Περιμένω να γράψετε σε λίγο ότι και ο Εσε είναι άχρηστος. Μιλάμε όταν ισοπεδώνει ο γάβρος δε γλιτώνει κάνεις.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Όχι ρε - οι ίδιοι είναι - καλά λες...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Περιμένω να γράψετε σε λίγο ότι και ο Εσε είναι άχρηστος. Μιλάμε όταν ισοπεδώνει ο γάβρος δε γλιτώνει κάνεις.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Είναι που είμαστε μαθημένοι στους υποψήφιους για Χρήση Μπάλα και δεν μας κάνει τίποτε πιο παρακατιανό...
Εχω καταλήξει. Γαμεί ο τύπος. Πουλέν.
There is a Dude in town
Από ένα σημείο και μετά, δεν χρειάζεσαι και τον Αντσελόττι, ή τον Κλοππ, για να αφήσεις την μπάλα να ρολλάρει προς τα έξω και να φύγεις, ή να την διώξεις, αντί να κάνεις την μαλακία που έκανες...
flessanto (15-12-23)
Άλεγκ γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!
Πόσο μικρή ομάδα έχουμε γίνει ρε γμτ. Πραγματικά απορώ, ο Λάιντνερ που πριν τραυματιστει επαιζε με την Εθνικη Ισραηλ και σε μας δεν επαιρνε συμμετοχες καθολου..ποσο χειροτερος μπορει να ειναι;;
Όπου να ναι επιστρέφει λογικά, άντε να τον δούμε κι αυτόν λίγο...
Δεν τον έχουν πάρει για σκοπευτή τούτον να βαρεί Χαμάσηδες;
There is a Dude in town
Έκανε χρήση του Ρουμανικού του διαβατηρίου...
drizzt (15-12-23), Du3lisT (18-12-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (16-12-23), Oberon (16-12-23)
Μια χαρά είναι ηρεμήστε, πρώτη σεζόν στας Ευρώπας, σε ομάδα μπάχαλο. Πολύ καλά τα πάει.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Έβλεπε πώς η ομάδα είχε χαλαρώσει και είπε να βάλει ένα στοιχείο σασπένς...
Ο Παναής ανήκει στο επικοινωνιακό επιτελείο της νδ? Για όλα φταίνε οι οπαδοί, αυτοί επιλέγουν τους παίκτες.
Θέλαμε εκτός από Ορτέγκα και Φρέιρε και Ελ Καμπί. Πάντως ο Ορτέγκα είναι πολύ καλύτερος από τον Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος δεν ήταν καλός ούτε πίσω.
Στο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, η ποιότητα των στόπερ επηρεάζει μόνο το αν θα παίξουμε εμείς αποβολή στο παιχνίδι . Για να μην θυμηθούμε ότι στη συγκεκριμένη φάση κιόλας, αυτός έκανε τον στόπερ, επειδή ήταν στημένη φάση και οι δηλωμένοι είχαν προωθηθεί. Στις μπούκες του Τάισαν και του Σλίβκα, για παράδειγμα, δεν παίζει να σκεφτόταν αν πίσω του έχει τον Φρέιρε ή τον Οτταμέντι, ώστε να αποφασίσει αν θα ασχοληθεί με την φάση, ή θα την αφήσει στον άλλον.
Να ξέρουμε ποιός φταίει για τί.
Ο Ντόι, για παράδειγμα, φταίει ίσως περισσότερο και από τον ίδιο τον Ορτέγκα, ακόμα και για καθ' εαυτό το λάθος του Ορτέγκα. Δεν θα χρεώσουμε όμως στους στόπερ το δεύτερο γκολ...
Ούτε οι έξω περνάνε από καμία εκπαίδευση: Απλά, υπάρχει νόμος, έχει απλή αποδεικτική διαδικασία και λογικές ποινές, για αυτό και εφαρμόζεται στο ακέραιο.
Δεν το πιστεύω Πανάγε. Ο Μαρινάκης γραμμένους τους έχει όλους. Το ότι δεν μπορεί να φτιάξει ομάδα εδώ και τρία χρόνια είναι επειδή δεν επένδυσε σωστά όταν διαλύθηκε η ομάδα του 2020. Όταν πχ ο Μαρτίνς του ζητούσε Ζαϊντού προφανώς δεν μπόρεσε να τον πάρει γιατί τον ήθελε η Πόρτο, αλλά όταν του ζήτησε και τον Ρέις και δεν πήρε ούτε κι αυτόν ενώ έχεις πάρει πακετά από Τσιμίκα επειδή ήταν πολλά τα 3,4 εκατομμύρια που ζητούσε η ομάδα του και κατέληξαν στον Ρέαμπτσιουκ, ε δεν του φταίει ο κόσμος. Σιγά μην ήξερε κανείς από την θύρα τον Ρέαμπτσιουκ και τραμπούκιζε τον Βαγγέλα για να τον πάρει με το ζόρι.
Καλά εγώ δεν αναφέρομαι στις μεταγραφές αποκλειστικά, αλλά γενικά, όλο το πακέτο. Και φυσικά επηρεάζουν έμμεσα οι οπαδοί και σε μεγάλο βαθμό μάλιστα. Αν τους έγραφε όντως στα παπάρια του και άφηνε αυτούς που ξέρουν να τρέξουν την ομάδα χωρίς παρεμβολές, δεν θα είχαμε αυτό το χάλι.
Εμένα δεν με έχει πείσει και τόσο. Υποτίθεται είναι επιθετικό μπακ αλλά οι σέντρες του πολύ μετριότητα. Θέλουμε περισσότερη βοήθεια απ' αυτόν στη συνέχεια.
Faithful (19-12-23)
Τώρα, αυτό μας έλαχε και ό,τι βγάλει...
Bookmarks