Πάντα έβγαινε. Απλά πλέον δε δίνεται κόκκινη στην περίπτωση που ανατραπεί παίκτης σε προφανή θέση για γκολ εντός της περιοχής γιατί η φιφα θεωρει το πέναλτι επαρκή τιμωρία.
Ακριβώς έτσι αποβληθηκε πχ ο Μαυροπάνος πριν μερικές μέρες [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάντα έβγαινε. Απλά πλέον δε δίνεται κόκκινη στην περίπτωση που ανατραπεί παίκτης σε προφανή θέση για γκολ εντός της περιοχής γιατί η φιφα θεωρει το πέναλτι επαρκή τιμωρία.
Ακριβώς έτσι αποβληθηκε πχ ο Μαυροπάνος πριν μερικές μέρες [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Αν κάποιος παίκτης σταματήσει αντικανονικά αντίπαλο σε φάση που είναι προφανής ευκαιρία για να επιτευχθεί γκολ, θα αποβάλλεται μόνο αν το χτύπημα είναι εκ προθέσεως ή βίαιο. Αν είναι ακούσιο, αν ο παίκτης έκανε φάουλ στην προσπάθειά του να αμυνθεί, τότε θα βλέπει μόνο κίτρινη κάρτα. Δηλαδή σε περίπτωση πέναλτι από τον τελευταίο παίκτη, ο παίκτης δεν θα δέχεται κόκκινη κάρτα από τον ρέφερι, αν το μαρκάρισμα δεν είναι σκληρό.
Το παραπάνω δεν ισχύει αν η παράβαση είναι κράτημα, τράβηγμα ή σπρώξιμο ή ο παραβάτης παίκτης δεν προσπαθεί να παίξει τη μπάλα. Επίσης, αν δεν υπάρχει πιθανότητα για τον παίκτη που κάνει το μαρκάρισμα, να παίξει τη μπάλα ή η παράβαση είναι μια από αυτές που τιμωρούνται με κόκκινη κάρτα οπουδήποτε αυτή συμβεί στον αγωνιστικό χώρο (π.χ. σοβαρό επικίνδυνο παιχνίδι, βίαιη διαγωγή κλπ), όπου σε αυτές τις περιπτώσεις επιφέρει την κόκκινη κάρτα.
Του Μαυροπάνου είναι τράβηγμα γι' αυτό βγήκε κόκκινη. Δεν ισχύει πλέον στα πόδια. Καταργήθηκε μέχρι και το "μαρκάρισμα από πίσω" ή "με τα 2 πόδια". Το να μη δίνεται εντός περιοχής κόκκινη και να δίνεται εκτός μου φαίνεται εντελώς παράλογο.
Του Μαυροπάνου είναι τράβηγμα γι' αυτό βγήκε κόκκινη. Δεν ισχύει πλέον στα πόδια. Καταργήθηκε μέχρι και το "μαρκάρισμα από πίσω" ή "με τα 2 πόδια". Το να μη δίνεται εντός περιοχής κόκκινη και να δίνεται εκτός μου φαίνεται εντελώς παράλογο.
Τιμωρείται δηλαδή η πρόθεση, αλλά είναι λίγο δύσκολο ο διαιτητής να ξέρει αν ο παίκτης που κανει τακλιν το κάνει γιατί όντως έχει πιθανότητα να βρει την μπάλα.
Τιμωρείται δηλαδή η πρόθεση, αλλά είναι λίγο δύσκολο ο διαιτητής να ξέρει αν ο παίκτης που κανει τακλιν το κάνει γιατί όντως έχει πιθανότητα να βρει την μπάλα.
Τεσπα δεν επιμένω, μπορεί να έχεις και δίκιο. Μη μου τη λέει κι ο Πανέας ότι είμαι γραφικός.
Δεν ξέρω που βρήκες την παράγραφο που έβαλες αλλά όλα αυτά όντως ισχύουν μόνο αν δώσει πέναλτι. Ουσιαστικά η αλλαγή κανονισμου σου λέει πως αν κάποιος κάνει φάουλ σε προφανή θέση για γκολ, αν είναι στην περιοχή σου δίνει πέναλτι και κίτρινη, αν είναι εκτός δίνει φάουλ και κόκκινη.
Μοιράζει λίγο την διαφορά των δύο τιμωριων αφού ενώ και οι δύο ήταν προφανής θέση για γκολ, υπήρχε μεγάλη διαφορά αν ήταν εντός περιοχής.
ΌΛΑ αυτά ισχύουν μόνο σε περίπτωση φάουλ εντός των αθλητικών ορίων. Μόνο σε φάσεις που δεν χρήζουν κάρτας έτσι και αλλιώς δλδ
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όπως τα λέει ο Αντώνης είναι. Αυτό με τα 2 πόδια πού το βρήκες Παναή, δεν νομίζω ότι άλλαξε κάτι. Μαρκάρισμα από πίσω ή με τα 2 πόδια μπορεί να δοθεί κόκκινη σε οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Εντάξει παίδες, κατάλαβα την διαφορά της "τριπλής τιμωρίας". Δεν επέμενα ούτε χθες γιατί δεν ήμουν σίγουρος. Μη βαράτε. Αυτά που έβαλα είναι από εδώ: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Αρχική Δημοσίευση από Red Sting
Όπως τα λέει ο Αντώνης είναι. Αυτό με τα 2 πόδια πού το βρήκες Παναή, δεν νομίζω ότι άλλαξε κάτι. Μαρκάρισμα από πίσω ή με τα 2 πόδια μπορεί να δοθεί κόκκινη σε οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
ΤΕΡΜΑ ΤΟ "ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ" ΚΑΙ ΤΟ "ΑΠΟ ΠΙΣΩ"
Εξάλλου, σκληρό φάουλ που τιμωρείται ακόμα και με κόκκινη κάρτα θεωρείται το μαρκάρισμα που γίνεται είτε με το ένα πόδι είτε με τα δυο, ανεξαρτήτως αν ήταν μαρκάρισμα από πίσω ή όχι. Εν ολίγοις, δεν παίζει ρόλο στη βιαιότητα του μαρκαρίσματος και στον πειθαρχικό έλεγχο, αν έγινε από μπροστά, από πλάγια ή από πίσω ή αν έγινε με τα δύο πόδια.
Δεν είπα δεν δίνεται κόκκινη αν είναι με τα 2 πόδια, αλλά ότι κρίνεται πλέον βάση της βιαιότητας του μαρκαρίσματος, είτε με τα 2 πόδια, είτε με 1, είτε "κοίτα μαμά χωρίς χέρια".
Τι στον μπούτσο είναι το Nations League? Νέα ονομασία για τα προκριματικά ή καμιά καινούρια παπαριά να απασχολούν τους παίκτες με τις Εθνικές;
το δεύτερο
αλλά δίνει και λίγα εισιτήρια για το πρώτο (φιλικά με επιβράβευση)
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Bookmarks