Όχι από την ίδια, ακριβώς, αλλά από μία παρόμοια...
Όλο αυτό, φυσικά, δε θα έχει κανένα νόημα αν δεν έρθει το τρίποντο με τη Γεωργία, όπου και θα πρέπει να δείξουμε άλλα στοιχεία, για να μη το πάω παραπέρα...
Μπράβο στην Εθνική για το αποτέλεσμα και για το ό,τι δεν απειληθήκαμε ουσιαστικά, λογικός και ο τρόπος που παίξαμε αν σκεφτούμε πως η Γερμανία έφαγε 6 από την σχεδόν ίδια ομάδα. Για να έχει όμως αντίκρυσμα ο βαθμός πρέπει να κερδίσουμε τη Γεωργία και για να γίνει αυτό πρέπει να παίξουμε μπάλα.
Όχι από την ίδια, ακριβώς, αλλά από μία παρόμοια...
Όλο αυτό, φυσικά, δε θα έχει κανένα νόημα αν δεν έρθει το τρίποντο με τη Γεωργία, όπου και θα πρέπει να δείξουμε άλλα στοιχεία, για να μη το πάω παραπέρα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δύο αλλαγές είχε η χθεσινή ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι με τη Γερμανία, σχεδόν ίδια έγραψα.
Μέτρια πράγματα και η Σουηδία. Κάλεσε τον 40χρονο Ίμπρα. Θα τους κάνουμε κάνα χουνέρι στον όμιλο και θα γελάσει η πλάση πάλι. Φέρτε πίσω την άμυνα ρε!
2/4 της άμυνας ήταν και μπήκε αλλαγή στη θέση του Ράμος ένας τρίτος που δεν έπαιξε με τη Γερμανία (και έκανε αυτό το πέναλτι που είδαμε όλοι) και από τις 4 άλλες αλλαγές του κέντρου και μπροστά, ο ένας είχε χρησιμοποιηθεί και απέναντι στη Γερμανία... Επομένως, έχουμε 10/16 (9/11 από τους βασικούς και 1/5 από τους αναπληρωματικούς).
(Σπάμε μπάλες γιατί δεν υπάρχει αντικείμενο - μη το πάρεις σοβαρά όλο αυτό)
Eγώ τώρα το κατάλαβα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
giovanni#10 (27-03-21)
για να κερδίσουμε πρέπει να βάλουμε γκολ
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
drizzt (27-03-21)
Επειδή την είδα, κάτι ψηλά, επιθετικά είναι σχεδόν ανύπαρκτη (για αυτό και φέρανε πίσω τον Ιμπραήμοβιτς και όχι επειδή τους έπιασε κανένα υψηλό αίσθημα δικαίου).
Μέσους έχουν επιεικώς λίγο καλύτερους και αμυντικούς, μέσες - άκρες τα ίδια με αυτούς που παίζουν σε εμάς τώρα.
Ας ξεκινήσουμε πρώτα όμως από τη Γεωργία, που κατεβαίνει με λιγότερη ποιότητα μεν, αλλά πιο συντεταγμένα και μετά βλέπουμε τί θα κάνουμε με μία Εθνική που σχεδόν ανέκαθεν ήταν πιο αποτελεσματική από τις πραγματικές θεωρητικές της ικανότητες.
Rena (27-03-21)
Εγώ το βλέπω από την οπτική γωνία πως η μεσοεπιθετική τους γραμμή ήταν η ίδια και έμεινε στο 1 γκολ και τις παράλληλες πασούλες έξω από τη περιοχή. Όσο για τις αλλαγές, είναι φυσιολογικό να είναι διαφορετικοί παίχτες. Το παιχνίδι με τη Γερμανία εξελίχθηκε σε περίπατο και έβαλε νέους για εμπειρίες ενώ στο μεταξύ μας κυνηγούσε αποτέλεσμα και έριξε στο χαρτάρι τους παίχτες που υπολογίζει πιο πολύ![]()
"Έχουμε γκολ στην Τιφλίδα..."![]()
Η Ισπανία έχανε 1-0 από την Γεωργία και είδε κι έπαθε να το γυρίσει στο 93' σε 1-2. ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ ΡΕ!!
Είναι που ήταν δύσκολοι στην άμυνα και κάναμε θαύμα...
Τι ωραίο θα ήταν το Χ σήμερα, όπως και να έχει επιβάλλεται νίκη με Γεωργία και μετά καλό Σεπτέμβρη με Πάπα και Μανωλά πίσω.
panahs7 (29-03-21)
Και συνεχίζουν όλοι οι υπόλοιποι να μας δείχνουν πόσο σημαντικά είναι τα κατορθώματά μας την τελευταία περίοδο...
Κύπρος - Σλοβενία 1-0...
Το ζήσαμε κι αυτό, αρχηγός στην Εθνική ο μπακασετας.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (30-03-21), Faithful (31-03-21), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (31-03-21)
Μετά λέμε για καψωνια του Μαρτίνς στον φορτουνη. Αν ήμουν ο Κωστάκης θα την είχα κάνει ήδη από την Εθνική.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Faithful (31-03-21)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
drizzt (31-03-21)
Δεν τα’χετε μαθει; Το κλιμα στην εθνικη ειναι υπεροχο, η ομοσπονδια λειτουργει αψογα με βαση την νομιμοτητα, αλλα η διοικηση του Ολυμπιακου βλεπει παντου εχθρους και δημιουργει ιντριγκες και εντασεις χωρις λογο.
drizzt (31-03-21)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (31-03-21)
Bookmarks