Nikolaos_Kokkinos (27-08-23)
Είχατε και στο χωριό σας σαμπάνιες ρε πασοκοπλουτοι.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Nikolaos_Kokkinos (27-08-23)
flessanto (02-09-23), Nikolaos_Kokkinos (27-08-23)
Διακοπή συμβολαίου, αφαίρεση του δελτίου και διαγραφή από κάθε συνδικαλιστικό όργανο ποδοσφαιριστών.
Δεν ψάχνουμε υποψήφιο για τις επόμενες εκλογές στη Νίκη...
Είχαν ρε και πίνανε από λίγο, όταν πηγαίνανε στον Βελισσάρη, στον Τσίκο, στη Βέρρα, για χωνευτικό μετά τα καλαμάκια, πριν τα Chivas: Προφανώς δεν άνοιγαν τις Dom Perignon, αλλά κάτι άλλες, του κώλου...
Το κάνεις ακόμα χειρότερο: Για μπάλα τονε πήραμε, ή για καλλιτεχνικό πατινάζ;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (02-09-23)
Γιατί μπήκε;
Σας θυμιζει λιγο τον Αραουχο ο Ορτεγκα στο μουτσουνι του ?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (18-09-23)
Ακόμη δεν έχει δείξει τίποτα. Ελπίζω να προσαρμοστεί σύντομα, γιατί αν θέλουμε να παίζει ο φορτουνης από αριστερά πρέπει να είναι τρένο ο παίκτης πίσω του
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Nikolaos_Kokkinos (18-09-23)
Πρέπει άμεσα να μπει, ακόμα και με τις μικρότερες ομάδες στο Πρωτάθλημα, γιατί είδαμε οτι παίκτης Κίνι, στα ντέρμπι, δεν υπάρχει.
chainsaw (19-09-23)
λογικα θα ειναι ο βασικος μας φετος
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ε πάντα οι μεταγραφες απο την λατινική Αμερική εμπεριέχουν εξτρα ρίσκο. Ο Εσέ βγαίνει ευτυχώς λίρα εκατό έως τώρα. Το κακό είναι ότι για αυτόν εδώ δεν υπάρχουν περιθώρια αποτυχίας. Ο Σκαρπα από την αλλη και να μην βγει, δε θα έρθει η καταστροφή.
Στο δευτερο ημιχρονο ξεψαρωσε και ειχε και συμμετοχη στην επιθεση. Ενθαρρυντικη εμφανιση
drizzt (21-09-23)
Και να μην ήταν, είναι η πρώτη του εμφάνιση σε Ευρωπαϊκό και η θέση του είναι λίγο δύσκολη, γιατί ό,τι και να κάνει, δεν καλύπτεται εύκολα...
flessanto (22-09-23)
Μια χαρά, όταν έχει γράψει δεκαπέντε παιχνίδια θα είναι σούπερ.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Κομπλε φαινεται.
Είχα μια ελπίδα οτι λόγω ίδιας εθνικότητας θα είχε καλη συνεργασία με τον Φρέιρε αλλά μάλλον είναι απο χωριά με πολύ διαφορετικές διαλέκτους.
Στο 2ο ημίχρονο ανέβηκε αρκετά η απόδοσή του, ελπίζω να συνεχίσει έτσι.
voskos_7 (22-09-23)
Μετά το 30 λεπτό ήταν πάρα πολύ καλός. Μακάρι να δείξει ότι μπορεί να γεμίσει τα παπούτσια του τσιμικα
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Που τον είδατε καλό? Στο πρώτο ημίχρονο ήταν σαν μην ξέρει την θέση και ήταν αλλού γι'αλλού.
Μακάρι να είναι θέμα προσαρμογής στην Ευρώπη.
Ποιός είπε ότι στο πρώτο ήταν καλός;
Ποιός λέει ότι επειδή δεν ήταν στο πρώτο καλός, δεν γινόταν να βελτιωθεί στο δεύτερο;
flessanto (25-09-23)
Εγω ξερω οτι αμα ξερεις μπαλα, φαινετε και στο βορειο πολο να πας, ειναι σαν τον βηχα. Ουτε ο Εσε ειναι ευρωπαιος και μια χαρα κουμπωσε και σε 2 παιχνιδια μεσα τονε χρησανε και αναντικαταστατο.
Ο ξαδερφος του αραουχο ακομα ψαχνει την μπαλα που ειναι.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (25-09-23)
Bookmarks