Σελίδα 476 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 76176276376426436446456466472473474475476477478479480486496506516526576 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 9.501 έως 9.520 από 12524

Θέμα: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Walk on Through The Rain Το avatar του χρήστη ynwa96

Περιοχή
    Anfield
    Thanks
    388
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 715 φορές σε 465 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πετυχα τα παλικαρια μας (πιο συγκεκριμενα τον Τζιολη, τον Βυντρα και τον Παπασταθοπουλο ) στη Βουλιαγμενη στο Waffle house. Οπως εφευγε απο το ταμειο ο Παπασταθοπουλος, του λεω χαμογελοντας: Τωρα που ηρθε ο Κλοππ στη Liverpool, γιατι δεν ερχεσαι και εσυ να μας βοηθησεις.. Η τρομερη του απαντηση ηταν ενα πολυ ψυχρο Οχι. Του λεω ελα ρε συ, και η Αγγλια καλα ειναι, και μου λεει με την ιδια ψυχρα, και η Γερμανια το ιδιο. Και σηκωθηκε και εφυγε.. Και αναρωτιεμαι εγω, και προφανως πειτε μου και τον αντιλογο σε ολα αυτα που γραφω.... Εχουν ξεφτιλιστει στα προκριματικα χωρις να εχουν σταυρωσει νικη, και οταν τον πλησιαζει καποιος με καλη διαθεση και του λεει και κατι θετικο ( Δεν του ζητησα να ερθει και στη Κολοπετινιτσα ) εκεινος αντι να σκασει εστω ενα χαμογελο και να πει ευγενικα οχι, η να κανει "χαβαλε", πεταει ενα οχι στη ψυχρα λες και του σκοτωσα την οικογενεια. Δεν ειναι οτι τον πετυχα και σε καμια ιδιαιτερα προσωπικη στιγμη για να πεις οτι ενοχληθηκε, ουτε του ειπα κατι κακο. Τι πριμαντονες ειναι αυτοι ρε. Ζητανε να μην τους κραζουμε, και ειναι οι πρωτοι που το παιζουν ιστορια.

Καμια σχεση με το αντιστοιχο μπασκετικο τμημα, που οσους εχω γνωρισει ηταν πολυ ευγενικοι και ευχαριστοι τυποι.
    Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.

- Bill Shankly

2. Οι ακόλουθοι 6 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον ynwa96 για αυτό το μήνυμα:

Apache (10-10-15), BrazHlias (10-10-15), chainsaw (10-10-15), consigliere (10-10-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (10-10-15), kwtsios (12-10-15)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.105
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.376 φορές σε 20.655 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ynwa96 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πετυχα τα παλικαρια μας (πιο συγκεκριμενα τον Τζιολη, τον Βυντρα και τον Παπασταθοπουλο ) στη Βουλιαγμενη στο Waffle house. Οπως εφευγε απο το ταμειο ο Παπασταθοπουλος, του λεω χαμογελοντας: Τωρα που ηρθε ο Κλοππ στη Liverpool, γιατι δεν ερχεσαι και εσυ να μας βοηθησεις.. Η τρομερη του απαντηση ηταν ενα πολυ ψυχρο Οχι. Του λεω ελα ρε συ, και η Αγγλια καλα ειναι, και μου λεει με την ιδια ψυχρα, και η Γερμανια το ιδιο. Και σηκωθηκε και εφυγε.. Και αναρωτιεμαι εγω, και προφανως πειτε μου και τον αντιλογο σε ολα αυτα που γραφω.... Εχουν ξεφτιλιστει στα προκριματικα χωρις να εχουν σταυρωσει νικη, και οταν τον πλησιαζει καποιος με καλη διαθεση και του λεει και κατι θετικο ( Δεν του ζητησα να ερθει και στη Κολοπετινιτσα ) εκεινος αντι να σκασει εστω ενα χαμογελο και να πει ευγενικα οχι, η να κανει "χαβαλε", πεταει ενα οχι στη ψυχρα λες και του σκοτωσα την οικογενεια. Δεν ειναι οτι τον πετυχα και σε καμια ιδιαιτερα προσωπικη στιγμη για να πεις οτι ενοχληθηκε, ουτε του ειπα κατι κακο. Τι πριμαντονες ειναι αυτοι ρε. Ζητανε να μην τους κραζουμε, και ειναι οι πρωτοι που το παιζουν ιστορια.

