Nikolaos_Kokkinos (19-06-23), panahs7 (19-06-23)
Τι λέει απολαμβάνετε το εθνικό μας συγκρότημα;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Nikolaos_Kokkinos (19-06-23), panahs7 (19-06-23)
Άλλο 1 ημίχρονο καθυστερήσεις.![]()
chainsaw (20-06-23)
Απο την αλλη ειναι να απορεις που ο ντεσαμπ θα κρατησει μεσα τον Εμπαπε 114 λεπτα ωστε τι? Μην τυχων κ του το γυρισει ο Παυλιδης με τον Φουντα??
Ειναι κ γαλλοι καλοι τρομπες,...
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Nikolaos_Kokkinos (19-06-23)
Καλα με 14 λεπτα καθυστερησεις ππυ κρατησε , αν δεν ειχαμε φαει κοκκινη ανετα ισοφαριζαμε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ποιος μπουχαλακης ρε μαλακες? Που τονε ξεθαψανε
2 Euro έχουν οι Γάλλοι είπε ο Σωτηρακόπουλος. Του χρόνου τους φτάνουμε δηλαδή.
Nikolaos_Kokkinos (19-06-23)
Κορνερ, χαριστεας και 1-1
Φτου ρε γαμώτο, στο κόρνερ κλείδωσε η στοιχηματική και νόμιζα έγινε το θαύμα, αλλά τελικά έβγαιναν τετ α τετ.Ούτε αυτό δεν έβαλαν οι μαλάκες.
drizzt (19-06-23)
Θα μπορούσα να πω ότι τους περίμενα χειρότερους, αλλά από την μέση και μπροστά, ή ταχύτητα, ή ποιότητα, ή δύναμη (τα δύο από τα τρία συνήθως, με εξαίρεση τον Γιακουμάκη που διακρίνεται για την έλλειψη και των τριών) λείπει για αυτό το επίπεδο από όλους: Όσο κρατιόταν ο Μαυροπάνος, να μην κάνει τα Λαζο-γερμανικά του, κρατιόταν και η άμυνα.
(Ο Τσιμίκας πρέπει να πάει κάπου να παίζει γιατί δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες να συνέλθει.)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Κοίτα θράσος η ποντικομαμή ρε! Δικαιώθηκε πώς;; Πήρε κανένα Euro? Πείτε του κάποιος να το βουλώσει γιατί τονε βλέπω με το κεφάλι ανάποδα μέσα σε χωράφι με καλαμπόκια.Μπαλτάκος: "Ο Πογέτ δικαιώθηκε για τον Φορτούνη όπως ο Ρεχάγκελ για Ζήκο - Στολτίδη"
Faithful (25-06-23)
Ενα ολοκληρο ημιχρονο ημασταν πισω στο σκορ απεναντι στη Γαλλια και οι αλλαγες που ειχε στον παγκο ηταν ο Ρετσος, ο Μπουχαλακης και ο Φουντας.
Προφανως και δικαιωθηκε!!!!
voskos_7 (26-06-23)
5-0 στο 44' από την Νορβηγία στους μικρούς
καλα θα παει και αυτό
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Τί νομίζεις; Για πλάκα τους μαζεύουν στην Γερμανία, την Αγγλία, την Αυστρία και την Ελβετία;
Εμείς δεν παίρνουμε χαμπάρι πόσο πίσω έχουμε μείνει και νομίζουμε ότι είναι μικροί και θα μάθουν όταν παίξουν στην πρώτη ομάδα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Όχι, εμείς προτιμάμε να παίζουν τα γίδια που μαζεύουμε από τις στέπες του εξωτερικού από το να δώσουμε ευκαιρίες στους μικρούς υπό τον φόβο μη χάσουμε κάνα πρωτάθλημα.
A, και μην ξεχνάτε ότι το πάλεψαν τα καμάρια μας και τελικά έχασαν με 5-4![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αυτός ο Τζίμας του παοκ είναι απίστευτο ταλέντο. Μόνος του πήγε να το γυρίσει ενώ είναι 17.
Bookmarks