dimitris67 (29-06-24)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
dimitris67 (29-06-24)
Κρέας ο Φαλ. Το ακούσαμε κι αυτό. Ένας απ' τους καλύτερους , -αν όχι ο καλύτερος- ψηλούς σε δημιουργία.
drizzt (29-06-24)
Καλά ρε βάλτε το Μιλουτίνοφ να χαρεί περισσότερο η Μαργαρίτα.![]()
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Γκραντζ ακούγαμε στα 90ς.
..και ο ναυαγός γυρίστηκε το 2000.
O τύπος ασχολείται με το χόκει στον Καναδά και είναι άσχετος με το μπάσκετ.Είναι σαν να βγει ο Παπανώτας να δώσει πληροφορίες για το Χρηματιστήριο.
Σάσα γύρνα στον Ολυμπιακό και γράψε το πρεζόνι στα αρχίδια σου το δυό!
Γιατί, αν δεν ήταν κλειστή λίγκα, με τί θα ασχολούνταν οι Ράπτορς;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εντάξει κούπα το 19 πήραν άλλα franchise ασχολούνται πολύ περισσότερα χρόνια και δεν το έχουν καταφέρει.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
drizzt (30-06-24)
κανα νεο εχουμε? ακουγονται φημες οτι υπαρχει συμφωνια με φουρνιερ και ζητησε λιγο χρονο να δει αν υπαρξει κατι απο NBA.
που ειναι ο μητσος 67? κυριακη ολα κλειστα?
hang your demons
Για Φουρνιέ δεν έχουμε κινηθεί ακόμα.Θα το κάνουμε όμως αν και δεν πιστεύω πως θα τον αποκτήσουμε.Με Σάσα θα γνωρίζουμε τι παίζει από Τρίτη-Τετάρτη και μετά.
Έβανς κανονικά από Γενάρη-Φλεβάρη.Αν δεν αποκτηθεί ο Φουρνιέ φοβάμαι μην καταλήξουμε στον μέτριο μπετατζή Ντόζιερ.Μακάρι να διαψευσθώ!
ο ζερβας πριν λιγο ειπε οτι εχουν υπαρξει επαφες με Φουρνιε. εγω καταλαβα προταση. τον θελουμε και περιμενουμε.
δεν ανεφερε καν ντοζιερ η παικτη απο ευρωλιγκα. εναλλακτικη του Φουρνιε ανεφερε τον Μιχαιλιουκ.ο ολυμπιακος ειπε ψαχνει παικτη στο 2-3 οχι στο 1-2
η προταση στον σασα πλησιαζει τα 4 το χρονο. 4ετες. το μεγαλυτερο μετα του τσιλντρες.
hang your demons
Τώρα ξύπνησα μάγκες και Κυριακή στη Γερμανία απαγορεύονται τα τηλέφωνα.
Πάντως, για τον Σάσα, ισχύουν όσα γράψαμε χθες και συνοψίζονται στο εξής ένα: ΝΒΑ ή ΕΜΕΙΣ, που τον καλύψαμε αγωνιστικά και οικονομικά.
(Μόνο το s/http, που είναι καλό, του οργανισμού θα δω σήμερα, αλλά εκεί έχει τελειωμένα πράγματα συνήθως και, αυτές τις μέρες πολύ ΕΠ)
Βγαίνουν τα κουκιά για τον Μούσια; (Μοιάζει με τον Σεθ, που είναι ο αγαπημένος μου παίκτης).
Αν ο Σάσα πάρει Χ ποσό, ο Γάλλος, που είναι πολύ μεγαλύτερο όνομα στην πιάτσα, θα θέλει λογικά Χ+20% τουλάχιστον.
Την Παρασκευή, καλός μπασκετάς, μου είπε κάνα δυο ονόματα, που έπαιζαν για εμάς, ως αντι- Φουρνιέ. Καλοί και πιο οικονομικοί ΝΒΑερς. Το μικρό του ενός ήταν Τζόρνταν και για αυτό το συγκράτησα. Ο άλλος, τον θυμήθηκα Βοσκέ, είναι ο κλώνος Ναν, ο Γκουτγουίντ! Δεν συνεχίζουν ΝΒΑ με τις ομάδες τους, αλλά ψάχνονται για νέα ομάδα εκεί. Αν δεν τα καταφέρουν, υποψήφιοι για Ευρώπη. (Υπήρχε και τρίτος, με το επίθετο του να αρχίζει από Ν.)
Ξαναρωτάω: Μήπως τον Τζόρνταν τον τσίμησες από συζήτηση για το ποδόσφαιρο και επειδή έπεσε με τα ελαστικά και τον Μαθηματικό, τον έβαλες στο μπάσκετ; Ρωτάω γιατί δεν θα είναι η τρίτη φορά που το ξαναέπαθες...
hang your demons
dimitris67 (30-06-24)
Εγώ χωρίς πληροφορίες σας είπα τί θα γίνει με τον Βεζένκοφ όταν ετοιμαζόσασταν να πάτε το αεροδρόμιο. Γιατί δεν χρειάζεται να έχεις φάει τις σόλες σου στο ρεπορτάζ για να καταλάβεις ότι παίκτης που προέρχεται από ανταλλαγή είναι αδύνατον να είναι διαθέσιμος και είναι ακόμα πιο αδύνατον να τον αμολήσει η ομάδα που τον αντάλλαξε, έχοντας και εικόνα ότι ο παίκτης έχει βρει ήδη ομάδα που τον πληρώνει και πολύ καλά.
Εκτός αν νομίζεις (σαν στοιχηματζής) ότι οι ιθύνοντες ενός επαγγελματικού συλλόγου που είναι και υπόλογοι στους μετόχους, είναι σαν τους τελειωμένους τζογαδόρους που χρηματοδοτούν την εταιρία την οποία όλοι ενημερώνουν.
Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη ζωή, μεταφέρονται με την μορφή που θέλει αυτός που τις μεταφέρει, ή ακόμα χειρότερα με την μορφή που συμπεραίνει ότι τις θέλουν οι τελικοί αποδέκτες.
Δεν είμαστε τόσο περίπλοκοι όσο θέλουμε να δείχνουμε - απλά είναι τα πράγματα και αν παραιτηθούμε και εμείς από την προσπάθεια να χτίζουμε αχρείαστους μύθους γύρω από τους εαυτούς μας και αυτό που κάνουμε, όλα αντέχονται πιο άνετα.
Bookmarks