Καμια σχεση με το αντιστοιχο μπασκετικο τμημα, που οσους εχω γνωρισει ηταν πολυ ευγενικοι και ευχαριστοι τυποι.
    Κακώς, πολύ κακώς. Έπρεπε να τους ρωτήσεις τι βύσμα έχουν και γίνανε ποδοσφαιριστές. Ειδικά τους δύο πρώτους. Τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται.

4. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

Apache (10-10-15), Faithful (10-10-15)

Περιοχή
    Anfield
    Thanks
    388
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κακώς, πολύ κακώς. Έπρεπε να τους ρωτήσεις τι βύσμα έχουν και γίνανε ποδοσφαιριστές. Ειδικά τους δύο πρώτους. Τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται.
    Τον Τζιωλη ηθελα να τον ρωτησω αν χαλασε το γκαζον στο κομματι που κατουρησε ο Ιντεγιε στη Τουμπα. Ο Βυντρα παραδοξως μου ειναι απο τις συμπαθητικες φυσιογνωμιες στην εθνικη. Και λεω παραδοξως επειδη δεν την χονευω καθολου.
    Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.

- Bill Shankly

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.675
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.604 φορές σε 8.165 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ynwa96 Εμφάνιση μηνυμάτων

τι μουνοπανα που ειναι
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Apache (10-10-15)

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.048 φορές σε 7.603 μηνύματα
    Ignore User

Εχουν και δικιο εδω που τα λεμε.
    Περαν του οτι πολλοι τους βριζουν και στην καθημερινοτητα και υποθετω αποκτουν και αμυνες με το να μη μιλανε, δε γινεται και να μιλας με τον καθε αγνωστο για ολους και για ολα. Εγω προσωπικα δε θα μιλουσα σε κανεναν.
    Στο μπασκετ η αντιμετωπιση πιστευω των παικτων ειναι και καλυτερη απο τον κοσμο λογω του επιπεδου του αθληματος αλλα και των αθλητων και των οπαδων που ασχολουνται με αυτο.

9. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον estai για αυτό το μήνυμα:

Paneas (11-10-15), voskos_7 (10-10-15)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.976
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.384 φορές σε 19.002 μηνύματα
    Ignore User

Όσο τους μιλάτε, αξία τους δίνετε...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

11. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

Apache (10-10-15), estai (10-10-15)

Περιοχή
    Anfield
    Thanks
    388
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από estai Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχουν και δικιο εδω που τα λεμε.
    Περαν του οτι πολλοι τους βριζουν και στην καθημερινοτητα και υποθετω αποκτουν και αμυνες με το να μη μιλανε, δε γινεται και να μιλας με τον καθε αγνωστο για ολους και για ολα. Εγω προσωπικα δε θα μιλουσα σε κανεναν.
    Στο μπασκετ η αντιμετωπιση πιστευω των παικτων ειναι και καλυτερη απο τον κοσμο λογω του επιπεδου του αθληματος αλλα και των αθλητων και των οπαδων που ασχολουνται με αυτο.
    Σιγουρα το να μιλας με τον καθε πικραμενο δεν ειναι και οτι καλυτερο, αλλα ενταξει.. Μετα απο την τσαπου που εφαγαν στα προκριματικα, το να σου λεει καποιος και μια καλη κουβεντα, δεν ειναι και τοσο ασχημο ωστε να τον κοιτας σαν να εχει κανει φονο.

- Bill Shankly

13. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον ynwa96 για αυτό το μήνυμα:

Apache (10-10-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (10-10-15)

Το avatar του χρήστη Apache

Περιοχή
    Arctic Circle
    Thanks
    970
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 789 φορές σε 389 μηνύματα
    Ignore User

Αληθεύει πως το κωλο-βύσμα του Τσάνα φτάνει μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου? Άλλο είναι να είσαι ντεφορμέ ή τέλος πάντων να μην πετύχεις τα επικά κατορθώματα της προηγούμενης γενιάς της Εθνικής, κι άλλο να αποτελείς το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό ανέκδοτο και να σε αντιμετωπίζουν όλοι οι κουλοί λες και είσαι η πουτάνα της Ευρώπης.

Όλα τα παιδάκια που κλοτσάνε μια μπάλα σε μια αλάνα, ονειρεύονται πως κάποτε θα τους αξιώσει ο Θεός να έχουν τη μέγιστη τιμή να παίξουν έστω κι ένα ματς φορώντας τη φανέλα της Εθνικής τους ομάδας. Υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από αυτό ρε τσογλάνια? Υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο για να τα δώσεις όλα και να βγεις στο τέλος ματωμένος μέσα από το γήπεδο?

Αϊ σιχτίρ για να μην πω χειρότερα, γιατί έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία για οποιαδήποτε ομάδα, σε οποιοδήποτε άθλημα που φορά επάνω της τη φανέλα με τη σημαία της πατρίδας μας. Η παρακμή και η κοινωνική και εθνική χρεοκοπία της χώρας έχει βαρέσει κόκκινο σε όλα τα επίπεδα. Πόσο δύσκολο είναι πια να βρεις 11 παίκτες που θα φοράνε τη φανέλα της Εθνικής και θα ανατριχιάζουν? Βρες τους, βάλτους στο χορτάρι κι ας είναι και ξυλοκόποι διάολε. Τουλάχιστον θα χειροκροτήσουμε την αυτοθυσία, το τρέξιμο και την προσπάθεια και σε κάθε περίπτωση πέντε γκολ σε 2 ματς από τη Β. Ιρλανδία δεν πρόκειται να φάνε. Δεν γίνεται να τα φάνε κι ας μην παίζουν στη Ρόμα και στην Ουντινέζε.

Ο φίλος ynwa96 έχει απόλυτο δίκιο σε αυτά που λέει και μπράβο του που κατάφερε να είναι τόσο ευγενικός. Σε άλλη χώρα, όλα αυτά τα αδιάφορα μπασταρδάκια θα το σκέφτονταν διπλά πριν να τολμήσουν να βγουν στο δρόμο. Σταματώ εδώ, γιατί αν συνεχίσω θα πω πολλά που δεν πρέπει.

Βγάλτε τις φανέλες της Εθνικής μας παλιοαδερφάρες και άντε ξεκουμπίδια να αράξετε στα φράγκα και στους ύμνους των κωλοφυλλάδων που σας έκαναν ανθρώπους. Το στόπερ της Ντόρτμουντ που έχει γίνει η πουτάνα του κάθε κακόμοιρου χομπίστα "φορ" των Φερόε και του Μπέλφαστ και τολμάει να μας κρατάει και μούτρα!

Γαμώ την αδιαφορία σας, τους μανατζαραίους σας και τους κωλο-εκδότες που σας φτιάχνουν το προφίλ του "παικταρά". Φροντίστε να μην κερδίσετε ούτε την Ουγγαρία μέσα παλιομαλακισμένα.

Σόρρυ για το λεξιλόγιο, αλλά για την Εθνική είμαι να σκάσω.
    Kingdoms Rise and Kingdoms Fall

15. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Apache για αυτό το μήνυμα:

Imperium (10-10-15), voskos_7 (11-10-15), ynwa96 (10-10-15)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.105
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.376 φορές σε 20.655 μηνύματα
    Ignore User

^ Εδώ ο Χολέμπας φεύγοντας για τα αποδυτήρια προχτές, έβγαλε την φανέλα και την πέταξε όπου βρήκε. Και φυσικά σύντομα τελειώνει από την Εθνική..

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.675
    Ignore User

"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    —John Lennon

18. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> για αυτό το μήνυμα:

Apache (11-10-15), voskos_7 (11-10-15)

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.048 φορές σε 7.603 μηνύματα
    Ignore User

Στην Εθνικη πρεπει να ερθει προπονητης ο οποιος να κανει το απλο που εκανε και ο Ρεχαγκελ. Ποιο ειναι αυτο; Να διωξει ολους οσους το βλεπουν σαν αγγαρεια, την εχουν ψωνισει και δεν πολυκουραζονται στους αγωνες και οσους τελοσπαντων χαλανε το καλο κλιμα που δημιουργησε ο Ρεχαγκελ και συνεχισε στο ιδιο μηκος κυματος και ο Σαντος. Αγωνιστικα δε μου αρεσε ποτε η ομαδα με αυτους τους δυο με εξαιρεση το 03 και το 04, αλλα τουλαχιστον δεν ημασταν περιγελος σε ολο τον κοσμο.
    Καποιοι παικτες σου σπανε τα νευρα με την αδιαφορια τους και καλο ειναι να ερθει καποιος με σκουπα στο χερι, ασχετα αν ειναι καλος προπονητης τη συγκεκριμενη στιγμη χρειαζεται καποια προσωπικοτητα με αρχιδια, για προπονητης στην ομαδα.

20. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον estai για αυτό το μήνυμα:

Apache (11-10-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-10-15)

Το avatar του χρήστη Paneas

Περιοχή
    Γλυφάδα
    Thanks
    4.644
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.446 φορές σε 4.502 μηνύματα
    Ignore User

Εγώ πάντως που δεν είμαι διάσημος ( ) όταν μου μιλάει κάποιος στο δρόμο για κάτι άκυρο σπάζομαι, πχ μια φορά με σταμάτησε μια γιαγιά στο δρόμο που περπάταγα για τη στάση του λεωφορίου, για να με ρωτήσει πώς ζω χωρίς να φοράω ρολόι (γουάτ;) χωρίς να ξέρει λογικά ότι και το κάθε πικραμένο κινητό πλέον γράφει την ώρα πάνω... Τελοσπάντων μου έχει τύχει πολλές φορές να μου μιλήσουν άγνωστοι και μερικές φορές δεν γουστάρω. Πείτε με αντικοινωνικό, πείτε με μαλάκα. Έτσι είμαι, τι να κάνουμε. Φαντάσου λοιπόν να είσαι ο Παπασταθό, να έχεις φάει την πούτσα από τον κάθε ψαρά της Ευρώπης, λογικά θα έχει δεχθεί και ειρωνία από κάποιους (δε νομίζω να τον προσεγγίζουν όλοι καλοπροέραιτα) οπότε λογικό είναι να μην είναι μες την τρελή χαρά ρε παιδιά. Άνθρωποι είναι ρε μάγκες. Και για τον Χολέμπας που δεν χαιρέτησε την κερκίδα το ίδιο λέω. Έχει φάει ΦΑΠΑ ο άλλος και είναι με τα μούτρα κάτω και ξυνίσανε οι άλλοι που δεν πήγε μαζί τους να βγει σέλφι να έχουν να λένε; Για την φανέλα που πέταξε δεν ξέρω αν ισχύει, ο ίδιος πάντως το διέψευσε, αλλά και πάλι, εγώ τον βλέπω να είναι απ' τους λίγους που ιδρώνουν μέσα στο γήπεδο, και νομίζω ότι έτσι την τιμάς την εθνική. Όχι στις δηλώσεις. Προσωπική μου άποψη έτσι; Μπορεί να είμαι λάθος.

22. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (11-10-15)

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.675
    Ignore User

νεμεθ ο τιμωρος
    —John Lennon

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

2-3 η ουγγαρια.Δε βλεπω τον αγωνα,για να βγαλω συμπερασματα,αλλα μαλλον πεταει η ομαδα.

Και τωρα ειδα τον Μητρογλα.Τι μουστακι ειναι αυτο? Στυλ φαιδων γωργιτσης.

Εδιτ:Αν δε φαει ειρωνεια δε σκοραρει τελικα.Το βαλε το γκολακι του.

Περιοχή
    Arctic Circle
    Thanks
    970
    Ignore User

Έτσι και δεν καταφέρουν να κερδίσουν αυτά τα σούργελα, βλέπω να πέφτουν κεφάλια αύριο. Στην Εθνική ομάδα της Ουγγαρίας εννοώ...

26. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (11-10-15)

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.166
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.112 φορές σε 2.588 μηνύματα
    Ignore User

Τι γράφει αυτά που φοράνε οι φίλαθλοι των Ούγγρων?
    Olympiacos is the most successful Greek football club.
    the only club from Greece to have won a major European cup.
    the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.

Περιοχή
    Arctic Circle
    Thanks
    970
    Ignore User

Η Εθνική του Τσάνα άρχισε να μοιράζει τεσσάρες. Να τον κρατήσουμε για πάντα.

Περιοχή
    Arctic Circle
    Thanks
    970
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι γράφει αυτά που φοράνε οι φίλαθλοι των Ούγγρων?
    "Αν δεν πάρετε από αυτούς το διπλό, καλύτερα να μη γυρίσετε πίσω"

31. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

pirateeeeeee (11-10-15)

Περιοχή
    Arctic Circle
    Thanks
    970
    Ignore User

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ!

Περιμένω τώρα τις δηλώσεις των παικτών. "Αισθανόμαστε δικαιωμένοι", "Τώρα θα δείτε ποιοι είμαστε", "Προλαβαίνουμε ακόμα τα μπαράζ" κλπ

Σελίδα 476 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 76176276376426436446456466472473474475476477478479480486496506516526576 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές