ΩΧ ΩΧ ΩΧ
Kalispera!
Επειδή σήμερα στα σχόλια γίνονται πολλές αναφορές για ταχυπαλμίες και υψηλές πιέσειςβ¦ θα ήθελα πριν το επόμενο ποστ να κάνετε ένα μίνι τσεκ απ!
#OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight
ΩΧ ΩΧ ΩΧ
Kalispera!
Επειδή σήμερα στα σχόλια γίνονται πολλές αναφορές για ταχυπαλμίες και υψηλές πιέσειςβ¦ θα ήθελα πριν το επόμενο ποστ να κάνετε ένα μίνι τσεκ απ!
#OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight
drizzt (02-09-24)
Λευκή πετσέτα οέο.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Δεν υπάρχει σάλιο. Ρε τον φουκαρα τον θρύλο
Les gars legendaires Angelopoulos
ΘΜΑ
φανταστικες μεταγραφες φετος ειμαστε φαβορι για την ευρωλιγκα
αν ολα κυλησουν φυσιολογικα η κουπα ειναι δικη μας
Δε συμφωνώ καθόλου με το σενάριο απομάκρυνσης Φιλιπ
Σιδεροκέφαλος ο γαμιας
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μα αυτό γίνεται νομίζω, ανανεώνει και πάει δανεικός
chainsaw (02-09-24)
ειναι η τελευταια χρονια του πητερς θεωρω και ας εχει συμβολαιο μεχρι το 26. οποτε ας παει ο φιλιπ στον ερυθρο να παιζει πολυ και να βελτιωθει και γυριζει το καλοκαιρι.
εδω θα τον ετρωγε ο παγκος.
hang your demons
πωπω πονοοοοοος στα ερτζιαναααααααα , ΠΟΝΟΣΣΣΣΣΣΣΣ , τσατιστηκαν οι λαγοι επειδη λεει που πηγε το "my way" .. ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΠΗΓΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΙΔΗΔΕΣ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Paneas (03-09-24)
Πόνεσε και ο τρακης λίγο μάλλον:
"Εγώ μια απορία έχω μόνο. Τελικά οι βόμβες μεγατόνων κάνουν ή δεν κάνουν; Οι ομάδες χτίζονται ή αγοράζονται; Έχω μπερδευτεί"
Θα μπερδευτείς αν πρέπει να σκύψεις η να ανοίξεις στόμα φέτος, το νου σου.
Nikolaos_Kokkinos (03-09-24)
drizzt (03-09-24)
Τρομερη αντιδραση απο τους Αγγελοπουλους μετα απο μια χρονια που σκορπισε απογοητευση με τον τροπο που χαθηκε το πρωταθλημα και η Ευρωλιγκα. Με μεταγραφες Βεζενκοφ και Φουρνιε ο Ολυμπιακος δεν ανεβαινει μονο ποιοτικα αλλα παιρνει και παιχτες που επαιξαν σε πολυ ψηλο επιπεδο και λογικα μπορουν να βοηθησουν την ομαδα με διαφορους τροπους για να πετυχει τους στοχους της. Εχει ηδη αντιστραφει πληρως το κλιμα με αυτες τις μεταγραφες και ελπιζουμε για το καλυτερο.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Nikolaos_Kokkinos (03-09-24)
Μεγάλο ποιοτικό upgrade
Λίγους μήνες πριν είχες Σικμα Μπραζντεκις
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks