Ένα λάθος έκανε σε όλο το παιχνίδι, που μετά την φάση την ακολούθησε κιόλας και θα του χρεώσουμε όλο το 90λεπτο άκυρο;
εχει καταρα η ομαδα παντα πρεπει το ενα απο τα δυο της μπακ να ειναι γαμησε τα.![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ένα λάθος έκανε σε όλο το παιχνίδι, που μετά την φάση την ακολούθησε κιόλας και θα του χρεώσουμε όλο το 90λεπτο άκυρο;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Κάκιστος για ακόμη μια φορά. Αντιδράσεις ερασιτεχνικού επιπέδου και κινήσεις επαναλαμβανόμενες. Η φάση που σε κάθε αγώνα, του έρχεται η μπάλα από ψηλά, την αφήνει να σκάσει και γυρίζει πλάτη, είναι για να τραβάς τα μαλλιά σου.
Nikolaos_Kokkinos (08-10-24)
Ρεαμπτσιουκ γυρνα πισω η τηλεφωνα.........![]()
Παικτης που θεωρει περισσοτερο υποτιμιτικο το να την βγαλει πλαγιο απο το να φαει γκολ η ομαδα του επειδη γυρναει με τη μπαλα προς το τερμα και τον κυνηγανε τα αντιπαλα φορ κ του παιρνουν τη μπαλα στα ισα , στην ευθεια, δεν κανει ουτε για Σουπερλιγκ 2, σορρυ κιολας. Απαραδεκτη συμπεριφορα κ δεν ειναι πρωτη φορα. Τη μπαλα τη στελνουμε στο γεροδιαολο αγορι μου καλο, το κανουν μεχρι κ τα μεγαλυτερα ονοματα μπακ και στοπερ, εσυ ποιος νομιζεις οτι εισαι?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Εσύ γιατί νομίζεις η Αργεντινή έκανε 36 χρόνια να πάρει Μουντιάλ, όταν όλοι οι υπόλοιποι στο ενδιάμεσο πήραν από δύο;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πόσα γκολ έχουμε φάει από την πλευρά του και πόσα από την άλλη;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Φέτος έχουμε φάει 5 γκολ. Τα 2 από αριστερά, τα 2 από στημένο (είναι μέσα και στα 2 γκολ ο Ορτέγκα) και ένα γκολ απ' τα δεξιά (Λυών) που ο Ροντινει δεν μπορούσε να γυρίσει πίσω. Πολύ καλύτερος από Ρέαμπτσιουκ, αλλά και πάλι, όλοι σε σημαδεύουν. Το κενό που υπάρχει δεξιά, είναι λόγω τακτικής προσέγγισης, ακόμη κι από πέρυσι. Δε γίνεται να περιμένεις να ανεβοκατεβαίνει ένας παίκτης, το γήπεδο, επί 90 λεπτά.
και χθες παραλιγο το 3ο..
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Μα σε κάθε αγώνα "παραλίγο" λέμε. Δεν ξέρει ποτέ, τι γίνεται πίσω του. Μονίμως είναι με πλάτη. Τόσα δείγματα έχουμε. Περσινά γκολ, φετινά, αποκρούσεις Τζολάκη με Λυών και ΠΑΟ...που ν' αρχίσεις και που να τελειώσεις. Του έρχεται η μπαλα από ψηλά, βάζει πλάτη τον αντίπαλο λες και διεκδικουν ριμπαουντ, την αφήνει να σκάσει και του φεύγει ο αντίπαλος προς το τέρμα.
Το πρόβλημά του είναι ότι το δεξί το έχει μόνο για να πατάει το γκάζι. Δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στο πόδι του και πάντα προσπαθεί να τη φέρει στο αριστερό. Γι' αυτό και την αφήνει να σκάσει, γιατί η μπάλα συνήθως είναι προς την πλευρά του κέντρου, δηλαδή στο δεξί του. Πλέον τον έχουν πάρει χαμπάρι όλοι όμως και πάνε κατευθείαν προς τη γραμμή, που ξέρουν ότι θα πάει τη μπάλα. Παρατηρήστε το στα επόμενα παιχνίδια.
Δυστυχως δεν υπαρχει αλλη επιλογη στα αριστερα. Η ομαδα ειναι ξεβρακωτη εκει απο περσι κιολας. Η επομενη επιλογη ειναι ο Αποστολοπουλος.
Πραγματικα δεν εχω καταλαβει γιατι δεν αγορασαμε ενα ακομα αριστερο μπακ φετος οταν βλεπαμε το προβλημα με τον Ορτεγκα στα αριστερα απο περσι κιολας. Ειναι για να τρελαινεσαι πραγματικα...
Στα γκολ παντως που φαγαμε απο την πλευρα του την τσαχπινια την κανει ο βελντε, που προσποιείται οτι θα μαρκαρει και την ωρα που πλησιάζει ο αντιπαλος του κανει υποκλιση και τον αφηνει. Ακριβως το ιδιο εκανε και προχθες.
Αυτο που ειναι τραγικο σε τουτον εδω ειναι οτι οταν η μπαλα ειναι ψηλα χανει εντελως τον προσανατολισμό του. Ισως φταιει που ειναι αλαιμος 😁
maniak7 (09-10-24), Nikolaos_Kokkinos (09-10-24)
Αλήθεια τώρα, το πιστεύεις αυτό για τον Ταλιαφίκο; Δίνω 0% να είναι αλήθεια.
Έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Λυόν και παίρνει πάνω απο 3 εκ/ρια καθαρά, χωρίς τα μπόνους. Πόσα του προσφέραμε και δέχτηκε; Υπόψη ότι είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής και παραμένει η βασική επιλογή της εθνικής Αργεντινής, οπότε δεν υπάρχει ούτε μία στο τρισεκατομμύριο να δεχόταν λιγότερα. Η Λυόν απέρριψε προτάσεις γιατί αποφάσισε να τον κρατήσει . Σε αυτούς πόσα δώσαμε και είπαν πάρτε τον;
ο θειος εκοψε και τον Ντιμπαλα. τον ειχε ετοιμο η μεγιστη προεδραρα ο μαρινακης θα τον επαιρνε μεσα απο την Ρομα αλλα ο μεντι ειπε ποιος ντιμπαλα? εχω Γιαρεμτσουκ και κωστουλα.
hang your demons
chainsaw (09-10-24)
Ο Μεντιλίμπαρ ξαφνικά έχει απορρίψει όλη την Ευρώπη.
Bookmarks