Διώξτε τον γελοίο Ολλανδό, φέρτε πίσω την άμυνα κι έναν κανονικό προπονητή, μπας και γίνει τίποτα, έλεος!
Μαυρίας κι αρχίδια μπλε. Άντε ρε γαμηθείτε, παλτά.
Διώξτε τον γελοίο Ολλανδό, φέρτε πίσω την άμυνα κι έναν κανονικό προπονητή, μπας και γίνει τίποτα, έλεος!
Αν υπάρχει χειρότερο μπακ από τον Μπακάκη, ο φαντ Σιπ κατάφερε και το βρήκε.
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
panahs7 (31-03-21)
δυνατες κλησεις στην αμυνα ειδικα,αν φωναξει και κανα αντζα καψη εχουν κατι χρονια να παιξουν θα ειναι καλυτεροι
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
panahs7 (31-03-21)
Ο Τζάμπα Κανγκάβα απ' τη μία και οι Τζάμπα Μάγκες απ' την άλλη.
εχει στον παγκο απο τους καλυτερους φορ στην ευρωπη φετος (τουλαχιστον σε γκολ) και τον εχει στον παγκο για να παιζει ο μπακασετας![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Μπράβο Γιακουμάκη, τέλεια κάλυψη πήρες, βασικά πράγματα νηπιαγωγείου.
διωξτε τον κλοουν στον παγκο και οποιον ειναι υπερ στο να καλουμε βυσματα
—John Lennon
Που τα είδες τα 3 λεπτά με τόσες αλλαγές μωρή καραφλή σαύρα???
φιεστα με κλοουν
—John Lennon
Καλά κρασιά.
κοιμηθηκε ο θεος και πηραμε ενα Χ με ισπανια εκτος εδρας και σημερα το γαμησανε σχεδον
—John Lennon
Για να είμαστε δίκαιοι, η ισοπαλία είναι μεγάλη επιτυχία για την Εθνική μας.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
voskos_7 (31-03-21)
Κάνετε σα να ήταν τίποτα πρωτοφανές...
Με αυτά τα υλικά και το συγκεκριμένο μάγειρα, τί περίμενες;;;
Και πάλι, πήραμε κάτι παραπάνω από ό,τι αξίζαμε.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πόσο χειρότερος θα ήταν ο Ανδρούτσος από αυτά τα σαπάκια;; Ποιος Μαυρίας γαμώ το σπίτι σας;;;;
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (31-03-21)
Εδώ εγώ στράβωσα που έφαγε ο Φορτούνης 90λεπτο και ο Μπουχαλάκης 80λεπτο, εσύ μου θέλεις να έχουμε και Ανδρούτσο να παίζει με τα παρτάλια...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (01-04-21), Faithful (31-03-21), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (31-03-21)
Μαυριας Τζαβελας και Κουλης το 2021
Κλάμα.
Κρίμα για τους παίχτες μας που ακόμα πάνε στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
Ελπίζω να αποκλειστουμε
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ταλαιπωρία της μπάλας, ευκαιρία με τη διακοπή να φέρουν καλό προπονητή για να φτιάξει επιτέλους έναν κορμό και να μην ξαναδώ Μαυρία, Μπακάκη, Τζαβέλλα, Παπαδόπουλο και Λημνιό.
Bookmarks