Παίζει πάρα πολύ δυνατά ότι μετά το τέλος της σεζόν ο κωστακουμπος θα έρθει σε μας από μουρθια
Παίζει πάρα πολύ δυνατά ότι μετά το τέλος της σεζόν ο κωστακουμπος θα έρθει σε μας από μουρθια
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αντί για αυτόν ελπίζω να έρθει κανένας παικταράς τύπου Μίσιτς.
δεν κινειται τιποτα. δυστυχως θα φαμε το κεφαλι μας αν δεν ενισχυθουμε σοβαρα. ο γουοκαπ δεν θα την παλεψει, ο εβανς δεν ξερουμε ποτε τελικα θα επιστρεψει και σε τι κατασταση θα ειναι και οι ψηλοι μας ειναι για τα μπαζα φετος. ο βιλντοζα τραυματιζεται και ο Γκος ειναι φοβερο που δεν εχει τραυματιστει ακομα.
hang your demons
Σέιμπεν Λη λογικά.
Bασιλης Τολιοπουλος, απ' οτι φαινεται.
Σέιμπεν στις 450 χιλιάδες, φαίνεται να κλείνει... Κάνουν ακόμα παζάρια οι Τούρκοι, αλλά ο μάνατζερ του παίκτη τους ξεκαθάρισε πως ο παίκτης του θέλει ΕΛ και Ολυμπιακό. Κανονικά μέχρι το μεσημέρι θα πρέπει να ανακοινωθεί, γιατί διαφορετικά πάμε χαμένοι και το εννοώ.
(Για Πιστολιόπουλο, ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση, κατά τη γνώμη μου. Όπως είπε και ο Δημήτρης τι να έρθει να κάνει σε εμάς? Να παίζει δεκάλεπτα και να τρώει πάγκοκ? Εγώ θα τον ήθελα, γιατί είναι αρχιδάτος παίκτης.)
Προς το Team> Το φόρουμ σέρνεται παίδες! Ίσως να είναι μόνο για εμάς του εξωτερικού, δεν ξέρω.
chainsaw (26-02-25), dimitris67 (26-02-25)
Θα ήθελα μια πρόγνωση για το ρόστερ του χρόνου. Η κατάσταση με την προσθήκη Σέιμπεν είναι ενδιαφέρουσα.
Δεν εχει ξαναγίνει αυτό που συμβαίνει με το φετινό ρόστερ. Κάτι οι συγκυρίες, κάτι το δέσιμο του συλλόγου με κάποιους παίκτες, έχουμε 15-16 12αδατους.
Εγώ μπορώ μόνο να προβλέψω ότι δε θα φύγουν ο Έβανς, ο Μακκισικ και ο Βιλντοζα. Για Μιλουτινοφ θα δούμε και Ράιτ ανάλογα την κατάσταση του. Ο Μήτρου Λονγκ λογικά θα ζητήσει να φύγει επίσης.
Εγώ βλέπω ακόμα πιο όμορφο ρόστερ του χρόνου. Προσωπικά θα ήθελα με κάποιο τρόπο να χωρέσει ένα αθλητικό τέσσαρι.
Du3lisT (09-03-25)
Πεταγουει![]()
Πόιντ γκαρντ: Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Λούκα Βιλντόζα, Ναζ Μήτρου-Λονγκ,Σούτινγκ γκαρντ: Κίναν Έβανς, Σέιμπεν Λι, Τάιλερ Ντόρσεϊ
Σμολ φόργουορντ: Εβάν Φουρνιέ, Σακίλ ΜακΚίσικ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Κώστας Παπανικολάου
Πάουερ φόργουορντ: Σάσα Βεζένκοφ, Άλεκ Πίτερς, Στέφανος Σπάρταλης
Σέντερ: Μουστάφα Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Νέιθαν Μενσά, Μόουζες Ράιτ
Unbelievable depth!!!
Βέβαια πληρώνουμε 11 ξένους!!! Και ο Πετρουσεφ 12!!
Για του χρόνου τη βλέπω πιο δυσκολη την κατάσταση. Πχ, θα μείνουν και τα δύο τεσσάρια ή χαιρετάμε Πίτερς; Στα γκαρντ θα μείνουν και Γκός και Έβανς και Λι; Θα πάμε για ξένο τριάρι; Θα πάμε για άλλο ένα σέντερ;
Χαμός προβλέπεται.
O Ράιτ μπαίνει στις προπονήσεις τώρα. Αν είναι υγιής, δύσκολα θα αλλάξουμε 3αδα σέντερ θεωρώ. Το δίδυμο Πετρουσεφ-Μιλουτινοφ λειτούργησε πολύ καλά πέρυσι. Μακάρι να το ξαναδούμε.
Όλη τη σεζόν εξυφαίνεται η προπαγάνδα ότι μας σπρώχνει η διαιτησία και τετοια γραφικά. Μια πορτοκαλάδες, μια βαλίτσες. Πώς να δικαιολογήσουν ότι η ομάδα που χαίρεται η Ελλάδα, είναι τρίτη και ο ατιτλος γάβρος πρώτος; Να δούμε μόνο, θα μας σπρώξουν και στο φ4 η θα δούμε τίποτα Ντιφαλαδες πάλι; Μόνο εκεί που δεν χρειάζεται, μας σπρώχνουν εμάς.
Εφταπουστος, η μόνη ομάδα στην ιστορία ολων των αθλημάτων, που έχει αδικήσει τη Ρεάλ σε τελικό
Και την Μπαρτσελόνα, μην ξεχνάμε.
chainsaw (19-03-25)
Bookmarks