εύκολα ή δύσκολα θα περάσουν.
Αστειότητες αυτά μεροτεχνήματα που κάνουν κάποιοι παλαβοί στο ξενοδοχείο τη νύχτα.
Περιμένω να το παστελώσει ο Μασούρας.
Καλός ο Ιωαννίδης αλλά καλύτερος στη παρούσα φάση ο Παυλίδης.
Αν και σε ματς της εθνικής μας μέχρι τώρα ο φορ της Αλκμααρ δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες.
Δουβίκας είναι καλός.Αλλά δεν νομίζω η διοίκηση μας να δώσει 12 μιλλιόνια για να τον φέρει.
Όταν ήταν στον Αστέρα άντε στον Βόλο που τον ξέρανε δεν κινηθήκανε οπότε δεν παίζει πια να έρθει εδώ.
Εντάξει - δεν έχουμε παίκτη να παίζει στον Παναιτωλικό, αλλά ούτε και Πρωταθλητή Ιταλίας...
Γενικά, το νου μας...
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ο Μπέος ήθελε να τον δώσει εκεί. Τουλάχιστον δεν του κάρφωσε το δελτίο στον τοίχο για κανέναν χρόνο.
Για τα δικά μας τα σαΐνια που από ολόκληρο Αστέρα Τρίπολης, τον Μαρίνο πήραν χαμπάρι, βλέπετε δεν μιλάω...
Με 8αρι τον Μανταλο κατεβαίνει ο Πογιετ. Τολμηρός αν μη τι άλλο
Bookmarks