Το πρόβλημα που βλέπω εγώ σε δαύτον είναι ότι είναι γενικότερα μέτριος και στα αμυντικά του καθήκοντα και στα επιθετικά. Αλλά είναι απ' αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις που δυσκολεύομαι να τον κρίνω γιατί νιώθω ότι δεν υπάρχει καν στη γήπεδο πολλές φορές, δε ξέρω γιατί. Ίσως επειδή είναι απίστευτα μόνοπλευρο το παιχνίδι μας απ' τη δεξιά μεριά.
Είμαι απ τους ελάχιστους που ήθελα να παίζει ο Άλεγκ γιατί αμυντικά ήταν ΣΚΥΛΙ του πολέμου και ειδικά στο 2ο μισό πέρσι είχε κάνει πολλά καλά παιχνίδια. Απ τη μεριά του δεν τρώγαμε εύκολα γκολ, όλα σχεδόν είτε απ' το κέντρο είτε απ' του Ρόντι έμπαιναν, μας είχαν πάρει όλοι χαμπάρι. Γιατί το πρόβλημα μας ΚΑΙ πέρσι δεν ήταν η επίθεση ( φτάσαμε να χουμε την καλύτερη της Σουπα-λιγδας ) αλλά η άμυνα, αφού ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΒΑΣΙΑ ΒΡΩΜΑΓΕ ΓΚΟΛ και ο κάθε πικραμένος μας έκανε ό,τι ήθελε.
Θα τον δούμε κι αργότερα, ειδικά σε ντέρμπι.
Υ.Γ. Η άποψη μου για ακραία μπακ είναι ότι αν μπορούν μόνο ένα απ' τα 2 να κάνουν καλά, προτιμώ αυτό να είναι τα αμυντικά τους καθήκοντα. Γι αυτο και παιχτες σαν τον Παντο, Σαλινο, Άλεγκ ηταν αξιοπρεπέστατοι στο γήπεδο ενώ επιθετικά δεν.
Bookmarks