drizzt (05-07-24)
ο Πητερς ειναι πολυ σοφτ ρε γαμωτο.ξεχωρα απο το κορμι του που δεν τον βοηθαει Δεν βγαζει τον εγωισμο και το παθος του Σασα επιθετικα και αμυντικα(ο σασα θα καλυψει το οτι δεν ειναι καλος αμυντικος με την ενεργεια που βαζει).
εχει τρομερο βρωμοχερο βεβαια, το καλυτερο στην ευρωλιγκα αλλα ειναι σοφτ και στατικος σουτερ. θελει ομαδα με ειδικα plays για παρτη του.
hang your demons
drizzt (05-07-24)
Ο Σάσα παρότι παιχταράς δε χωρούσε στη ζελα μας είπε ο πρε. Ενώ όλοι οι άλλοι που μάζευε πέρσυ 5 ίδιοι σε κάθε θέση δεν τον είχαν προβληματίσει.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (05-07-24)
drizzt (05-07-24)
Του έδινε 4 εκ. το χρόνο επειδή δε χωράει στο ρόστερ του;
Γελάνε και τα κατσίκια.
giovanni#10 (05-07-24)
και πητερς και πετρουσεφ δεν φευγουν.πιστευω θα φυγει ο πητερς λογω οτι το θελει ο ιδιος.και καλα κανει.
ο πετρουσεφ δεν επαιζε βασικος ετσι και αλλιως.δεν ηταν βασικςο κρικος οπως πητερς. αν φυγει ο πητερς θα παρει παραπανω ευκαιριες στο 4.
hang your demons
Du3lisT (05-07-24)
Δεν τον βλέπω σαν Γκος, αλλά για τον Πήτερς, μου φάνηκε βιαστική, όσο δικαιολογημένη μπορεί να ήταν για τότε και η ανανέωσή του....
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο ΜακΚίσικ και ο Πίτερς είναι μονοδιάστατοι παίκτες. Δεν με χαλάει να φύγουν καί οι δύο για ένα βαρβάτο τριάρι. Λίγη σημασία έχουν όλα αυτά πάντως αν ο Σάσα δεν κάνει χρονιά ανάλογη της τελευταίας του εδώ.
Ο Σακιλ σε μας, παίρνει 800 Χιλ $, ενώ η Μονακό του προσφέρει 1 μυριο $ και 300χιλ € στον Ολυμπιακό. Ο Πίτερς παίρνει λίγο παραπάνω από 1.2. Αν φύγει, βλέπω να είναι χωρίς buy out, χαρίζοντας μέρος του συμβολαίου.
Υπάρχουν Ολυμπιακοι, που θεωρούν σωστό να φύγει ο Μιλουτινοφ και ταυτόχρονα το παίζουν και μπασκετικοί! Καν τε τη χάρη στην ανθρωπότητα και ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να βλέπετε μπάσκετ και να μας λέτε τη γνώμη σας. Ηλίθιοι
chainsaw (05-07-24), pirateeeeeee (05-07-24)
Ρε παιδιά δεν σας βρωμάει λίγο οτι βάζει πλάτη και κανένας Βάγγος;Μου φαίνεται να έχουμε μια πρωτόγνωρη προσέγγιση και άπλα στις κινήσεις μας φέτος.
Εγώ δεν το βλέπω αυτό κάπου...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Koιτα, οι Αγγελοπουλοι ποτε δε τσιγγουνευτηκαν να δωσουν χρηματα σε παιδια της ομαδας. Το οτι δεν ειναι 2,5 μυρια οπως του Σπανουλη και ειναι 3,5 , επηρεαζεται απο τις επιταγες της εποχης, αλλά επι της ουσιας δεν αλλαζει κατι. Η οικονομικη πολιτικη και το μοντελο διοικησης παραμενουν σταθερα με μικρες αποκλισεις. Οπως π.χ η ανανεωση ολων των παικτων νωρις μέσα στη σεζον.
Αν οντως φερουν και Φουρνιέ ή άλλο μεγαλο ονομα, τοτε ναι. Μπορουμε να υποθεσουμε διάφορα. Θα εχει γινει μεγαλη υπερβαση.
Ουτε εγω ξερω κατι τετοιο
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Το ότι οι Αγγελόπουλοι είναι περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων από που προκύπτει??
Bookmarks