Έτσι για να περνάει η ώρα τα λέμε εδώ για τις μεταγραφάρες επιπέδου Α2 (και βγάλε)
Έτσι για να περνάει η ώρα τα λέμε εδώ για τις μεταγραφάρες επιπέδου Α2 (και βγάλε)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Κλεισμενοι:
Γουολκαπ
Λουντζης
Καρτερ
Λαϊτι
Φαλ
Κατα τη γνωμη μου, βελτιωμενοι σε σχεση με περσι. Εκκρεμει το θεμα του Σπανουλη, θεωρω αδιανοητο να μην κλεισει την καριερα του σε εμας. Κατανοω τον Μπαρτζωκα, αλλα να βρεθει μια λυση πλιζ.
Επισης ακουγονται διαφορα για Ντορσεϊ, μακαρι να γινει.
Προσωπικη μου εκτιμηση πως κρυφοκοιταμε και τον Μητογλου, αν στραβωσει κατι και δεν μεινει στον παο.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Έχει ψωμί το θέμα του Ντόρσεϊ πάντως.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
BrazHlias (18-06-21)
Το καλο ειναι πως ετσι οπως ειμαστε τωρα, το ροστερ ειναι ουσιαστικα "κλεισμενο". Στην επομενη ευρωλιγκα κατεβαινουμε ετσι οπως ειμαστε και χτυπαμε 8αδα. Αυτες οι προσθηκες, αν γινουν θα μας δωσουν βαθος, αλλα εχουν κυριως οριζοντα το μελλον.
Απο την αλλη, αν τα ποσα που ακουγονται ισχυουν ή θα ανεβασουμε λιγο το μπατζετ μας ή δεν θα υπαρχουν λεφτα για ξενους αξιας. Για τον Μητογλου ακουγεται προταση 1,2 εκατομμυρια για τρια χρονια. Αν ισχυει, αλλα τοσα πρεπει να παρει ο Βεζενκοφ τουλαχιστον. Ο Παπανικολαου παιρνει 1 και ο Σλουκας νομιζω λιγο πανω απο 1,5. Μαζι με Ντορσεϊ λοιπον, αυτη η "πενταδα" θα παιρνει 6 εκατομμυρια καθαρα.
*Χρειαζεσαι περιπου δεκαπεντε παιχτες στο ροστερ.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Βλεπουμε οτι οι αντιπαλες ομαδες εχουν πολλη μεγαλυτερη διαφορα αναμεσα στο μπατζετ τους και στους μισθους που καταβαλλουν. Που μπορει να πηγαινουν αυτα τα χρηματα; Οσον αφορα καθαρα τους μισθους των παικτων και του τεχνικου τιμ, ειμαστε αισθητα πισω μονο απο 5 ομαδες.
Το ροστερ δεν εχει τελειωσει. θελουμε εναν σκορινγκ γκαρντ και μαλλον αυτος θα ειναι ο ντορσει που δεν θα βρει συμβολαιο NBA. και εχει συμφωνησει με εμας.
οι μεταγραφες ως τωρα ειναι 2 κλασεις ανωτερες απο αυτους που ειχαμε και πολυ εξυπνες.
περα απο τον ντορσει (εκτος εκπληξεως) παιζει και αυτο του μητογλου ο οποιος αποφασισε να φυγει απο τον παναθηναικο και του εχουμε κανει προταση.
αν παρει μητογλου παιζει και το σεναριο να δωσουμε Ζαν Σαρλ και να παρουμε εναν αλλο ξενο. σε αλλη θεση.
Καρτερ δανεικος η τον κραταμε για Α1 αν παιξουμε.
hang your demons
drizzt (19-06-21)
Οι τελευταίες πληροφορίες είναι πως τελειώνει από βαζελο ο μιτογλου.
chainsaw (19-06-21)
Εγω που ειμαι ασκετος, τοσο καλος ειναι αυτος ο Μητ(ρ)ογλου και τον θελουμε με 1.2 το χρονο;;;
Και τι θεση ειπαμε παιζει;
giovanni#10 (19-06-21)
Γιατί έχει μεγάλη μύτη.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Πραγματικα δε βγαζει κανενα νοημα ενα τοσο μεγαλο ποσο για τον Μητογλου. Στον Παο παιρνει 500 χιλιαρικα τωρα. Εκτος αν υπαρχει βεβαιοτητα οτι ο Βεζενκοφ θα αποχωρησει του χρονου και οι αφοι θελουν να δημιουργησουν ενα διδυμο Σλουκα-Μητογλου στα προτυπα του Σπανουλης-Πριντεζης. Μισθολογικα παντα, γιατι αγωνιστικα ειναι η μερα με τη νυχτα. Ο Βεζενκοφ θα ζητησει κι αυτος μεγαλη αυξηση, για να μεινει
Ο Διαμαντοπουλος ειχε πει παλιοτερα οτι ο Μητογλου μανατζαρεται απο ενα πολυ ισχυρο γραφειο, που δουλευει πολυ το προφιλ των πελατων του. Πολυ πιθανο λοιπον να προκειται απλα για κολπο.
BrazHlias (19-06-21)
Μάλλον γίνεται τόσο μεγάλη προσπάθεια για τον Μήτογλου γιατι απ' ότι φαίνεται στο να διαλέξουμε ξένους τώρα τελευταία είμαστε άχρηστοι.
Εγω λεω πως 1,2 ζητησε οταν εκφρασαμε ενδιαφερον, δεν ειναι αυτα που του προτειναμε.
Θεωρω πως εληξε το θεμα Μητογλου και εκκρεμει μονο του Ντορσεϊ.
Ο μητογλου αυτη την στιγμη ειναι μια τριχα απτα αρχιδια του βεζενκοφ
αν η καε εχει σκοπο να δωσει 1.2 ας τα δωσει στον βεζενκοφ να τελειωσει η ιστορια
μεχρι και οι βαζελοι δεν πολυτρελενονται για αυτον τον παιχτη
chainsaw (20-06-21)
Οι μεταγραφές που έγιναν είναι για χαροπάλεμα 8-12οι. Γκαρντ με στατιστικά 31-32% στο τρίποντο και ιστορίες για αγρίους. Με θεατές στο γήπεδο μπορεί και να στραβώσει για τους Αγγελόπουλους φέτος.
εμείς δεν είμαστε βαζελοι
Αρμάνι ο μητογλου.
Bookmarks