Και τον Μητρογλου τον βλεπω σε εξαιρετικη κατασταση παντως...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
εκτός από μανωλά είναι όλοι εκτός τόπου και χρόνου. η ομάδα θέλει 3 αλλαγές από το ημίχρονο μπας και αλλάξει κάτι.
Η νέα εποχή έφτασε!![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Δωσε πασα ρε αμπαλε.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μωρη Μαρίκα τι ζητας και τα ρεστα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Βγαλε ρε ανθρωπε τον Ταχτσιδη κ τον Μανταλο οξω
Αεραααααα 4-0-6 και τα μυαλά στις φούστανελλες
Κάνε γιόμα ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!![]()
75 λεπτα κ δεν εχεις κανει φαση,μεγαλειο
Επικο ξεκινημα χαχαχα
καλα παμε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Η εθνική του Μουντιάλ μοιάζει με μικτή κόσμου σε σχέση με το σημερινό χάλι. Τίποτα άλλο...
ποσο θα μας λειψει ο Μανωλας .........
Πάλι καλά έχουμε και Γιάννη Γκούμα που τα εξηγεί ωραία, να καταλαβαίνουμε κι εμείς τι βλέπουμε.
celticfrost (08-09-14), dtakis80 (07-09-14), panahs7 (08-09-14)
Συγχαρητηρια στην Εθνικη,εξαιρετικη εμφανιση αναλογη του σχολιασμου Γκουμα ...
Ναι Γιάννη μου (το μαντήλι σου...) , δεν έχει καμία σημασία που δεν νικήσαμε... Όλα καλά. Εσύ ξέρεις καλύτερα.
![]()
ο ρανιέρι φταίει και ΜΟΝΟ σήμερα. ελπίζω να δει τις μαλακίες του και να τις διορθώσει στο επόμενο ματς.
Κρίμα, φοβάμαι ότι η ομάδα ΘΑ ΖΟΡΙΣΤΕΙ στον όμιλο. Κυρίως επειδή έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι θα περάσουμε πανεύκολα, κάτι καταστροφικό για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα που επαναπαύεται εύκολα...
Η ομάδα σήμερα ήταν πραγματικά ένα χάλι! Μεγάλες αποστάσεις ανάμεσα στους παίκτες, καμία κίνηση να απελευθερωθεί ένας μεσοεπιθετικός, πολλές ανούσιες γιόμες, οικτρή εμφάνιση Χολέμπα-Μάνταλου, ατομικές ενέργειες, ποδόσφαιρο τύπου-Βάις (παίρνω τον μπάλα και τρέχω και σας γράφω στα φρύδια μου...)
Ο Ρανιέρι έχει πολλή δουλειά!!! Μακάρι να τα καταφέρει, η ομάδα μας έχει δώσει τεράστιες χαρές εδώ και 10 χρόνια. Μια κακή προκριματική φάση αρκεί να επανέλθουμε σε κληρώσεις με Ολλανδίες, Γερμανίες κλπ. κλπ. κλπ.
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Bookmarks