ονιεκουρου, Γκαρι ξουτ κακα πνευματα. φυγετε απο τον Gelson Martins
φτου κακα, αμπρα καταμπρα. απεταξαμην.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ζέλσον Μαρτίνς. Ο 28χρονος εξτρέμ γεννήθηκε στις 11 Μαΐου 1995 στο Πράσινο Ακρωτήρι, στην Πράια. Καλώς ήλθες στον Ολυμπιακό, Ζέλσον.
![]()
ονιεκουρου, Γκαρι ξουτ κακα πνευματα. φυγετε απο τον Gelson Martins
φτου κακα, αμπρα καταμπρα. απεταξαμην.
hang your demons
Παιχταρά από το πράσινο ακρωτήρι,
κάνε τον κωλο στις βαζελες, πράσινο σουρωτήρι
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από το... Πράσινο Ακρωτήρι; Τη γαμήσαμε... Κανας τύπος από Κόκκινο ακρωτήρι δεν υπάρχει σε εξτρεμιστή;
There is a Dude in town
Ό,τι και να είναι, θα τον παρκάρουμε κάπου κοντά στο κόρνερ και όταν συγκλίνει προς τα μέσα η μισή ομάδα θα είναι ήδη μπροστά του. Σε αυτό το subbuteo που παίζουμε, δεν υπάρχει παίκτης εκτός από τον Φορτούνη να διακριθεί και αυτό επειδή είναι ο μόνος που βλέπει και καμία πάσα πιο γρήγορα από τους άλλους.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Συγχαρητήρια που εχεις ηδη καταφέρει περισσότερα απ' ο,τι Σολμπάκεν και Σκάρπα μαζί.
Προλαβε σε 5 λεπτα που επαιξε και εβγαλε 2 πασες με το εξωτερικο που αν βαλεις τους αλλους να προσπαθησουν, και να πετυχουν συμπαικτη, θα βαρανε για κανα 2 μερες, επισης κ μια ντριπλα πισω απο το αλλλο ποδι στο κεντρο που ξεμαρκαριστηκε μονος του, αυτος τραβηξε με κατευθυνση κατα τον Καρεα ενω της Κηφησιας πηγαινε για την Ηλιουπολη μεχρι να καταλαβει τι εγινε. Μακαρι να συνεχισει ετσι.
Ναι... Θα τα πούμε το Σεπτέμβριο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τα φρύδια μας κουνιόντουσαν κι αυτός....μπήκε φρέσκος υποτίθεται πέτυχε τους βαζελους αποδεκατισμένους και πεθαμένους και δεν μπορούσε να περάσει ούτε ένα παίχτη.......άσταδιάλα και εσύ αρχίδι εδώ που σε φέρανε...
Αργοκαρούτα μεγάλη
Garret (18-01-24)
Που τους βρίσκουν όλους ρε πουστη μια μεταγραφή δε μπορούμε να πετύχουμε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Οι μπαλαδοφατσες που έχει μαζέψει ο Μαρινακης. Σαν το πάνελ του Φιλιππου Καμπούρη είναι ένας κι ένας.
chainsaw (18-01-24)
μπηκε φρεσκος και στην παραταση δε μπορουσε να κανει σπριντ απεναντι σε αλλους που επαιζαν απο την αρχη του ματς.Τρομερη κινηση
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Garret (18-01-24)
Εσεις τώρα τί περιμένατε, παίκτης που έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς και με απραξία και αποκτήθηκε 2 Ιανουαρίου να μπαίνει μέσα κάθε φορά και να γαζώνει; Το έχετε δει συχνά αυτό;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
οχι πολλα αλλα να εχουν παιξει 100 και λεπτα οι αλλοι και να μην μπορει να τους περασει στο σπριντ τετοιος παιχτης,ας την παρατησει την μπαλα καλυτερα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Garret (18-01-24)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (18-01-24)
τι ειναι αυτο![]()
—John Lennon
Ρε, τρελάθηκα όταν με το που μπήκε τον πέρασαν σε σπριντ 2-3 φορές σερί τα ζελάκια τα κουρασμένα. Φώναζα ότι εγώ να μπαινα ( που χα ήδη φάει το 1ο πιτόγυρο) θα το χα παρει αυτό το σπριντ! Και ήταν πιο κοντά στην μπάλα ο τύπος.
Μεγάλο ξεφτιλίκι!!
Bookmarks