differance (12-11-17)
differance (12-11-17)
H διαιτησία μας πάει πίπα-κώλο μέχρι τώρα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Α ρε π..στηδες αν είχαμε όλους τους παίκτες στο πρώτο ματς, θα τους περνάγαμε. Γαμώ την FIFA σας μ..νοπανα.
Tα μουνι@ οι κροατες ολο καθυστερησεις κανουν για να μη φανε γκολ.. Πεστε κατω οεοεοε οεοεοε..![]()
Αυτό το μ..νι ο Κάιπερς και με τον Ολυμπιακό μας έχει σφάξει όπου μας βρήκε. Προκλητικός μέχρι αηδίας.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (12-11-17)
Έχει αρχίσει να με εκνευρίζει ο Ταξίδης. Πουλάει τη μπάλα αβέρτα...
Ο Φορτουνης γιατι δεν παιζει είπαμε;; Για να αμυνθούμε; Για να μην εχουμε καλα στημένα;
Sent from my iPhone using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Έχουμε 9 λεπτά για να σκοράρουμε. 1 γκολ πριν το ημίχρονο θα δώσει άλλον αέρα για το 2ο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Δεν έχει κάρτες για τους Κροάτες.
Μου αρέσει που περίμενα να φάνε καμιά κόκκινη
Πω πω πω τι σουτ ήταν αυτό...
Οι άλλοι έχουν κερδίσει 4-1 και παίζουν φουλ άμυνα με καθυστερήσεις. Ρε τι γίνεται. Τζάμπα αποκλεισμός, τίποτα δεν είναι οι Κροάτες, απλά μια πιο τεχνική ομάδα, χωρίς αρχή και τέλος. Κάτι τέτοιους η καλή Εθνική τους κάνει να ψάχνουν να βρουν πως έχασαν. Μόνοι μας θα αποκλειστούμε, με τα 3 λάθη στην Κροατία.
Καλά Ταξίδη άστο ρε μαλάκα, τράβα για κάνα καφέ φλώρε κι εσύ.
Kάποια στιγμή θα πρέπει να μπει και ο Μήτρογλου στο παιχνίδι. Και ο Σκίμπε ο μαλ τι περιμένει και δε ρίχνει και 2ο επιθετικό μέσα?
Ναι αλλά όταν παίζεις με σέντρες σέντρες και σέντρες, θέλεις φορ να πάρουν κεφαλιές και να σπάσουν μπάλες.
Γι' αυτό λέω ότι θες δημιουργικούς παίκτες, για να σταματήσεις να κάνεις σέντρες. Βάλε και 5 φορ, αν δεν παίρνουν τη μπάλα πως θα κάνουν φάση; Αλλά τι συζητάμε, περιμένουμε να βάλουμε 3 γκολ; Μέχρι 1-0 τιμητικό και πολύ μας είναι. Αδίκησαν τους εαυτούς τους και την προσπάθεια που έκαναν αυτά τα 2 χρόνια.
chainsaw (12-11-17)
Πόσο μεγάλη απώλεια ήταν η -παντελώς άδικη και ακατανόητη- τιμωρία του Μανωλά στον 1ο αγώνα...
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (12-11-17), panahs7 (12-11-17)
Έφτασε στο 65' κι ο Σκίμπε παίζει ακόμα με 4 αμυντικούς. Ρίσκαρε ρε μαλάκα κι ότι γίνει, αν το φάμε το φάγαμε.
Nα η ευκαιρία. Έλα ρε Φορτούνη, κάρφωσέ το
Bookmarks