BrazHlias (12-06-19)
BrazHlias (12-06-19)
έρχεται η ώρα του Νικόλα
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
drizzt (12-06-19)
Τι λαμογια εχουν κατακλυσει την επο ρε γαμωτο; Εφυγε ο ενας υπαλληλος, ερχεται ο επομενος
Υ.Γ Στις χθεσινες δηλωσεις ξεχασατε να αναφερετε την χείριστη. Ο Μπασινας ειπε οτι δεν ειναι δουλεια των παικτων να κριτικαρουν τους προπονητες και επομενως δεν λαμβανουν καθολου υποψη τις δηλωσεις του Παπασταθοπουλου.
BrazHlias (12-06-19)
Οι άλλοι έβγαλαν ρεπορτάζ πως έπαιρναν τηλέφωνο παίκτες της εθνικής και παρακάλαγαν τον άγγελο να μείνει.
Έχει και χιούμορ ο έλληνας ποδοσφαιριστής, δεν του το χα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (15-06-19)
Επίσης επειδή ακούω αρκετό ραδιόφωνο και τα τελευταία δυο χρόνια πολλοί που βγαίνουν ή επικοινωνούν με τις εκπομπές είναι μπαόκια και ως γνωστόν αυτοί είναι αγνοί φίλαθλοι και τους κόφτει πολύ η εθνική να σας πω δυο τρία πραγματάκια να μαθαίνετε.
Δεν φταίει κανένας άγγελος και κανένας γραμμένος, η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές στην εθνική.
flessanto (15-06-19)
Ρε γμτ έλεος με αυτόν τον Ουζουνίδη. Δε μπορώ να ξεφύγω με τίποτα από αυτόν τον τύπο.
Ο Αναστασιάδης είναι λίγο καλύτερος προπονητής από αυτόν με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη αξία και των δύο.
Πάρτε εμένα. Καλύτερος θα είμαι.
flessanto (15-06-19)
Είσαι γιουσουφάκι του Ιβανέα τύπε; Αν ναι, θα προωθηθείς πάραυτα...
There is a Dude in town
από ότι καταλαβαίνω η εθνική είναι πεδίο μάχης παραποδοσφαιρκών συμμοριών. Κανείς δεν λέει τίποτα επίσημα και όλοι λένε ότι κόπτονται για το καλό της
εμένα πιο πολύ μου άρεσε η φυγή από το καραισκάκης και η μεταφορά της εθνικής στην τούμπα (που τελικά δεν έγινε λόγω φόβου επεισοδίων μετά το παιχνιδι παοκ-αεκ). Μου θύμισε λίγο τον γιαννακόπουλο-αναστόπουλο του μπάσκετ
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Όταν κάνεις τελικό κυπέλλου κεκλεισμένων των θυρών έχεις αποτύχει οικτρά και παταγωδώς σαν ομοσπονδία, οπότε μαζέψτε τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
flessanto (15-06-19)
Παράσχος έκλεισε λένε.
Δε μου κάθησε καλά με τους παίκτες και τα ρουφιανιλικια. Δίκιο μπορεί να έχουν άλλα φαίνεται πως δε σκίζονται. Ο Ρεχάγκελ είχε διώξει Γεωργατους και πήραμε μπροστά. Κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει και τώρα
Δεν εχω χειροτερο απο παιχτες που τα βαζουν με τον προπονητη και μαλιστα σε βαρος της ομαδας. Αλλα ρε Σταυρο, δεν ειανι δυνατον το 2019, παιχτες που παιζουν σε καλα πρωταθληματα οπως ο Παπασταθοπουλος, ο Μανωλας, ο Σιοβας, ο Σαμαρης κλπ να εχουν ενα προπονητη που αντι να τους μιλαει για τακτικες και συστηματα να τους λεει "Να βαλει ο θεος το χερι του".
Δεν ειναι πραγματα αυτα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ο Ολυμπιακός φταίει γιατι έχει πει ο μαρινάκης στους παίκτες να μην παίζουν καλά για να κάνει πόλεμο στο γραμμένο.
Ο Φορτούνης παράκουσε και έπαιξε γι' αυτό δεν τον έχει ανανεώσει ακόμα.
estai (19-06-19)
flessanto (19-06-19)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Συμφωνώ με σταυρο. Αυτό που έκανε είναι τουλάχιστον αλητεία. Και να σας πω και κάτι; αν έκανα εγώ κουμάντο στην εθνική πρώτα θα έδιωχνα τον Σωκράτη και μετά τον Άγγελο. Αλλιώς πως θα βάλεις τάξη στα αποδυτήρια;;;
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
estai (19-06-19)
Φοβαμαι...
flessanto (20-06-19)
Σταύρο, Ηλία, Πιτ, Αρχελαε συμφωνώ με τις απόψεις όλων σας. Ναι μεν επρεπε να μιλήσει εκ μερους της Παναγιας ο Σωκρατης και να πει οτι δε θελει τον οσιο Αγγελο στην ομάδα, αλλά μετά έπρεπε να παραιτηθει και ο ίδιος διότι, όπως είπε και ο Σταυρος, "τη ρουφιανά πολλοι αγάπησαν, τον ρουφιάνο ουδείς." (Πριντεζη δεν αναφερομαι σε σένα)
Bookmarks