flessanto (12-10-18)
Αυτον το μαλακα τον Πελκα δε φτανει που τον εχει παντα βασικο, τον βαζει και στα ακρα και παιζουμε με 10.
Το πολυ...
flessanto (12-10-18)
Τι ξύλο ρίχνουν τα μουνόπανα ρε! Ούτε 1 λεπτό δεν περνάει χωρίς φάουλ, δεν έχω ξαναδεί πιο βρωμιάρα ομάδα.
Eκτυπησάνενε και τονε Φορτουνηνε! Να κυρηχθεί πάραυτα πόλεμος, που είναι το κράτος , φέρτε μου το τηλέφωνο του ΥΠΕΘΑ.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
flessanto (12-10-18)
Εμητρόγλησεν το τεμάχιον.
Πάρτε το πούστηδοι, άι στα διάλα βρομιάρηδες μια ώρα.
flessanto (12-10-18)
Πως γίνεται να είναι 3η αγωνιστική και να παίζουμε 2η φορά με την Ουγγαρέζα; Όλη η διοργάνωση ανώμαλη είναι;
flessanto (12-10-18), patrickdrd (12-10-18)
flessanto (12-10-18)
Μπακασέτας Μπακάκης σε μια φαση στην οθόνη, η εικονα του Ελληνικου κλωτσοσφαίρου με μια ματια
ΣΤΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ! ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΜΑΓΥΑΡΟΣ! ΚΑΠΤΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΠΑΡΕ ΠΕΝΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ!
panahs7 (12-10-18)
Είμαστε στο μείον τρία από τον παοκ πρέπει η ομάδα να σοβαρευτεί από εδώ και πέρα. Η εθνική στα φρύδια μου.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
flessanto (16-10-18)
sadi (13-10-18)
BrazHlias (13-10-18)
Για τον μπούτσο καβάλα ο Μήτρογλας, περπατάει προκλητικά.
Αλματα προόδου στο ποδόσφαιρο που παίζει η εθνική, αν έχεις να δεις μπάλα απ' το 1960.
Bookmarks